Politika

URA traži procjenu bezbjednosti Abazovića

Građanski pokreta URA danas je od Agencije za nacionalnu bezbjednost i Uprave policije zatražio hitnu procjenu bezbjednosti lidera liste “Crno na bijelo” Dritana Abazovića i njegove imovine.

Iz GP URA očekuju hitnu reakciju ANB-a i policije, kao navode, imajući u vidu narasle tenzije u javnosti, a kako bi se izbjegla bilo kakva opanost po bezbjednst Abazovića, prenosi TVCG.

“Nemam neki osjećaj straha, ali prihvatam sugestije mnogo iskusnijih kolega naročito iz sektora bezbjednosti da je ovaj momenat ipak malo specifičan, i oni su imali neke zahtjeve prema meni, vjerovatno će se raditi bezbjednosna procjena”, rekao je Abazović u intervjuu za Radio Slobodna Evropa odgovarajući na pitanje, plaši li se za svoju bezbjednost zbog pritisaka da odustane od namjere da formira koaliciju sa izbornim listama “Za budućnost Crne Gore” na čelu sa Demokratskim frontom i “Mir je naša nacija” lidera Alekse Bečića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nina
Gost
Nina

Bićeš zaštićen kao i mnogi muslimani ovih dana zahvaljujući tebi,što da ti nisi bolji ili važniji od bilo kog pojedinca,nikad više cenzus preći nećeš a voljela bih da vidim tog srbina što će glasat za albanca,a za muslimane i albance ako udješ sa ovima što četnikuju ne postojiš više,e posle kad ne budeš više nikog zanimao trebaće ti zaštita ali… Više »

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Direktor Memorijalnog centra Srebrenica Potočari Emir Suljagić komentarisao je izjavu predsjednika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića, koji je prije neki dan kazao da je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović direktni akter genocida u Srebrenici. “Dvadeset pet godina života se bavim Srebrenicom. Nikad i nigdje nisam našao nijedan dokument koji indicira, kamoli dokazuje da je Milo Đukanović bio umiješan u Srebrenicu.… Više »

oooo
Gost
oooo

Koliko sam citao po raznim forumima niko mu jednu jedinu prijetnju nije uputio osim njegovog koalicionog partnera Medojevica. Bilo je raznih kritika na ono sto je uradio i savjeta da ne ide sa cetnicima ali prijetnji ja nisam vidio. Moze se jedino plasit njegovih iz koalicije ili njegovih Albanaca.

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Procjena je da čim odštampaju 20 000 pasoša dvojnim državljanima ti ispadaš iz igre.
Vanredni izbori, njihova pravila,…

Snjeg
Gost
Snjeg

Zasto se boji koalicionih partnera.?Neca da igra kako oni sviraju.

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

Medo javno zaprijeti ako nece po nasem , nece nikako

Filipini
Gost
Filipini

Gaga koje gluposti pišete

Goca
Gost
Goca

Koga on uopste zanima.Totalno ne bitan lik.

Mitar
Gost
Mitar

Ne brinite, nece ga niko! Ko zeli da prlja ruke?

Piksi
Gost
Piksi

Je li ti to javio pipun iz pouzdanih izvora!?!

Dragi
Gost
Dragi

Zar ga ne cuvaju zavetnici i, ruski bajkeri i ostali kozacki atamani?

Lav
Gost
Lav

Obasipaju te pismima otvorenima sa svija strana moj Dritane.

Njegoš
Gost
Njegoš

A ne traže procjenu za bezbjednost nesrba, zahvaljujući njima odobravanjem četničkih napada i orgijanja??? Nekako čudno dritan i ura pišu pravda.

Šakajada
Gost
Šakajada

To neka pita druga Medojevića o kakvom je linču pričao?

Send this to a friend