Politika

URA: Gvozdenovićev BMW parkiran na pješačkom u centru Podgorice

Branimir Gvozdenović, potpredsjednik Skupštine Crne Gore jutros je sa službenim vozilom marke BMW730 D registarskih oznaka PGCG032 prekršio Zakon i vozilo parkirao na pješačkom prelazu, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

“On je na uglu Bulevara Stanka Dragojevića i Bokeške ulice na pješačkom prelazu ostavio parkiran svoj službeni automobil kršeći tako Zakon najvećeg zakonodavnog doma u zemlji čiji je nazovi potpredsjednik“, ističu iz Građanskog pokreta URA.

foto: URA

Oni kažu da umjesto da Gvozdenović svojim primjerom doprinosu poštovanju Zakona on bahatim i neprimjerenim ponašanjem čini sasvim suprotno.

„Otuđen od običnog naroda koji bi za ovaj prekršaj snosio posljedice, Gvozdenović će kao i mnogo puta do sada, kao i njegove kolege, proći nekažnjeno. U normalnim zemljama i demokratijama državni zvaničnici bi zbog pomenutog podnijeli ostavke, dok će se Gvozdenović već sjutradan u skupštinskoj zasijedavajućoj fotelji praviti da se ništa nije desilo“, zaključuju u URA.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
staropodgoricki
Gost
staropodgoricki

inace mu je prvi automobil kojeg je vozio bio drzavni bas kao i sefu mu

Amakse
Gost
Amakse

A da pocnete da se bavite ozbiljnim stvarima?

Dule
Gost
Dule

Tebi ovo nije ozbiljno? Za ovo u demokratskim zemljama se ljudi javno izviniavaju a sljedeci put ako se desi ostavke daju. I ovo je samo jedan mali detalj koji govori o njihovoj nekulturi, bahatosti, nepostovanja i krsenja zakona. A sad mozes mislit kad ovo rade javi sto sve cine tajno

Velimir
Gost
Velimir

ZNATE LI ISTA DRUGO RADIT VI IZ URE,
KOJI TOALET PAPIR KORISTI MINISTAR GVOZDENOVIC?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Papir marke VelmirVelimir!

44debilanaCDMu
Gost
44debilanaCDMu

Kad dodje vrijeme da svi budemo isti vjerovatno da do tada Gvozdenovic neće biti živ proći će najmanje još 50 god da se opametimo !

vasko
Gost
vasko

Ne kaze se “sa vozilom” nego vozilom, jer nije bio u društvu vozila, nego se njime dovezao. I skupština nije najveći nego najviši zakonodavni dom. Nepismena balavurdija koja bi da vodi državu. A da se ne smije ostavljat auto na pješačkom, to stoji.

Vukasin Kate
Gost
Vukasin Kate

To su Državna kola i vozača treba kazniti.

stojcilovic
Gost
stojcilovic

e najveći mu ovo prestup bio…

Anonimni 2
Gost
Anonimni 2

Sad ce vozac preuzeti odgovornost…

omg
Gost
omg

ma nije to njegov, kakvi. sistem je cudo.

Send this to a friend