Politika

URA poručila Stanišiću: Kad se pojavite na videu, onda vam koverta neće biti budalaština

Skupština Crne Gore i danas je pokazala da je degradirana i delegitimisana institucija čiji je jedini cilj da pioni vlasti koji tamo sjede daju aminovanje na sve kriminalne i skandalozne poteze Vlade, premijera i predsjednika države, kazali su danas iz Građanskog pokreta URA.

Oni su to saopštili reagovajući na odbijanje prijedloga za kontrolno saslušanje čelnika  Vrhovnog državnog tužilaštva, Specijalnog državnog tužilaštva, Uprave policije i Agencije za sprječavanje korupcije, povodom dokaza  koje je iznio i saopštio vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, a od strane skupštinskog Odbora za bezbjednost.

<<<Odbijen predlog SDP-a da se saslušaju Stanković, Katnić, Veljović i Radonjić<<<

“Zar iko danas ima iluziju u Crnoj Gori da predsjednik toga odbora Obrad Mišo Stanišić može djelovati samostalno kao poslanik, kao i njegove kolege Marta Šćepanović ili Luiđ Škrelja. Neka crnogorska javnost prosudi mogu li takvi pojedinci graditi ozbiljne institucije moderne evropske države i donositi bilo kakve odluke od kojih zavisi život svih građana Crne Gore”, navode oni.

Tvrde da je Skupština danas ponovo pogazila Ustav Crne Gore i da nije omogućila da predstavnici tužilaštva i državnih organa koje se bave kriminalom i korupcijom podnesu izvještaj o svom radu oko afere “Koverta”.

“Džabe Obrad Mišo Stanišić govori da je sve preuranjeno kad mu šefu gori pod nogama, samo što se, gore po njih, prave da to ne vide. Kada se pojavite na videu gospodine Stanišiću, onda vam “Koverta” neće biti budalaština. Džabe Luiđ Škrelja daje sud po kojem cijeni da je nešto “djetinjsato i budalaština”, valjda tako nesvjesno crtajući svoj politički portret”, dodaju iz URE.

Iz ove partije zaključuju da je Skupština Crne Gore  danas, bez ikakve dileme, institucija bez kredibiliteta i bazične funkcije i da u njoj ne treba da participira nijedan predstavnik opozicije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CiNick
Gost
CiNick

…nestrpljiva opozicija pomaže poziciji u gašenju vatre.

CiNick
Gost
CiNick

Usud opozicije je da je ograničava i vlastita pozicija. S toga često uzalud dižu prašinu. A, često na bazi predpostavkā i insinuacija. Ko se topi za slamku se vata. Ne treba sve ni Kneževiću vjerovat. Svakako đe ima dima ima i vatre, ali nestrpl

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Koliko je kofera punih dolara stiglo opoziciji da uniste Crnu Goru ???? PS. Srbija .Rusija..od 2006 pa do danas ?

Migo pogani
Gost
Migo pogani

Misliš kuferti?

Vojo
Gost
Vojo

Da nije Obrad Miso bio POLAZNIK

U povjerenju
Gost
U povjerenju

Obrad ne priča sa Mišom!

DUKLJA
Gost
DUKLJA

ĐE TI JE BRAT PLAGIJAT.DANAS U SAVREMENOM CRNOGORSKOM JEZIKU NE POSTOJI TERMIN,KOJIM BI SE DEFINISALO VAŠE DJELOVANJE.

Obrad-Mišo
Gost
Obrad-Mišo

Ovo je gore nego kad su Nemanjići na pušku dobili Crnu Goru. Sram vas bilo, vi ste blesavi, nijesmo se tako dogovorili.

Ispravka
Gost
Ispravka

Nije blesavi, no avetni!

Čevljanin
Gost
Čevljanin

Nisam simpatizer Dritana, ali za ovo je potpuno u pravu. Mišo Stanišić je, prije svega i kulturno i duhovno siromašan, politički je nepismen, i čovjek, koji zbog ličnog interesa gazi dostojanstvo i interese drugih, koji misle drugačije od njega.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Au,što veliš,jadan nebio,au,aj ne pričaj.

gen Dukljanski
Gost
gen Dukljanski

Au, au, au, av, av…

Drezik
Gost
Drezik

A ovaj se busa mnogo…ovaj je preposten

Brano
Gost
Brano

Drezik u pravu si,treba se raspitati kod njegovih sugrađana.Njegov mentor bivši potpresjednik vlade oće Gigant Institut u Igalu za 38 miliona,da može sve bi u CG.kupio busto zašto.

Vektraauspuh
Gost
Vektraauspuh

Brković je tri Giganta u Igalu kupio za 1 euro, pa oburdao i zatravio. A Rakčević bi za 38 miliona. E neće no i to Brkoviću za 1 euro.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Vektraauspuh,što ćeš da rečeš,da je vrednije Rakčevićevih 38 miliona ,od Brkovićevih 1 eura,slaba ti je računica pitaj Branka Vujovića.

Send this to a friend