Politika

URA: Od DF-a samo buka i bijes, nemaju političku snagu za bilo šta drugo

URA

Paradoksalno je da oni koji od prvog dana ruše vladu, na čijem čelu je uzgred rečeno nosilac njihove liste na parlamentarnim izborima, danas brinu o funkcionisanju parlamenrarne većine koja tu vladu podržava, saopštili su iz Građanskog pokreta URA odgovarajući na saopštenje DF-a.

<<<DF: Đukanović otkrio da pregovara sa GP URA, zato nije bilo rekonstrukcije<<<

„O nekakvim zakulisnim radnjama sad nam pričaju oni koji su zajedno sa Demokratama dogovarali rekonstrukciju vlade iza zatvorenih vrata, bez naše saglasnosti misleći tako da minimalizuju našu poziciju u aktuelnoj parlamentarnoj većini. Očigledno je da se DF u tome žestoko prevario čemu i svjedočimo u njihovom paradoksalnom saopštenju usmjerenom protiv URE“, poručuju iz ove stranke.

Podsjećaju javnost da je DF od početka izbora Vlade zdušno navijao i radio da ona ne uspije, bojkotovao parlament, uslovljavao, vrijeđao zvaničnike, kočio procese…

„Nakon što su sa Demokratama sklopili dogovor suprotan osnovnim postulatima na kojima ova većina i funkcioniše, misleći valjda da će tako izigrati Građanski pokret URA a nakon što su vidjeli da im taj naum neće proći sada izgledaju pogubljeno i dezorjentisano. Tako prijete rokovima, služe se istim diskursom opozicione partije prije izbora prošle godine i najavljuju nekakve tektonske poremećaje nakon 10. decembra. Da relaksiramo cjelokupnu javnost – 11. decembra se neće desiti ništa jer tu političku snagu DF nikada nije imao. Samo očajnički buka i bijes i ništa više“, poručuju iz URE.

Podrcrtavaju da URA nikada neće biti dio vlasti koja ugrožava nacionalne interese Crne Gore i ne isporučuje rezultate u integracijama ka EU.

„To sve vrijeme poručujemo građanima i od toga ne odustajemo. DF koji sve radi da se integracije u EU uspore, da koncept ove vlade i njeno funkcionisanje blokira neće sigurno imati partnera u nama. Mogu tražiti za to druge partnere možda baš u razgovorima koji su već vodili oko daljeg funkcionisanja vlade bez nas, ali URA u takvoj Vladi neće učestvovati“, poručuju na kraju saopštenja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Profesor
Gost
Profesor

Dritan je zaslužan za pomirenje u CG, od 81-og poslanika 78 ce glasati za pad vlade, retrogradni Milacic, unistitelj NATO zastava je u ova 4 poslanika !
Gradjani ce zbog toga nagraditi URU jer ce na nivou CG , dobiti glasova, koliko su dobili u Ulcinju, a to je nista !!

goka
Gost
goka

URA=izdajnici

Pametnome dosta
Gost
Pametnome dosta

Dobro ste to više i vi primijetili

Davor
Gost
Davor

Ovo dvoje su u koaliciju, jel…?

Luka
Gost
Luka

A ima li gore partije od ura-a?

Bodin
Gost
Bodin

Ima df i dps, pa demokrate i ostali.

Njegoš
Gost
Njegoš

Od kada su srpski popovi i crkva srbije nacionalni interes Crne Gore?? Ako možete na ovo jedno i jednostavno pitanje odgovoriti. Hvala.

koki
Gost
koki

sta izigravate sa 4 poslanika?? ultimatum,ucjena??

Kopro
Gost
Kopro

Zeznu ih Dritan a mislili su da će ga primorati na njihove uslove. I treba da se vrati crnogorskom bloku, ovi Srbi su mnogo uzlećeli…

Sofija
Gost
Sofija

Kako vas je zeznuo Dritko…😂😂😂😂 Ko se zadnji smije….😉😉

Gojko
Gost
Gojko

Ovo se nezna ko je kome što?

Expert
Gost
Expert

Sramota,da je moguce osvojiti vlast a neznati vladati!

Tara
Gost
Tara

Bruka i sramota. A nekad smo velicali Dritana
Kako se covjek lako preokrene..

Masa
Gost
Masa

Zastidje!!!!

Lora
Gost
Lora

Iskreno ura je pokazala svoje lice.. ko posle ovoga ne vidi izdajnika taj nema oci..

Matej
Gost
Matej

Ura je zastidje. Sa 3 poslanika da kazu nesto…

Ivan
Gost
Ivan

Pa ako ta tri ne znace nista dajte ih DPSu

Parilo
Gost
Parilo

Bravo vam ga URA-ši,vakat je.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Jeste li vi u koaliciji i vlasti sa njima?

Send this to a friend