Politika Danilović i Radonjić smatraju da u Odboru ne treba tražiti mjesto

Ujedinjena Crna Gora: Napuštanjem odbora bi se napravio pritisak na DPS

Poslanici Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović i Goran Radonjić danas nisu glasali za odluku Posebnog kluba poslanika smatrajući da ne treba tražiti mjesto u Odboru.

Kako su istakli iz UCG, očekivali su ovakav ishod dogovora, pa su smatrali besmislenim i bespotrebnim ulaziti predlogom u zakulisne dogovore DPS-a i dijela opozicije.

“Ostajemo pri stavu da je jedini način da se opozicija izbori za fer predizborne uslove i poštene izbore; napuštanje Odbora od strane opozicije i NVO predstavnika, čime bi se napravio pritisak na DPS. Bez prelazne Vlade nema izbora u Crnoj Gori. U suprotnom, opozicija mora ostati pri onome što je obećala, a to je bojkot izbora koje bi vlast pokušala da održi sa sadašnjim mehanizmima zloupotreba. Ovaj naš stav je poznat crnogorskoj javnosti, jer smo ga prvi usamljeno zastupali cijelu godinu. Većina opozicije danas počinje da ide našim pravcem shvatajući da je jedini ispravan. Još jednom pozivamo sve opozicione subjekte da napuste rad odbora jer je tek danas očiglednije koliko je cijela zavrzlama oko Odbora smišljena da opoziciji nanese štetu”, poručuju iz UCG.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

bivši ministar sa mandatom od šest mjeseci bi sad mandat od minimum godinu dana…

Mojsije
Gost
Mojsije

Kombinacije Danilovica su karakteristicne za ovog kontraveznog politicara.Njegov status je svastalica i praktino nista.9

Dobro je to
Gost
Dobro je to

I meni se sviđa bojkot izbora. Naši dobijaju 100% i mirna Bosna. I Republika Srpska.

Minaio
Gost
Minaio

Ko tebe sto pita?

Commentator
Gost
Commentator

Opozicija bi da se donese novo izborno zakonodavstvo, ali ne bi da sjede odboru koji to treba da uradi, odnosno možda i bi, ali nisu sigurni bi li, a možda i bi ako ne bi bili oni drugi, ali ako bi bili oni treći, onda možda ne bi bili ovi drugi… a jebem vam svima mater, idite kući stoko nesposobna.

awetinja
Gost
awetinja

Uuuu brate, tako je i sveto pričao, pa eno ga prso skroz.😂

Terra nova
Gost
Terra nova

Napuštite vi politiku, time biste najviše doprinijeli Crnoj Gori !

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko su ovi?

1389
Gost
1389

Druze Danilovic bjese li tehnicka vlada prosle izbore? Bjese li ti ministar policije? Bjehu li u svaku upravu ljudi koji su pratili sta se radi vrsi li se pritisak na zaposlene… itd…
i ne priznaste izbore osim na lokalu… e sad bi opet da izgubite 😂😂

Sasa
Gost
Sasa

Bi on opet da se vozika po Bg sluzbenim autom..i da ga parkira po sred Skadarlije…seljana

Send this to a friend