Politika

Ulcinj će imati podršku države za dalji ekonomski razvoj

Ivan Brajović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Ulcinja, Dan opštine koji se obilježava sjutra, 4. aprila.

“Ove godine Ulcinj obilježava Dan opštine u teškim iskušenjima sa kojima se svi zajedno suočavamo. Uvjeren sam da ćemo mjerama nadležnih državnih organa, a prije svega sviješću svakog građanina o sopstvenoj ulozi, svi zajedno u Crnoj Gori uspješno prevazići zdravstveni izazov sa kojim se suočava cijeli svijet, nakon čega slijedi ekonomski oporavak”, naveo je Brajović.

Prema njegovim rijelima građani Ulcinja treba da znaju da će zajedničkim dodatnim naporima, lokalna privreda sa svojim turističkim i drugim potencijalima, imati podršku države za dalji ekonomski razvoj, na dobrobit vrijednih Ulcinjana i cijele Crne Gore.

“Svim građankama i građanima najjužnijeg turističkog centra Crne Gore upućujem čestitke i najljepše želje!”, zaključio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Amar
Gost
Amar

Brajovicu, da li si upoznat da po novoj sistematizaciji u Skupstini previse šefovskih mjesta.To je urađeno ksko bi imali bezmalo 200 evra veću platu.Ta odluka o povecanju plata se mora ukinuti, izaziva ogromno nezadovoljstvo. Gubite sigurne glasače zbog toga, jer smo vas dozivljavali kao partiju soc.pravde

Bnjj
Gost
Bnjj

Ul i Br gradovi koji zaostaju na Cg primorju

Marvo
Gost
Marvo

Pukla im je pogibija ako ih vi budete razvijali?

Send this to a friend