Politika

URA ima plan kako da Berane ponovo postane sportski grad

Građanski pokret URA prepoznao je značaj razvoja sporta u Beranama, što je i tretirano u našem izbornom program, a nudimo i konkretna rješenja za izazove sa kojima se suočava beranski sport, saopštio je danas Stefan Kastratović, kandidat za odbornika te partije i kapiten Fudbalskog kluba Berane.

“Berane je oduvijek bio sportski grad. Imamo sve predispozicije da budemo sportska baza mnogim klubovima. Nije potrebno naglašaviti da sportisti iz našeg grada imaju olimpijske medalje, koje su za ponos svih građana Berana, ali su uslovi za bavljenje sportom, generalno, loši. Pri tome posebno mislim na manje popularne sportove”, ističe Kastratović.

Kaže da je URA jedina partija koja se u svom program zasebno bavi razvojem i poboljšanjem uslova za bavljenjem sportom.

“Građanski pokret URA će kao nova vlast, učiniti sve da poboljša uslove za bavljenje sportom. Konkretno, izgradićemo balon salu, koja će biti dostupna svim sportskim klubovima i rekreativcima. Poboljšaćemo uslove za razvoj stonog tenisa i sportskog streljaštva i sportskih disciplina po kojima je Berane bilo prepoznato godinama. U parkovima ćemo postaviti mobilijar za rekreaciju i trening. Pokrenućemo izgradnju biciklističke staze koja bi povezala šire gradsko jezgro“, navodi Kastratović.

Kako dodaje, potrebno je posebnu pažnju posvetiti uređenju Jasikovca.

„Jasikovac ćemo pretvoriti u sportsko-rekreativnu i izletničku zonu, uredićemo stazu za trčanje, postaviti rasvjetu, klupe, kante za odlaganje smeća i mobilijar za trening. I još mnogo toga. A sve ovo da bi djeca i mladi, ali i sportisti i rekreativci, imali mjesto gdje će moći kvalitetno da provode svoje slobodno vrijeme“, precizirao je Kastratović.

On zaključuje da je vrijeme da Berane postane sportski centar, da ponovo ima olimpijske šampione, a da se klubovima iz grada vrati prvoligaški sjaj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Majda
Gost
Majda

I ovi su poceli sa demagogijama.

rejna
Gost
rejna

mladi URE I DEMOKRATA se medjusobno brane, sta ti nije tu jasno?? ista sorta..

????
Gost
????

Imaju li radar za profesionalnu orjentaciju?

sorela
Gost
sorela

ono je blam godine,tj. vijeka..Onakav kadar je zaista ”potreban” Crnoj Gori !

Stitare
Gost
Stitare

E ja bogomi pomislio da ce reci nesto konkretnije od cega moze da se zivi, a on prica za sport, vala Berane ima livada, terena to nam ne fali samo da se malo uredi..izabrao si partiju koju neces moci da odbranis od poraza a brzo ce 4.februar.

sorela
Gost
sorela

aa, sta ocekujes od nekoga ko nudi ugovor o obrazovanju djeci od 15 godina??

Todor
Gost
Todor

A sta je ovo, Demokratama nosilac liste prof fizickog a URA sad o sportu nasla da prica?! Da nece ovo nama da pokazu ko vise voli sport?

taske
Gost
taske

a i nas Aleksa je jedno vrijeme bio dobar u sportu! Bolje da je nastavio da trci za loptom nego ovo sto radi !

Merkur
Gost
Merkur

Pa kapitene vidim daleko si dogurao, nista dalje od Berana…

Dajmond
Gost
Dajmond

Borite se za Berane a ni mjesto okle ste tj Ulcinj ocima vas ne moze vidjeti…ajte polako

Lejla
Gost
Lejla

Hhahahahahahhahaha. Kako mi da ga volimo, ka ga ni u svom gradu gledat ne mogu.

Kolibri
Gost
Kolibri

Ne bi svi da budu majstori i majstorke sto vi URAsi nudite. Toliko mladih, pametnih ljudi imamo koje treba iskoristiti i njihovim znanjem dopriijeti nama…kakvi sportski rekreativni centri, izgleda to vam najlakse napraviti, pa nebitno sto je prioritet, vi po svome!

Docent
Gost
Docent

Pa eto koliko znate o Beranama…puteljaka za trcanje nam ne fali, fali nam drugih stvari koje ci intrezdzije ne vidite jerr trcite za foteljom pa i nemate kad…

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Nadam se da ce beranci glasati uru ili sdp demos .samo ne drps

Biser
Gost
Biser

Kad smo kod planova, sto ne iskoristiti turisticke kapacitete, Berane je grad neukrocene ljepote…a ne, vama prije padaju a pamet sve moguce nelogicnosti…sledece sto ocekujem je da obecate kompleks bazena kod nas, mozda je realnije….

Vetar
Gost
Vetar

Kralju…hahaha

Vesna
Gost
Vesna

Ako predjete cenzus

Ena
Gost
Ena

Jel sa onim golmanom koji jedva brani i u drugoj ligi?

Send this to a friend