Politika

URA odgovorila DPS-u: Naša opsesija su svi koji svojim djelovanjem čine protiv opšteg dobra, stoga i Veljović

Ilustracija

Opsesija Dritana Abazovića i svih ljudi u Građanskom pokretu URA će uvijek biti oni koji svojim djelovanjem rade protiv opšteg dobra, nacionalnih interesa Crne Gore i urušavaju njen građanski i multietnički sklad, pa je Demokratskoj partiji socijalista (DPS) i njenim funkcionerima – na čelu sa Veselinom Veljovićem, bolje da prestanu sa takvim subverzivnim i anti-državnim djelovanjem, kao i sa svakodnevnim fabrikovanjem i izvrtanjem informacija, kojima dižu tenzije i unose razdor među građanima”, odgovorili su iz Građanskog pokreta URA na reagovanje DPS-a u kom tu partiju optužuju za opsesiju bivšim šefom Uprave policije Veselinom Veljovićem.

<<<DPS: Abazović da se oslobodi opsesije Veljovićem i da se bavi svojim poslom<<<

Iz URE podsjećaju da je visokom funkcioneru DPS-a Veselinu Veljoviću i tokom obavljanja funkcije direktora Uprave policije (UP) “partija bila daleko važnija od javnog interesa, zbog čega je Upravu policije zarobio podobnim i nesposobnim kadrovima i od nje napravio ispostavu partije”.

“I potpuno je razumljivo, ne samo nama – već i svim građanima Crne Gore, da Veselinu Veljoviću i drugim funkcionerima DPS-a nije drago što se važne državne institucije – počev od Uprave policije (UP), pa do Tužilaštva, oslobađaju nesposobnih i podobnih partijskih DPS kadrova, te što u njima na pozicije odlučivanja dolaze sposobni, nezavisni i odgovorni ljudi, spremni za beskompromisnu borbu protiv organizovanog kriminala. Možda bi oni željeli da Crna Gora i dalje ide suprotnim putem – stimulisanja organizovanog kriminala i korupcije, ali ih moramo razočarati – neselektivna i nikada snažnija borba protiv korupcije ostaće naš prioritet”, ukazali su iz URE.

Iz te partije još napominju da je Veljović imao sasvim dovoljno vremena i prilike da pokaže kako se voli Crna Gora i da zaštiti njen nacionalni interes, ali da je svojim primarno partijskim radom, godinama gazio upravo po državnom dignitetu naše države i njenom međunarodnom ugledu.

,,Da je Veselin Veljović zaista volio Crnu Goru, podigao bi krivične prijave protiv svih onih koji su pokrali državni budžet i iz naše Crne Gore odnijeli na stotine miliona eura. Da je zaista volio Crnu Goru, ne bi stimulisao i dozvoljavao svakodnevna prekoračenja policijskih ovlašćenja i nezakonito djelovanje, zbog kojih je opet državni budžet trpio veliku štetu. Da je Veljović mislio dobro Crnoj Gori, ne bi žmurio i svojim (ne)činjenjem dozvolio vaskoliki šverc, niti epohalne krađe javnih resursa, već bi štitio svaki cent javnog novca i prstom upirao u svakog ko vrši krivična djela. Međutim, građani su već pokazali, a tek će i pokazati, šta misle o “pripejd patriotizmu” Veljovića i drugih funkcionera DPS-a”, zaključuju iz URE.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Gospodo iz URAe,imate li ogledalo? Pošto političke časti i obraza nemate!!

Snjeg
Gost
Snjeg

Bolje da se ne glaskate i ne vrijedjate nam inteligenciju.Mislite da cete ovakvim obmanama i povisenim tonom vaseg vodje da nas ubjedite u vase postenje i istinitost svih nebuloza koje slusamo od avgusta prosle godine.Niste odavno imali neko vanredno obracanje javnosti.Sta bi sa izrucenjem Marovica i najavljivanim hapsenjima za koja naravno nemate pokrice.

Gargamel
Gost
Gargamel

Sto onda ne uhapsiste Carevica?

M.M.Popovic
Gost
M.M.Popovic

Ništa to nije pri kradji kulturne baštine Crne Gore uz vašu podršku! Ne izdaje se država za male pare!!!

Send this to a friend