Politika

URA traži da Radunović kaže šta traži sa nepropisano parkiranim službenim vozilom

Foto: URA

Građanski pokret URA traži da Ministar finansija Darko Radunović, odgovori šta traži sa nepropisano parkiranim službenim automobilom u nedjelju, u crnogorskom Montenapoleoneu.

“Iako je aktuelni premijer Duško Marković na početku svog nelegitimnog mandata obećao da će se oštro obraćunati sa pojavom zloupotrebe službenih vozila u privatne svrhe, to obećanje bilo je kao iz one narodne – obećanje ludom radovanje, kazali su iz URA.

Poručuju da su danas, kako kažu, građani Podgorice mogli svjedoćiti klasičnoj zloupotrebi državnih resursa u privatne svrhe.

“Ministar finansija Radunović sa svojim službenim automobilom (Mercedes e klase), registarskih oznaka PG-CG005 našao se usred nedjelje nepropisano parkiran u Bulevaru Džordža Vašingtona u Podgorici”, naglašavaju iz URA.

foto: URA

Oni su pozvali Vladu Crne Gore da odgovori da li se kojim slučajem, kako kažu, vrijedni ministar našao na radnom zadatku nedjeljom ili službeno auto koristi u privatne svrhe.

“Ako je gospodin Radunović na poslu, javnost je zasigurno zainteresovana da sazna koji to radni zadatak ministar finansija može završiti u bulevaru u kojem se nalaze prodavnice luksuznih brendova odjeće i obuće i koji je priznat kao crnogorski Montenapoleone”, ističu u pokretu URA.

Naslućuju i da je moguće da je ministar Radunović u crnogorskom Montenapoleoneu tragao da nabavi, kako kažu, ski jaknu luksuznog brenda koji je njegov šef juče reklamirao u epizodi “BOGner među sirotinjom”.

Ža.B.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

uaaaaaa tuzibabe

Mina
Gost
Mina

Svratio kod cuvenog Srecka da provjeri jeli platio porez,a usput i da uzme par odijela,sve dzabe.Srecko je poznat kao trgovac koji voli ministre da cascava,a obraz im to dozvoljava.

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Sve li znaš djaolice jedna.. Mina ..A i ime ti ga daje .. Samo da ne eksplodiraš..počeo sam od svega da se plašim ovde i u Beograd..Mina ..

Joo
Gost
Joo

Sve u vezi postojanja URAe je nelegitimno…..ko o cemu……

Trgovac
Gost
Trgovac

Službeno je tražio da otvore da otvore butik u nedjelju da isproba jakne.

Brao
Gost
Brao

Hahaaa

Send this to a friend