Politika

URA: Marković ćutanjem potvrdio da je novac legao u DPS

Predsjednik Vlade Duško Marković, i drugi čovjek DPS-a, juče u Gusinju nijednom riječju nije demantovao činjenicu da je novac iz koverte koji je od Duška Kneževića uzeo Slavoljub Stijepović završio u kasu njegove partije, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

<<<Marković o snimku Kneževića: Vidjećemo šta je istina u ovom slučaju<<<

Kažu da je umjesto toga, Duško Marković na poprilično smušen način pokušao da se napravi neobaviješten i da izigrava premijera neke od zemalja zapadne demokratije.

“Tako se u državi gdje presude pred inostranim sudovima padaju svakodnevno, gdje se tužilaštvo otvoreno stavlja na stranu vladajuće partije u bezbroj afera vezanih za DPS, on poziva na iste i građanima Crne Gore poručuje da će one završiti cijeli posao. Tako nastavlja praksu svojih partijskih kolega i vrijeđa inteligenciju iole razumnog čovjeka u Crnoj Gori”, navode u URI.

Oni dodaju da je Marković morao jasno i nedvosmileno da se odredi prema slučaju, a ne da pokušava da brani neodbranjeno.

“Na svu sreću, čak i dokumentovane stvari o funkcionisanju njegove partije izlaze na vidjelo, a stvari se pod tepih više ne mogu gurati a da ih svi ne primijete“, zaključuju u URI.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Ne smije da prizna migovu krivicu jer to bi znacilo i sopstvenu umijesanost,gubitak kredibiliteta pa i izbora.vidjecemo komplikovana situacija po dps.sta god urade,ne valja.migo,migo,crni migo sta ce s tobom biti.migo htjede premijer biti al mu dzepovi siroki.eviva

Mićo
Gost
Mićo

Čuš ove prevarante😙😙😙

Tomos
Gost
Tomos

Nema što Premijer da se bavi tv Klipovima, tu su institucije i neka se bave sa time…

Jawa enduro 250
Gost
Jawa enduro 250

Misliš INSTALACIJE, 50cm3?

Sekula
Gost
Sekula

😂😂😂😂😂😂😂 Ćutanjem potvrdio 😂😂😂😂😂😂😂😂 boro ili ramiz, ne na se ko je pametniji!!!

Sara
Gost
Sara

A ko to gura stvari pod tepih?? Mislite da je guranje stvari pod tepih da vas neko snimi i nasmjesti vam pricu koju nijeste rekli?? Da je vama to neko uradio vi biste znaci plakali odje, do EU bi isli, zalili se, jer vi imate taj obicaj da placete kod ambasadora EU, a ovako DPS je gospodski izasao u javnost… Više »

robespierre____
Gost
robespierre____

pi kakvi su ovi iz ure,svudje li se oni oglase da nesto kazu

Kosta
Gost
Kosta

Nista drugo sem jedni obicni politicki lesinari koji pokusavaju preko ladja DPS i Miga sad da skupe koji poen kod gradjana koju su im okrenuli ledja !

Anka
Gost
Anka

Zamislite vi kakva je nama opozicija, ona zivi da iskoci nedje neki skandal pa da ima o cemu da prica, da se kojim slucajem desio skandal JK u Crnoj Gori i o tome bi oni sad ubijali sa pricom vjerujte mi !

Bijeli golub
Gost
Bijeli golub

Bareslonu dobi Selta vigo
Uz tebe smo MIGO

Nia
Gost
Nia

Jeste sad cete vi da ucite Duska sta i kako da prica! Tamo dje treba da budete i dje treba da izbosite misljenja a to je skupstina tamo vas nema, a sad vam je aktuelna ova prica pa ste se ovoj strani priklonili da imate sta da pricate! Jadno ali i ocekivano od vas!

Logoped
Gost
Logoped

Ko ti je bio kum, Nia? Muca li još?

Momo
Gost
Momo

e ako ti je ovo gospodin u celo me pljuni,nije odijelo presvuka od raspada pozitivne

Zoran
Gost
Zoran

Ovo je klasicno izvlacenje iz konteksta Duskove izjave, nidje to covjek nije rekao niti nagovijestio, nego vi sad pokusavate da na svu silu pricate ono sto vama odgovara i da mazete oci javnosti!

Zetski Vuk
Gost
Zetski Vuk

A gospodine Abazovicu gdje su one silne investicije koje ste vi obecali zecanima,pokupiste glasove a nama nista

ortodox
Gost
ortodox

Knežević im nije davao para koliko su htjeli pa bi da mu glavu slome.

Slobo
Gost
Slobo

Eo je poslao aleksa svoga goluba da izguguce i on neku optuzbu na racun ovoga,samo vi kupite politicke poene preko tudjih ledja

Radenko
Gost
Radenko

Imate li sta vi pametno da kazete ovom narodu, nego ste se uhvatili ove price kao pjan plota??

Send this to a friend