Politika

URA: Neozbiljno i nedolično ponašanje učiteljice iz Bara zaslužuje sankcionisanje

Rada Višnjić

Najnovije ponašanje učiteljice iz Bara može se okarakterisati samo krajnje neozbiljnim i nedoličnim jednog prosvjetnog radnika, ocijenjeno je danas iz Građanskog pokreta URA.

<<<Zloupotreba djece: Učiteljica preko Vibera zvala učenike na moleban u Baru>>>

Kažu da im nije namjera da komentarišu incidentne situacije na dnevnom nivou sve dok nadležni rade svoj dio posla ali da reakcija ne smije izostati onda kada jedan prosvjetni radnik umjesto da djeluje edukativno na najmlađe generacije svoje djelovanje usmjeri u sasvim suprotnom smjeru.

„Kada se naša država suočava sa velikim problemom kakav je epidemija koronavirusa i kada smo prva država u Evropi po broju zaraženih na osnovu broja stanovnika prosvjetni radnik koji poziva svoje učenike na okupljanje a uz to bez ikakvih mjera zaštite od koronavirusa zaista ne zaslužuje da nosi tu titulu. Takav stepen nedoličnosti i krajnje neozbiljnosti zaslužuje sankcionisanje“, poručuju iz URE.

Oni dodaju i da je krajnje neuksuno da prosvjetni radnik kanal koji služi za komunikaciju (u uslovima epidemije COVID19) sa svojim učenicima zloupotrebljava u druge svrhe koji ne odgovaraju realizaciji predviđenog školskog plana i programa.

„Očekujemo od uprave i organa škole da brzo odreaguju i na odgovarajući način se ponesu prema ponašanju pomenute prosvjetne radnice“, zaključuju u URI.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rosoner
Gost
Rosoner

Po faci joj se vidi da nije bas u vinklu.Bog da pomogne ovoj danasnjoj djeci,prvo sa roditeljima pa onda sa svim ostalim.

ROKO
Gost
ROKO

Bitno da prosvjetari traze da se plate povecaju…a jos ni poceli nijesu.

Mijuskovic
Gost
Mijuskovic

Sva djeca da napuste njene casove,ako ih bude jos drzala.Dje ova da djecu vaspitava.Vidite joj slike na fb sto je okacila.uzas

Mongro
Gost
Mongro

OVA JE PEDAGOG??? Hahahaha!!!

ctcg
Gost
ctcg

Ako je ovo ona na sliku onda je sve jasno. Davno je ona u oblacima. Pod hitno u Dobrotu

Kako je
Gost
Kako je

Koliko ste mjeseci noge protezali gradom barjacili ruzdno se nedavali svetinja I sad ti dva skupa smetaju MRS

Ridji
Gost
Ridji

Pukli ste vi ste proslost samo vam je ostalo da placete

Tanja
Gost
Tanja

Učiteljicu treba poslat upravo u spuž..zar se tako vaspitaju i uče djeca..mi djecu šaljemo u školu da uče a ne da ih vode po ulice i molebane..sram je bilo za njeno ponašanje..ali nije kriva oni nego oni koji je drže tu…

Betoven
Gost
Betoven

URA koalicijom sa njima rapiruje vatru, a onda ovim saopštenjima vatru pokušava da ugasi. Ta žena je član Demokrata i vatreni pobornik SPC. Toliko i o gradjanštini demokrata.

Kika
Gost
Kika

Demokrate su isto sto i DF, samo malo blaža forma.

tomo
Gost
tomo

Ja ne bih uhapsio nju, već onog ko je zaposlio bez ljekarskog uvjerenja.

BrBr
Gost
BrBr

Je li URA komentarisala poziv na ” patriJotski skup” nego komementariše učiteljicu koja poziva na “moleban” , koji, uzgred rečeno, ne znamo kad se održava. Moleban je daleko bezazleniji od patriJotskog skupa i još jednom podvlačim, URA se ne pobuni protiv istog.

Bokelj
Gost
Bokelj

Muuuuuuuuuuuuuu

Anonimous
Gost
Anonimous

Šta ovaj gospodin ima da proziva ikoga kada gomilu ljudi kojima je jedina greška ta što su veće patriote od njega naziva patriJoti. Kakav minijaturni intelekt mora to biti da pomisli da je spustio ikoga drugoga do sebe.

Marina
Gost
Marina

BrBr
Ne cudi me sto si nepismen kad vidim za koga si opredijeljen.
Ali mi suvise bode oci pa moram da te edukujem.
Ne pise se PATRIJOTSKI
nego PATRIOTSKI

Aleksandar
Gost
Aleksandar

skup mrzitelja Srba

Šljivovica
Gost
Šljivovica

Ne,to je bio skup onih koji vole Crnu Goru,a ne ko ti ,tudju zemlju.

Baka
Gost
Baka

Gade mi se Šešelj ,Vučić ,Vulin , Rakovic ,Čavoški, Dodik , Irineji i Amfi i . Volim i puno cijenim Basaru , Latinku Perovic , Boska Jaksića , prof Koraća , Vladimira Pištala , Sonju Biserko ,Natasu Kandic , Kesića , Mićka Ljubičića , Natasu Ninkovic i stotine njih . Da li sam ja antisrbin zna li mi iko reci… Više »

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Draga Marina, Nekako smo dosli do zamjene teza vezano za pismenost, drugacije opredijeljeni prozivaju Crnogorce da su nepismeni, zato pisu patriJota sa velikim slovom J. Jos jedno u nizu pokusaja ponizenja. Kao sto jednom rekoh-pismenost i nije toliki odraz inteligencije i mudrosti koliko nekih drugih sposobnosti i opsteg talenta i sluha za jezik. Svakako, ako vec treba praviti statistiku o… Više »

volim te zeleno
Gost
volim te zeleno

Sve mi je jasno,kada vidim ove oko sebe.
Samo su im usta puna srpstva,a glave prazne.Kao da nikada nijesu isli u skole.Da su i u dvoriste dolazili,neko znanje bi “pokupili”.Tuke.

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

Vau viđeli smo koliko je vaš moleban bezazlen. Dječica kleče po prljavom podu i svojim rukicama i glavicama dodiruju taj isti prljavi pod piiiiiiiiiiii i vi vjernici pravoslavni piiiiiiiiiii. SPC sektetina sektaška

MNE
Gost
MNE

Vi ne mozete kritikovati nikog s obzirom na vas stav o zakonu o slobodi vjeroispovjesti gori ste od pozitivne

Prč
Gost
Prč

Smijel li da kazem da je kokoska

Anonimous
Gost
Anonimous

Kokot nije, ali mislim da je u njenom slučaju najpogodniji nazov Štrumfeta?

šćepan
Gost
šćepan

Otkaz,pa ce imati vremena da crta i Velikog Strumfs😅

Leon
Gost
Leon

Vidi se da je malo “vesela”

marius
Gost
marius

Uciteljica Rada je za vas, kad je rijec o nedolicnom ponasanju, mala maca.Vrijeme koje je pred nama , sve ce nam kazat.

Dux
Gost
Dux

U sve ste poceli da se mjesate,sjedite dje ste,postajete naporni,abazovic je odlican,a ovo drugo samo dezurna smetala,budva,kotor,svuda samo zanovetanje

Pomorac
Gost
Pomorac

Pustite saopstenja nego djela pobjednici izbora kao i ovi sto su sada na vlasti.

Send this to a friend