Politika

URA Kotor: Tražimo mir i bezbjednost koje ste nam uzeli

Dok premijer Marković tvrdi ovih dana da su “mir i bezbjednost u Crnoj Gori povoljni“ u Kotoru je izgubljen još jedan mladi život, iz zasjede pucnjem u glavu, saopštili su iz odbora URA u Kotoru.

<<<Ubijen Kotoranin: Bivšem fudbaleru pucano u glavu dok je trenirao na stadionu<<<

“Pozivamo nadležne institucije da upoznaju javnost koje su to mjere preduzete da se smanji broj ubistava u Crnoj Gori, koliko je počinioca uhvaćeno, procesuirano i osuđeno u posljednjih dvije godine, sa posebnim osvrtom na Kotor” ističu iz pokreta URA u Kotoru.

Kazali su da je sinoć u Kotoru na zvijerski način, pucnjem u glavu, ubijen još jedan građanin Kotora, i istakli da do sada nije rasvijetljeno niti jedno od niza ubistava i mnogobrojnih napada koja su se dogodila u Kotoru u posljednjih godinu dana.

“U ime građana Kotora,  kao i toliko puta do sada, tražimo od nadležnih da pod hitno pokažu koliko su naše bezbjedonosne  snage sposobne i stručne i da vrate mir građanima Kotora. Tražimo mir i bezbjednost koji  nam je godinama unazad oduzet od pojedinih struktura vlasti koji su svojim ‘činjenjem’ i ‘nečinjenjem’ upravo i stvorili ovakav sistem koji pogoduje kriminalcima i gdje ljudski život ne predstavlja ama baš nikakvu vrijednost”, naglašavaju u odboru URA u Kotoru.

Zaključuju da “nad ovakvim zločinima utjehe nema” a porodici ubijenog Gorana Lenaca iskazuju najdublje saučešće.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

URA koje glupost i primitivnost saopštavaju..partija nula…

Vuko S.
Gost
Vuko S.

Niti ima dovoljno političke volje, niti su snage bezbjednosti osposobljene za profesionalan rad. Naravno nijesu ni plaćene adekvatno ili jesu taman onoliko koliki su im rezultati. U zadnjih 25. godina niti jedan ozbiljniji čelnik službi bezbjednosti nije rodjen u Boki, ovo u smislu pozbavanja terena. ovi današnji rukovodioci ne znaju ni broj MZ u Opštini koju bezbjednosno pokrivaju. Nasuprot svemu,… Više »

Send this to a friend