Politika

Zajednička nestranačka ličnost ili svoj kandidat

Goran Danilović

Ujedinjena Crna Gora će, ne bude li opozicija stala iza jedne nestranačke ličnosti na predsjedničkim izborima, imati svog kandidata na izborima.

Ujedinjena Crna Gora ističe da je opoziciji na predstojećim predsjedničkim izborima neophodno da podrži jednu zajedničku kandidatkinju ili kandidata, ali primjećuju kako ta vrsta zajedništva kolege iz opozicije ne zanima.

“Svi su se opredijelili da brane partijske politike i da nameću vlastite kandidate drugima iz opozicije po principu – podrži našega kandidata, našu sebičnu stranačku politiku ili vas neće biti. Ujedinjena Crna Gora ne pristaje na takvu vrstu međusobnog ucjenjivanja i nipodaštavanja”, poručuju oni.

Jasno poručuju da će, ne bude li opozicija stala iza jedne nestranačke ličnosti na predsjedničkim izborima, imati svog kandidata na izborima.

“Nas na to obavezuju ljudi koji nas podržavaju a koji su i od opozicije i od vlasti šikanirani od osnivanja Ujedinjene crne Gore. Iako takav scenario nismo priželjkivali, iako smo bili spremni da zbog pobjede na DPS-om zanemarimo svaki stranački interes, naša odluka stupiće na snagu najkasnije do kraja januara, jer je svako čekanje kolega da se dogovorimo postalo politički besmisleno i suicidno”, zaključuju oni.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
blondy
Gost
blondy

Tipican primjer politickog parazita,cijeli zivot opozicija,sve moguce privilegije ima.Za njegovu partiju nece glasati 50 ljudi,ali ce zato u koaliciju sa nekom minornom partijom,zajedno osvoje 2 mandata i oni onda predstavljaju ,,narod,,e to je tragedija CG

Bivši DF
Gost
Bivši DF

Danilovicu dje ti je onaj Vasilijevic narko diler! Nikad vise necu da vas glasam kad sam vidio cime se bavite. Bio ti je pomocnik u ministarstvo policije kad si bio sa milom u vladu .

Crna Gora
Gost
Crna Gora

A baš će tebe neko nešto da pita… Ko bi ovaj lik?

POJK
Gost
POJK

Svi koji u drugom krugu ne podrže kandidata iz redova opozicije nisu opozicionari. Prvi krug nije bitan sa stanovišta opozicije neka glasa svako svoga.

Donja Morača
Gost
Donja Morača

ha ha. Drugi krug??

Milorad
Gost
Milorad

Vidi ga ziv je!!!!! opa brale bice zabavno sa jos jedan plus propali politicar.

Brk
Gost
Brk

Uvijek si bio Milov covjek…sad to samo potvrdjujes…a ima vas inace pun kufer…Medo,Pedja Bulatovic,Novica Stanic…DPSovi spavaci

Nermin Krajina
Gost
Nermin Krajina

ahahahahahahahah :)))

Mne87
Gost
Mne87

Xaxaxa a kakvi smo za bolje i nismo. Kad se opozicija rijesi kompleksa mozda i bude bolje, do tad samo bacamo pare na izbore i gubimo vrijeme.

Send this to a friend