Politika

URA: Cetinju potrebni ljudi koji vole svoj grad

Cetinjska URA, iz dana u dan, bilježi sve veću podršku građana Prijestonice, pa se sjajan rezultat na predstojećim izborima i smjena kriminalizovanog DPS-a ne dovode u pitanje. Cetinje će, nakon toliko vremena, od novembra imati odgovornu, stručnu i dobronamjernu vlast, koja ima viziju – kako Cetinje treba da izgleda za 10 godina, ukazali su u tom pokretu.

U toku intezivne terenske kampanje, koju cetinjska URA već nedeljama sprovodi, predsjednik pokreta URA Dritan Abazović i predsjednik lokalnog odbora Filip Adžić, sa drugim funkcionerima su posjetili brojna domaćinstva u cetinjskim naseljima Gipos i 4. jul.

U pokretu URA ukazuju da su “izuzetno zadovoljni podrškom građana, koji su siti lažnog opozicionarstva i drugih obmana”, dok njihov životni standard postaje sve lošiji i lošiji.

Oni su kazali da su “džaba sva štelovana ‘istraživanja’ javnog mnjenja, kojima se želi zaustaviti snažno djelovanje cetinjske URA-e, jer građani Prijestonice ne nasijedaju na jeftine i prizemne trikove”.

URA će nastaviti sa snažnom terenskom kampanjom i razgovorima sa građanima, kako bi pomogla neophodnim političkim i ekonomskim promjenama na Cetinju, koje je “decenijama sistemski uništavano, od strane kleptokratskih političkih elita“.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

cus ove…Cetinje je grad utvara ..nikad nece biti kako drugi hoce…sad vole dps ka nekada klubase…mozda im se vrati vjera klubasa da je kralj diktator i lopov…..sto prije e sjete to bolje za Cetinje …ni Blazo nije uspio da Cetinje doda ono Titovo …pa podgorica postade Titograd…eto razlike izmedju nas Cetinjana i Podgoricana…malo li je?

Ivanka
Gost
Ivanka

URA dominira na Cetinju, samo naprijed dobri ljudi!

Mira
Gost
Mira

Znaci vi ste nepotrebni

Nera
Gost
Nera

Ako slucajno ta velika podrska URI izostane i DPS i dalje ostane na vlasti,oce li se URA izviniti gradjanima Cetinja?
Ili ce kao do sada zakukati da su izbori pokradeni?

ćeklić
Gost
ćeklić

Hahaha, da se izvine građanima koji su glasali da DPS ostane na vlasti. Botu mućni glavom o čemu pišeš!

Ljuta
Gost
Ljuta

pa dok su marovici i bogdanovici zajedno znamo da nece biti kradje ni kupovine glasova drzavnim novcem koji katnic smatea da je cist a ne opran

šefik
Gost
šefik

Bravo!

Send this to a friend