Politika

URA: Anđušić je megafon šefova organizovanih kriminalnih grupa

Nakon što je poslanik Demokratske partije socijalista, Mihailo Anđušić poručio da je odluka pojedinih opozicionih stranaka da se vrate u parlement politički razumna i odgovorna prema biračima i građanima, reagovali su iz Građanskog pokreta URA, koji su poručili da je Anđušić megafon šefova organizovanih kriminalnih grupa

Član Foruma mladih ovog građanskog pokreta Lazar Miranović, je dodao da DPS pokušava da uradi ono što radi već godinama a to je da perfidno i manipulatorski zamjenjuje teze.

“Pokušavaju da sebe predstave legitimnim iako znaju da su oni sinđelićevi poslanici dok je svaki opozicioni mandat čist kao suza. Funkcija i važnost institucije kakva je Skupština je potpuno unižena ponašanjem poslanika DPS-a jer strogo i ponizno slušaju sve što im se iz Vlade servira. U tom parlamentu se ne čuje glas naroda, već glas šefova organizovanih kriminalnih grupa i ostalih nusproizvoda DPS tranzicije”, ističe Miranović.

Miranović URA

On naglašava da u parlamentu više nemamo različitost mišljenja, debate, razmjenu argumenata ali zato imamo fingirana pitanja, namještene diskusije i bespogovornu poslušnost poslanika.

U tom smislu Anđušić tragikomično sluša ono što mu se kaže, možda i potpisuje ono što mu se napiše, a sve sa ciljem da, dodaje on,  imitira šefa DPS-a i barem na trenutak bude sultan umjesto sultana.

“Anđušiću iz Građanskog pokreta URA poručujemo da počne da razmišlja i shvati da nijedan član Građanskog pokreta URA nije za povratak u nelegitimni, krnji parlament i da to svakodnevno čujemo na terenu. Za razliku od vas, i vaših odnarođenih šefova koje čuva po nekoliko tjelohranitelja i koji ne smiju da izađu na ulicu i čuju glas naroda, mi to činimo svakodnevno, i to je naša najveća prednost”, naglasio je on.

Miranović je zaključio “da u narednom periodu iz Građanskog pokreta URA očekuju smislenija i analitičnija saopštenja DPS-a, uprkos tome što im je idejni tvorac partije na prinudnom odmoru u Srbiji”.

A.G.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
RTRG
Gost
RTRG

Pa ovo je nevjerovatno,vrijedjate inteligenciju. Da vi za nekoga kazete da je neciji megafon? Pa vi se oglasavate samo kad treba zastititi interese “velikog graditelja” Zarka. Dritana kad slusam imam osjecaj da nije dobro naucio ono sto mu je Zarko napisao nego preprica svojim rijecima, ali onda uskoci mali Luka da kaze kako se devastira prostor. Ali za vas nije… Više »

Ano Minus
Gost
Ano Minus

Nema ni od vas nista, cim se drzite kavanskoga nivoa komunikacije.

Elisa
Gost
Elisa

Zaboljelo je vas sto vam je Andjusic istinu sasuo u lice to sto je argumentovana iznio sve a vi standardno bez agrumenata kreirate laznu odbranu.

Valentina
Gost
Valentina

Dao je DPS svima zadatak a to je dominaciju na politickoj sceni koju vi iz opozicije nikad necemo moci stici !

Jovana
Gost
Jovana

Taj ko ti je pisao ovu izjavu lose je sastavio jer je ovo je sve isto sto URA godina vrti u isti krug..

Marina
Gost
Marina

Miranovicu odijelo ne cini covjeka to bi trebao da znas, imas pogresnu percepciju stvarnosti zato imas i iskrivljeno glediste.

Dado
Gost
Dado

Sve je istina, Bravo URA.

Dogy
Gost
Dogy

Vi imate bas mnogo prednosti… ne znate dje cete sa njima.. bokje sjedite dje ste..

Omegle
Gost
Omegle

Odje sve neka djeca daju izjave.. imate li vi ozbiljnijeg kandidata za saopstenje?

Maldita
Gost
Maldita

A vasa grupa, mislim nevladina organizacija…cime se vi bavite gospodo?

Najla
Gost
Najla

Sto ste se pobunili, cim ste ovaako burno reagovali onda ste krivi sigurno.

Lela
Gost
Lela

Mnogo si ti mlad da se koristis ovako opasnim recnikom!

Uskok
Gost
Uskok

A ko je ovaj momak?

Sova
Gost
Sova

Bojkot je glupost. Nije ovo prvi put da se to pokaže. Ne mislite, valjda, da će EU reći da je za smjenu vlasti. Ako mislite – vi ste, ali i mi smo, u problemu. Mnogi su na taj način skidali DPS pa nijesu uspjeli. Mijenjajte taktiku. Budite bolji od njih, a ne gori.

Zennn
Gost
Zennn

Odgovoriste li mu bar na i jedno pitanje ljudi? ? pustite se demagogije, vi niste Abazovicevi megafoni, a?

Send this to a friend