Politika

Ujedinjena Crna Gora: Razjuriti ministre i poslati ih na Biro rada

Da nikada nije bilo ni jedne riječi o prelaznoj vladi, mnoge od aktuelnih ministara je trebalo davno razjuriti i poslati na Biro rada. Sumnjamo da bi bilo neke jurnjave i otimanja oko njihovog novog angažovanja, poručili su iz Ujedinjene Crne Gore.

“Kako juče izjavi premijer Marković da on kada god pogriješi prizna grešku, pitamo ga javno ko treba da se izvini u ime ministara koji se ponašaju u javnosti bahato i neotesano. Kada bi premijer zaista bio neko ko je tako osjetljiv na svoje greške UCG bi odmah od njega tražila da razriješi nepristojni dio svog kabineta ali ne pada nam na pamet jer ne vjerujemo ni slovo prvom ministru. Postavlja se pitanje i ko bi uopšte ostao u Vladi. Kako i valja sve je krenulo od ministra kulture koji vodi rat sa javnim šaputanjima, zastavama, pjevačima, svojata trgove i odlučuje ko i kada može negdje da pjeva ili recituje”, navode iz ove partije.

Ujedinjena Crna Gora smatra da se ministar spoljnih poslova nije se još izvinio javnosti zbog toga što njegovi službenici ili službenice u ambasadama šalju poruke da bi ljude valjalo pod obavezno spaljivati poput goveda.

“Ministar odbrane, odnosno bivši ministar svih ministarstava i opštih poslova, poseban je lik u plejadi neponovljivih, u sastavu Vlade. Taj se radikalno ljuti na sve i prezire svakoga ko nije poput njega mijenjao kape i uniforme. Najozbiljnija vojna akcija iza koje je zalegao napad je na Sinjajevinu i katune preostale iza groma, odnosno trodecenijske vladavine DPS-a. Očigledno je namjerio da našu vojsku iz avganistanske pustinje u naletu patriotizma prekomanduje na vojni poligon u srcu ekološke Crne Gore”, dodaju iz UCG.

Ministar zdravlja bi, kako tvrde u ovoj stranci, da buduće studente medicine ispituje o njihovim namjerama prije nego počnu sa studijama ne bi li saznao planirane putanje mladih ljudi i njihove mjere patriotizma.

“Ministar saobraćaja ne zna zašto je brzina na budućoj dionici auto puta od Podgorice do Mateševa ograničena na 100 km/h niti umije da izračuna koliko će nam trebati tako da prevalimo pomenuto rastojanje. Ministar održivog razvoja i turizma ne zna ko upropaštava Ćehotinu, Lim, ko istrebljuje otrovima ribe iz naših rijeka, ko bi da gradi mini hidro elektrane, zašto je opasno po život voziti se ski liftom na Žabljaku, ne zna da nabroji zelene površine u Glavnom gradu, ali zna da je divno sjedjeti u Siti kvartu između dvije zelene žardinjere. Zna naravno da odbrusi novinarki kako je provokativna i kako ako joj se ne dopada betonizovana Podgorica može da ide u šumu”, navode oni.

Najgore je tvrde u Ujedinjenoj Crnoj Gori, što niko od nas više nije iznenađen nepristojnošću i nevaspitanjem ministara.

“Niko od njih ne očekuje ništa lijepo. Svejedno nam je hoće li ostati na betonu ili se vratiti u šumu. Svejedno je svima izuzev njima i vjerujemo potpuno nevinim šumama”, ističu oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

kad bi kako moglo da se Goranu Daniloviću dade dopenziono fotelja bilo kojeg ministarstva, potpuno je svejedno koja sve su mu iste samo da ga zovu ministre..

Morpheus
Gost
Morpheus

Tacno tako

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Sa takvim idejama nećete daleko stići, ne možeš plivati uzvodno.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

NESHVAĆENI A ZGODNI,ZAGARANTOVAN USPJEH.

Mojsije
Gost
Mojsije

Budite samokriticni,nema vas mnogo,vase vrijeme je za bilo kakav rad proslo i vjerovatno vam je biro rada neophodan za tretman nezaposlenih.

Montenegro
Gost
Montenegro

100km/h je zato da bi presretaci pisali kazne na 150,120..

Montenegro
Gost
Montenegro

Mislio sam da se sa ovim likovima nikad necu sloziti ali ova im je potpuno na mjestu!!!!

Aloalo
Gost
Aloalo

Konacno dobar predlog. Hahahahaha

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Ns biro rada ali u spuž

Sasa
Gost
Sasa

Ja obican gradjanin ,slazem se u potpunosti..samo se rokiraju ,metlom ocistiti.

Svjefol
Gost
Svjefol

Ja bi da ovi, bez obzira na 0,1% glasaca, vode drzavu. Danilovic je ljudina, obrazovan, inteligentan, posten, zgodan, da se dicimo njime i njegovim pajtosima…

Bonaca
Gost
Bonaca

Vidji Radonjicu osmijeha. A makse. Kao protiv vlasti, a kad se bira dekan na fakultetu, on poslusa vlast. Ne smejuljite se, no se maknite. Svaka tri dana ovaj pored njega mijenja partiju

Реални смо
Gost
Реални смо

А да није “послушао”, која је алтернатива била, Бонаца? Богојевић? Да мијења партију, овај поред њега, мијења.

460
Gost
460

U pravu ste da nevaljaju, a tek svama što bi bilo, kukalanam majka.

Stratos
Gost
Stratos

Odvojeno se piše: ne valjaju; s vama; kukala nam..

Send this to a friend