Politika

URA: Izbor Grbovića za predsjednika Opštine Nikšić je sraman

Milošević

Nakon što je na sjednici Skupštine opštine Nikšić, Veselin Grbović po drugi put izabran je za predsjednika opštine, reagovao je funkcioner pokreta URA Rade Milošević. On je poručio da je izbor Grbovića za predsjednika Opštine sraman, ali je kako je dodao Milošević, još sramnije njegovo obraćanje da će preko 150 miliona eura investicija biti uloženo u Nikšić.

„Ne bi bilo ništa čudno sa današnjim obećanjem Grbovića, na predstavi Skupštine opštine Nikšić, da to isto nije obećao još 2013. godine. Nego, takve kadrove, koji gube sve granice u davanju lažnih i neutemeljenih obećanja, može napraviti samo Bogoljub Karić“, istakao je Milošević.

On tvrdi da su „jednopartijski izbori bili jedini način da Grbović dobije drugi mandat, koji im neće potrajati“, kao i da Demokratska partija socijalista (DPS) „nije mogla izabrati gori tandem od (Lale) Nikčevića i Grbovića“.

„Te dvije osobe su personifikacija laži i prevara. Umjesto da nelegitimni predsjednik opštine položi račune zbog zapošljavanja sina u organima lokalne uprave ili da objasni ko je i na koji način dobio tender za rekonstrukciju gradskog trga, on se bavi obmanama i izmišljenim milionima“, naveo je on.

Milošević je kazao  da „Grboviću Crna Gora i Nikšić nikada nisu bili u srcu“, te da on predstavlja samo jednu mrlju u svijetloj istoriji Nikšića.

„Sve će ovo ubrzo proći, a čast i bruka žive dovijeka“, zaključio je Milošević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
hamdia
Gost
hamdia

koje ovaj …

Emenman
Gost
Emenman

KO JE OVAJ ČOVJEK?

Mojsije
Gost
Mojsije

Eto to je taj Milosevic koji nas zasmijava sa glupim izjavama.Nema moralno pravo da ocjenjuje rad drugih,jer nista u zivotu nije ucinio nesto brijedno.

Send this to a friend