Politika

URA: U maju smo podnijeli incijativu radi prevazilaženja krize u Kotoru

Netačni su navodi da ćute svi odgovorni u Opštini Kotor i da niko nije preduzeo aktivnosti na razrješenju krize, poručili su iz Građanskog pokreta URA, u reagovanju na tekst Skala radija objavljenom na CdM-u, u kojem se navodi da isplate zaposlenim u toj opštini kasne jer niko ne čita poštu.

<<<Isplata zarada odobrena 15. maja, u Opštini Kotor niko ne čita poštu<<<

Opštinski odbor URA Kotor je, kako dodaju,  još 15. maja podnio inicijativu Skupštini opštine Kotor radi prevazilaženja postojeće krize.

Tekst inicijativa dostavili su medijima u cjelosti u prilogu, a iz URE tvrde da su tada procijenili i da su bili u pravu da se politička kriza u gradu neće brzo razriješiti.

“Tada smo procijenili a sada se vidi da smo bili u pravu da se politička kriza u našem gradu neće brzo razriješiti. Zbog toga smo i podnijeli navedenu inicijativu i predložili donošenje odluka sa ciljem da se odblokira rad opštine i da građani ne trpe zbog političke korupcije. Kolegijum predsjednice Skupštine je pokazao da nijedna od partija nije spremna da interese građana Kotora rješava prije sopstvenih političkih interesa. Razlog tome jeste činjenica da Kolegijum nije rezultirao zakazivanjem Skupštine”, navode oni.

Iz URE ističu da su politikanstvo i partijski interesi tada stavljeni ispred interesa građana Kotora.

“Zbog toga su maliciozne i netačne objave da nije bilo pokušaja da se kriza razriješi”,  naglašavaju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Apsolut neutral
Gost
Apsolut neutral

To nije kriza. Vlast uopšte ne funkcioniše. Ne znamo šta bi bilo na vanrednim izborima, ali ne ide ni ovako.

Jež
Gost
Jež

Jaka parija i jaka koalicija…..ajde mučite tu.

Mojsije
Gost
Mojsije

Inicijativu URA nije uzeta u obzir jer je njen uticaj vrlo mali u odnosu na svakodnevnu aktivnost koja je populisticka i kontravezna.

Milan Krivokapi
Gost
Milan Krivokapi

Pa sto ste učinjeli?Rapala se koalicija.I sad su vam mediji krivi.

Send this to a friend