Politika

URA odgovorila DPS-u: Džaba se pravdate, uhvaćeni ste u laži

Uprkos gebelsovštini režimskih pripejd medija na kojima zaključke izvodi DPS-ov Radule Novović, još jednom ćemo ukratko, radi crnogorske javnosti demastfikovati prevare i neistine vezane za izgradnju Infektivne klinike KCCG u Podgorici, kazali su iz URA-e.

<<<Novović: Izmišljotine URE negirala Delegacija EU<<<

“I ako bi gospodin Novović i poslanički klub DPS-a rado izbjegao činjenice koje stoje uz ono što danima iznosimo u javnosti, a potkrijepljeno je nesumnjivim dokazima, one su tu. Dakle, ne samo da je Vlada lagala javnost, već smo od EU saznali da je i totalno nesposobna jer već dvije godine nije u stanju da sprovede tender za Infektivnu kliniku.  Uzalud Novović koji preko naših leđa izlazi iz aninomisnosti, jeftinim političkim diskursom želi da omalovaži URA-u, vjerovatno izrevoltiran što posljednjih dana izlazi na vidjelo kakva se mašinerija prevara krije iza astrnomskih plata, šverca kokaina i budžetskih malverzacija. Međutim, prateći njegov dosadašnji rad to mu ne pada teško, jer je sam odbrao da služi korumpiranoj eliti”, kazali su iz URA-e.

Tvrde da je Vlada Crne Gore obamanula javnost i to ne jednom, već dva puta.

“U februaru 2019. godine kada su rekli da su sva sredstva obezbijeđena i da kreće izgradnja klinike, kao i 2020. godine kada se to zaboravilo pa je premijer saopštio da će se Infektivna klinika graditi novcem prikupljenim iz donacija građana. Šta vam ovdje gospodine Novoviću nije jasno?”, pitaju u URA-i.

Napominjeu da URA u svojim reagovanjima nije kazala da je novac koji je, iz saopštenja Vlade iz februara 2019. prikupljen u cjelosti, za izgradnju infektivne klinike potrošen.

“Vjerovatno se od panike i straha onima koji su odgovorni za taj novac a to je Vlada, priviđaju neka nenamjenska trošenja, što može biti vrlo indikativno u smislu utvrđivanja istine gdje je taj novac stvarno i završio”, kazali su iz URA-e.

Oni su ponovo pitali Novovića gdje je novac za koji je DPS 2019. godine rekao da je u cjelosti obezbijeđen za izgradnju Infektivne klinike.

“Ako je na računu saopštite to jasno i glasno. Zašto bi danas usmjeravali donacije uplaćene na račun NKT-a za izgradnju Infektivne klinike kada ste 2019. izašli sa saopštenjem da je novac u cjelosti obezbijeđen? I recite istinu makar svijet propao – jeste li lagali 2019. ili 2020? Ili pak to činite u kontinuitetu, baš kao što ste rekli da brod “Budva” nema veze sa našom državnom firmom. Novoviću ako vam je svaka istina ovakva, bolje da nastavite ono po čemu ste prepoznati u Skupštini Crne Gore. Ne javljajte se više za riječ”, navode iz URA-e.

URA će, poručuju, nastaviti Crnu Goru da brani istinom.

“Ovu su elementarna i jako jednostavna pitanja na koja ste dužni da odgovorite javnosti koja je već tridest godina naviknuta na prevare i obmane kojima se svakodnevno služite. Istini na volju sve manje vješto a sve više amaterski”, zaključuje se  saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PetarPan
Gost
PetarPan

Ovo nema nidje bez kod ovih iz URE-samo se bave manipulacijama sta je ovo??

Panda
Gost
Panda

Dritan i kompanija neka sjede kuci i neka odmaraju. Dosta su pricali izmisljotina.

Oaza
Gost
Oaza

Mislim da vi iz URE nemate sta da pricate.

stetoc1na
Gost
stetoc1na

e ovo vec ide ka objektivnom novinarstvu. Nije na naslovnu, al dovoljno vidljivo. Samo treba ovo sad izgurat u Skupstinu CG i pokazati istinu. Dje su pare? Znaci puna odgovornost! Ako ovi iz URA lazu, odgovornost pred zakonom. Ako obi iz DPS lazu i kradu, odgovornost pred zakonom. Nema vrdanja sad.

Miloš
Gost
Miloš

Ova URA kao da im je potonja, izvire iz onijeh smrdljivih rupa pa kao nešto reču i vrate se nazad da ćute dok ne smisle opet neku glupost tipa ” aha eto uhvatili smo vas da opet lažete, ali ne znamo tačno šta”

Sorele
Gost
Sorele

Lijepa Milica 🙂

Dakica
Gost
Dakica

Treba shvatiti ove iz Ure nije im lako. Treba nekako privući pažnju,evo već neko vrijeme kao da nisu živi,narod ih je pozaboravljao. Idealna prilika da sa lažima izađu u medije

Srna
Gost
Srna

Ura brani Crnu Goru samo je vi nemojte braniti tako vam svega

Minja
Gost
Minja

Dritko i njegova Ura misle da ako oni lažu i izmišljaju to svi rade.

Unico
Gost
Unico

Pala Ura u zaborav pa misli na ovaj način da bude u centru pažnje

The Stig
Gost
The Stig

Ispod mene sve botovi
⬇️
⬇️
Kada vas makar placaju da pisete, sto vam ne napisu nesto pametno nego ove nebuloze valjate.

Misko
Gost
Misko

Ova Vlada bar nesto radi za razliku od besposlicara URE i Abazovica koji sjedite doma i smisljate kako da ogovarate sve sto uradi ova Vlada.

Jovo
Gost
Jovo

Sto se vi brinete o sredstvima, dok bojkotujuci skupstinu primate plate?

Sneki
Gost
Sneki

Bolje je bilo dok ste ostajali doma, manje ste bili u javnosti sa svojim glupostima. Bitno je da sad ima sredstava za izgradnju infektivne klinike koja su prikupljena Vladi Crne Gore

Aca
Gost
Aca

Dritanova partija samo kritikuje ovu vlast i ovu Vladu iz razloga sto ne moze nijedan autobus da napuni glasacima.

Gojko
Gost
Gojko

Vlada je stalno pominjala da treba obezbijediti sredstva za izgradnju infektivne klinike a ne da ta sredstva postoje.Po tome vi lazete i vi obmanjujete narod, jer ste minorna partija i ocekujete vece poverenje gradjana.

djina
Gost
djina

Radule je rijetko posten covjek ,i ne bi se bavio lazima i davao neprovjerene informacije,to pouzdano znam!

mojaCG
Gost
mojaCG

pametnije vam je da nista ne komentarisete,evo ste izasli u novine..cilj je ostvaren,inace smo i zaboravili na vas

kadvidim
Gost
kadvidim

Kad vidim u naslovu URA,znam da cu sigurno procitati nesto relevantno i pametno 😂

picccc
Gost
picccc

ne znam je li vam ikad iko rekao-ali bojkot je nesto sto vam najbolje ide,i nastavite tako,jer pojma nemate.

milojko
Gost
milojko

Tako mi ovih istjerivača pravde…a ne bi umjeli seosku školu da vode,a ne državu!

PetarPan
Gost
PetarPan

Vi iz URE svakodnevno iznosite neistine.

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Klinika ce se graditi pa vi kmecite kolko god ocete

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Dritane odrecituj nam nesto ,zabavniji si tad

Kaktus
Gost
Kaktus

Ura ce kaze braniti crnu goru…. E lijepo li ste je do sad branili,bakcete se glupostima nekim,smecem po plazama,a kad vas drug mandic i drug becic blate istoriju CG slavljenjem 1918te vi cutite kao zaliveni

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Eto ni kad su dobri vama ne valjaju,stvarno cjepidlacite

Leart
Gost
Leart

Ovako cenzus necete prec,promijenite plocu,.anje kritika vise koristi

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Evo moralise ura koja je sa demokratama imala predizborne kampanje zasnovane na projektima za koje bi im bila potrebna apsolutna vlast ahahhaha

Liberal
Gost
Liberal

Kapirate li vi da vas ne evropska delegacija demantovala cemu ova prica ?

Stefo12
Gost
Stefo12

Prvi cete u koaliciju s njima na ove izbore jer vam drugacije opstanka nema

Tivat 1987
Gost
Tivat 1987

Samo kritikujete vlast a sto nesto sami ne napravite korisno pa da narod vidi te mozgove iz URE o kojima vi toliko pricate!Samo znate da napadate i da pricate u prazno lezilebovici primate plate da lezite i da krivite druge za svoje neuspjehe!Uradi nesto sto je ispravno za svoj narod kad pricate toliko da ga volite!Svi bi ste vi voljeli… Više »

Ernad
Gost
Ernad

Nemojte vi da moralisete do juce ste kumovali s Demokratama i obecavali iluzije 21. vijeka….

Kole
Gost
Kole

Nemojte da se sluzite lazima kad znate da nije bilo prostora da se ranije obezbijede sredstva za izgradnju i da su spominjali da postoji mogucnost da se potrebna sredstva obezbijede…

Hugo
Gost
Hugo

Sto pricas? Dok je Dritanova baba s priganicama i sirom cekala Mila na ulaz Ulcinja vi niste ni znali sto su saopstenja…. niko na bolji nacin ne bi izveo drzavu iz ovog jada od epidemije od ove Vlade!

Topčina
Gost
Topčina

Ne mlati

Milka
Gost
Milka

Samo oni nek grade i rade,a vi samo drzite ovakvo prazno slovo i jos ovoliko i ko zna jos koliko ce ze biti samo opozicija.

Bruno
Gost
Bruno

Aman amateri ostanite doma barem dok se ovo ne zavrsi nemojte vi moralisati po portalima molim vas….

Pollo
Gost
Pollo

Da li je ovo rekao veliki stručnjak Abazović koji se razumije u sve i svašta? Vjerovatno zna nesto i o svemirskim brodovima 🙂

Julka
Gost
Julka

Samo vi urlajte i pricajte neistine uzalud vam je sve.Vecina naroda je sada otvorila oci i vidjela da opozicija ali bas nista ne nudi i ne misli na ovaj narod sem na sebe iskljucivo.

Antoan
Gost
Antoan

Vi da nekome nesto pricate, vi koji zivite na racun gradjana a dana staža nemate, vi koji bojkotujete skupstinu a primate plate

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

E ovo vam je bas nisko i maliciozno, kakve to veze ima? Pa sredstva su svakako planirana i obezbijedjena

Ana
Gost
Ana

Jedini koji grade,rade i sve sto rade rade za dobrobit ovog naroda je Dps.

Bogdan
Gost
Bogdan

Redovni dušebrižnici koji samo traze nešto što ne valja, pa što god da je bilo

Marta
Gost
Marta

Cime se vi bavite blago vama, kako je vama dosadno i koliko ste samo dokoni…mkzda bolje da malo pocnete na posao da idete umjesto sto džabalebarite

Rada
Gost
Rada

Pa valjda je dobro sto ce se graditi nova bolnica, ali vi iz URA ni ne znate nksta drugo do samo da trazite uvijek dlaku u jajetu

Ognjen
Gost
Ognjen

Samo DPS igra otvorenih karata i sve se zna gdje sredstva idu,a opozicija je ta koja sve ide na mufte pa svaljujete na Dps.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Sto oce da kazu ovi strucnjaci iz URA? Izgleda im nesto nije po volji? Vjeciti hejteri i redovni kriticari bez argumenata

Svjefol
Gost
Svjefol

Dakle, ne spominjete ni jednog momenta obracanje Delegacije EU, na ovu temu i njihovo objasnjenje oko pocetka tenderske procedure, gdje se jasno navodi da se procedura vrsi po pravilima EU i da oni raspisuju tender?!…. URA, hahahahaha

Tip Top
Gost
Tip Top

Mesetari ovo vam je potonja politicka URA !!!!

Miii
Gost
Miii

E na mozemo vjerovati da ste ih uhvatili u lazima

lajavi krelac
Gost
lajavi krelac

Ništa to ne vrijedi dok ne kaže Demokratski Forenzički Centar …

Send this to a friend