Politika

URA DPS-u: Džabe krečite, vaša medijska propaganda sinoć je razbijena u paramparčad

Iz Građanskog pokreta URA odgovorili su na reagovanje DPS-a istakavši da “džabe kreče i da je njihova medijska propaganda sinoć razbijena u paramparčad”.

Iz DPS-a je ranije saopšteno da su stavovi Dritana Abazovića, iznijeti u intervjuu Javnom servisu, konfuzni i kontradiktorni, te da su pokazali da iza njega ne stoji nikakva politika.

“Nakon što im je partijska propaganda koju su instalirali na rukovodećim mjestima, a na taj način i u svim segmentima programa na tzv. javnom servisu sinoć razbijena u paramparčad, javili su se danas iz DPS-a ne bi li bezuspješno prekrečili svoje sramne uloge u crnogorskom društvu jer to za njih sinoć nijesu uspjeli oni koji su se stavili u ulogu njihovih branitelja”, navode iz URE u odgovoru.

Oni ističu i da umjesto toga da se iz DPS-a okrenu eventualnom saniranju svog stranačkog propadanja ova partija “na zgarištu svoje propale politike koja je 30. avgusta  doživjela pravi krah (i to na izborima u njihovoj organizaciji), svakodnevno tobože lamentira nad sudbinom Crne Gore.

“Crne Gore koju su prethodno degradirali, ponizili, otuđili, rasprodali, opljačkali, zavadili i htjeli u konačnici da od nje nprave vječnu despotiju. Na svu sreću, građani su prozreli takve namjere i ovu partiju na izborima poslali gdje je već odavno trebala da bude – u opoziciju”, ukazuju iz URE.

“Uzgred, pošto im ni fabrikovanje međunacionalnih tenzija i netrpeljivosti nije pošlo za rukom jer građani Crne Gore su tradicionalno naviknuti na suživot i multikonfesionalnost sada očajnički i anahrono žele da cijelu državu i građane zarobe u prošlost. U vrijeme kada je ova partija i nastala, u mračnim devedesetim i kada je odmah na početku svog postojanja širom ovog regiona u ratu okrvavila ruke. U tim događajima DPS je uspio da izvuče svoje ratno profiterstvo uvezano sa kriminalom i jednom ideologijom koja je odavno poražena u cijeloj Evropi”, dodaju oni u odgovoru.

Kažu i da “sada kada je vrijeme pokazalo da je majstorsko rešeto, a DPS-ovi partijski prvaci da su vođe kriminalnih grupa koje i dalje obnašaju najviše državne funkcije, ali ne zadugo, i kada im se partija dijeli u frakcije a članstvo osipa i podržava nove čiste političke snage ostali su zbunjeni i uplašeni za svoju zasigurno ne slavnu političku budućnost”.

“Ako išta preostane od njihove partije moraju se učiti demokratiji i jednoj novoj političkoj stvarnosti u kojoj će Crna Gora biti kuća svih njenih građana okrenuta modernim, evropskim državama zapada, država vladavine prava u kojoj se više nikada neće desiti da jedan Milo Đukanović, Migo Stijepović, Svetozar Marović, Brano Gvozdenović, Petar Ivanović i ostali budu na najvišim državnim funkcijama”, zaključuju iz URE u odgovoru na DPS-ovo reagovanje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bonaca
Gost
bonaca

“Dzaba ste krecili” moci cemo mi kao narod reci ,nista se nece bitnije desiti niti promijeniti za nas(sistem ce ostati neokrnjen).

Aoo
Gost
Aoo

Klovn!

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Kad god budes nesto pricao,zapamti da je u cg vecina dps,a vi ste abazovicu napravili vladu od 14 partija a tih 14 je 11 iz snp i sta ti pricas za cg koji napredak koja to logika moze da poveze da vi napredujete

Cetinjanin 🇲🇪
Gost
Cetinjanin 🇲🇪

Kada su pitali Kralja Nikolu: Gospodare, zašto ne mijenjaš ove (tvoje) Perjanike?
Zato jer su ovi “siti”, a da ih zamijenim za druge nove, kuku po narodu…
Tako je i sada, kuku narodu s vama novima, sve će to narod (morat) platit i pozlatit…

SPC
Gost
SPC

Cuti i pokri se

Art
Gost
Art

Poceli su da koriste rijecnik demokratskog fronta,paramparcad!!!

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Jesi corav ili lud pa ne vidis da ponavljas jedno isto sto te neko naucio. Jesi svjestan da si izdao crnu goru. Jesi svjestan da si Albance izdao. Jesi svjestan da ces brzih dana od strane plagijatora i frontovaca bit u ćošak jer se nicega neces pitat. Toliko patoloski mrzis mila i dps da ne vidis ispred nosa sto ti… Više »

GOLF
Gost
GOLF

Dosta je Bilo Folirana i Slusalica u Uvce

Kotorani
Gost
Kotorani

I sa Cg Plovidbe cisti Dritane

Ljesnjanin
Gost
Ljesnjanin

Moze li nize?Od Dritana mogu samo Oni koji ga jos podzavaju

Lscg
Gost
Lscg

Kako se covjek izblamira sinoc,da li ga jos podrzava iko ko ga je glasao

Pravda
Gost
Pravda

Ljudi nijesam političar ali drutan sinoć na tvcg ništa pametno nerece !!!

Njegoš
Gost
Njegoš

A kad je nešto pametno rekao??

Bokeli
Gost
Bokeli

Dritane cisti sve I Sa Cg Plovidbe mnogo je Tatinih sinova mi smo gladni i mi bi da plovimo i da Zaradimo a ne po 2 plate u kuci Dritane naprjed

Bokel
Gost
Bokel

Tako je i Kapetanovi sinovi Cisti Dritane

No name
Gost
No name

ovo si samo ti shvatio šta si napisao !

Duodenum
Gost
Duodenum

Kako se izrazava ovaj momak? Ovo rječnik doktora nauka? Milo, Milo, Milo, mafija. Mafija, autokratija i ponovi gore navedeno*100 i imaš partijski i programski ekspoze Dritana. Daj više nešto konkretno, narod je u neizvijesnosti, sto ekonomskoj, sto identitetskoj.

Radosav
Gost
Radosav

Tako je Dritane…
Pravo u centar…
Pregazio si ih kao plitak potok

dzonatan
Gost
dzonatan

tako je Drirane!!

P R I K A
Gost
P R I K A

Dritan naprijed , dps nazad

Marina
Gost
Marina

Kako je to bilo dubokoumno,pih,tuke.

No name
Gost
No name

jesi ovo sam smisslio ili ti je netko pomogao ?

Njegoš
Gost
Njegoš

Kad se neko rodi glup ni fakultet političkih nauka mu ne može pomoći da to sakrije.

dzonatan
Gost
dzonatan

ni sendvičara nik “Njegoš” ne može sakrit

Milutin
Gost
Milutin

Još nisi otišao na lečenje “Njegose”? Kasno je?

Mongro
Gost
Mongro

Pušti te prazne priče koje ponavljaš ko pokvarena ploča, nego nam reci sta bi sa ukidanjem sankcija Rusiji od strane tvog partnera Krivokapića? Ne ferma te ni za suvu šljivu😀

dzonatan
Gost
dzonatan

Bitnije je hapšenje lopova od bilo čega

Crni panter
Gost
Crni panter

Poslusajte sve sto je unazad 2 nedelje rekao Abazovic.Jedno te isto ponavlja kao papagaj.I usput samo sebi stvara probleme sa izjavama….Od nadarenog do izlizanog politicara u jako kratkom roku..

gru
Gost
gru

Treba vremena da se sve pokrene. Polako, prvo vlada… lako je sad, prodisasmo.

Ehm
Gost
Ehm

A evo zadnjih 14 godina branimo Crnu Goru na svake izbore, nebitno za sta se glasa. Pa vidji koja je ploca pokvarena.

Djuro
Gost
Djuro

Me malting.

NIKOLINA
Gost
NIKOLINA

Jos 7vdana i da pocne da se radi na boljitku nam drzave

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Dr Abazovic mora skociti kroz prozor kako bi bio siguran da ce slomiti nogu

Boća
Gost
Boća

Ovđe su prefarbani ili nasamareni procrnogorski glasači Ure,pogotovo na Cetinje.Sramna izdaja interesa Crnogoraca, da imaju kanonsku Crkvu sa svojim imenom i treba da se doživotno stide od svakog Crnogorca.

dzonatan
Gost
dzonatan

Nisu. Dritan je našao idealnu mjeru da makne lopove a pacifikuje nacionaliste.

Gorica
Gost
Gorica

tako je dzonatane!

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Prosto dr Abazovic mora da skoci s prozora kako bi bio siguran da ce slomiti nogu

pudlica
Gost
pudlica

Džane pokušavate od Dritana da pravitr Slavka Perovića, jer niti inteletkualno niti politčki niti po ponašanju ne mogu porediti. Dritan je samo pudlica koja laje i traži pažnju. Nesiguran u sebe, vjerovstno još nevin, pa isfrustiran i ozlojeđen na samog sebe, pokušava se promovisati u neku veličinu, dok mu tlo pod nogama klizi. Dritan je car samo se.lj.e demagoške grupacije,… Više »

Istina_
Gost
Istina_

👏👏👏 Svaka ti čast za komentar!

gru
Gost
gru

Dobar ti je nadimak. Samo dopisi “DPS-ova pudlica jos na povodcu”. Ne brani brod koji tone, dolaze nova vremena. Nisi vise zatvoren i svezan. Osjeti slobodu.

No name
Gost
No name

Sloboda …. 😀 😀 😀 😀

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Av av av.

Mrki
Gost
Mrki

Samo ih peglate svaki dan…Na tuznoj stranici istorije ide Dps a tek cemo saznati sta su sve radili

marius
Gost
marius

Vala dzaba i vi krecite. Vasu izdaju Crne Gore u najavi , sto bi nas narod reka, ni Moraca ne moze oprat.

Gorica
Gost
Gorica

da vidimo smiju li na ovo sad sto da odgovore😉

Tip Top
Gost
Tip Top

Kompleks je čudna stvar zer i ovi da vode drzavu tako nece moci karijeristi !!!!

Send this to a friend