Politika

URA Berane poručuje da je Fatić zacementirao poraz DPS-a

Berane

Da je nastup predstavnika liste flomaster koalicije, Bogdana Fatića na Javnom servisu bio potpuni fijasko pokazalo je munjevito saopštenje DPS-a kojim su brže-bolje a neuspješno pokušali da isprave stvar, stoji u odgovoru beranskog pokreta URA na jučerašnje saopštenje beranskog DPS-a.

>>>Fatić za CdM: Informišemo Šćekića, u Beranama više od 6.000 nezaposlenih>>>

„Flomaster koalicija svjesna evidentnog poraza na predstojećim izborima u nedjelju i zbog toga izgubivši kompas munjevito je pokušala da ispravi isprazni nastup njihovog prvog poslušnika na listi Mila Đukanovića. Neafirmisani i politički nedorastao da odbrani sva nečinjenja DPS-a u toku njihove gotovo tridesetgodišnje vladavine, gospodin Bogdan Fatić ostao je u sjenci argumentovanih i ubjedljivih činjenica predstavnika pokreta URA Milete Radovanića“, istakli su iz beranskog pokreta URA.

Oni su saopštili da je sučeljavanje pokazalo praznu političku priču DPS-a i njihovih priljepaka u Beranama.

„Svjestan da je politika DPS-a razorila Berane i građane dovela do ruba siromaštva prvi poslušnik liste Mila Đukanovića nije se čak ni potrudio da građanima Berana predstavi njihov politički program. Nasuprot tome, jeftinim provokacijama pokušao je da ućari poneki jeftini politički poen i svojim nastupom pokazao manjak osjećaja za kulturu javnog dijaloga. Na svako konkretno pitanje našeg predstavnika on je odgovarao zamjenom teza iznoseći napamet naučeni tekst koji mu je ranije neko drugi napisao“, kazali su u pokretu URA Berane.

Dodaju da to nije ništa novo od onih koji su na vlasti gotovo tri decenije i da su za sve to vrijeme građani Berana ali i Crne Gore mogli vidjeti stepen njihovog političkog umijeća.

„Baš zbog toga, građani Berana i ovoga puta će ih poslati u opozocione klupe, a tužilaštvo oslobođeno partijskih stega, nakon pobjede opozocionih snaga na državnom nivou veliki broj njih smjestiti na optuženičke klupe. Građani Berana od 5. februara imaće priliku da vide kako radi odgovorna i sposobna lokalna opoziciona vlast čiji će dio biti i URA“, zaključili su u ovom pokretu.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lejla
Gost
Lejla

E kad sam vidjela sinoc da nema niko sto rec sem nemojte dps glasat, sve mi je jasno bilo koliko su sposobni, prava komedija. Naprijed Faticu!

REFKO
Gost
REFKO

Sezonska partija osnovana kao nevladina organizacija koja ima pola mandata zvana URA.. hvala, prijatno, dovidjenja!

Majda
Gost
Majda

A kakav im je predstavnik bio sinoc, umislio se kao da je ne znam sta. Smijesno

Kosta
Gost
Kosta

Znate samo sto mi je krivo, gledao sam juce ovu debatu, kako nije bilo da se narod ukljuci e kako bih pitao onoga vaseg plavog kockalona sto onda Dritan ide po Berana i salijece narod po ulicama da ga glasamo, ako misle da ce pobijediti u nedjelju??

Darko
Gost
Darko

A samo me interesuje sta cete pricate kad vas Bogdan pobijedi u nedjelju?? E samo vas cekam, jer da mi partija za koju se zna da imal glasova koliko jedna mjesna zajednica ovako prica pa to nema nidje u svijet, ali donkle i razimijem malo su se pokondirili sad, misle da ce im neko povjerovati ako pricaju ove sarene lazi… Više »

Sasa
Gost
Sasa

Oni ni sami ne vjeruju u to sto su napisali ja da ti kazem, nego znas li sta ti je ovo? Ovo ti je ono svjesni su kako gube, jer do sad su vidjelo kakvo im je stanje, pa onda idu na pricu napadaj DPS samo kako bi malo na sebe skrenuli paznju.

Jovan
Gost
Jovan

Pa sve vam je jasno koliko je slabi, nikakvi kad vi sad preko DPS -a ocete da opravdate onoga vaseg sto nije znao sta i kako da pricate plus je imao kontakt ocima sa onim iz Demokrata i to u stilu”pomozi mi, vidis li da ne znam dje sam”!

cenzus
Gost
cenzus

A dobro pa ste vi dobri, nemate pojma ni o cemu.

xyz
Gost
xyz

Dje je tebi 100 lajkova bonusa, cenzus?

Bosko
Gost
Bosko

Kako tako pricate, da Bogdan nije bio onako dobar ne bi ga moglo spasiti saopstenje, nego meni ovo vise lici na vase manupulacije sad pred izbore u nedjelju da pokusate sad preko napada na Fatica sebe malo izdignete, sto je jadno !

sorela
Gost
sorela

Fatic nedorastao?? pa, sta ja ovo citam Boze dragi ! Da li ja sanjam? ma, ono sinoc je bila bruka za cijelo Berane ! opozicija cijela nije sposobna da sastavi prostoprosirenu recenicu ! dajte,da se ne salimo!

Anel
Gost
Anel

Stvarno ne mogu da vjerujem kakva komedija na RTCG-u sinoc, Fatic je izdominirao cinjenicama i argumentima, ovo nista nijesu imali.

rejna
Gost
rejna

gledajuci suceljavanje sinoc dobila sam utisak da je vas predstavnik pravi CIKOTIC ! onako Beranci ne pricaju ! bar se mogao na kratko restartovati gospodo ! da nas ne bruka !

Elvir
Gost
Elvir

Stvarno nevjerovatno koga su poslali, kakva blamaza.

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Odavno je sinoćnji predstavnik URE, stanovnik Podgorice. Jeste porijeklom iz Berana ali su bar mogli naći nekog ko trenutno živi u Beranama. Onaj Fatić ih je razbio u sučeljavanju. Mada realno, nije mu bilo teško.

lscg
Gost
lscg

Imao sam drugo misljenje o tebi ali vidim da si samo jedan u nizu poltrona,slab si mi ti crnogorac

Send this to a friend