Politika

URA: Želimo da vjerujemo da Demokrate mogu mnogo bolje

Prije svega, drago nam je da su kolege u Demokratama i dalje prisutne i da su odmrzle svoje političko djelovanje. Kada je makar to utvrđeno i kada su oprane sve zavjese u Skupštini Crne Gore, hoblovan sav parket i zamijenjene keramičke pločice, šta je od krucijalnog emancipatorskog značaja za evropski put Crne Gore, pozivamo ih da shvate ozbiljnost uloge koju imaju u aktuelnim procesima i da konačno pokrenu izbor Tužilačkog savjeta, poručili su iz Građanskog pokreta URA.

<<<Demokrate: Preigrao si se Abazoviću, provalili su te svi – obori Vladu ako imaš petlje<<<

Demokrate Alekse Bečića ranije večeras su navele da je “Dritan Abazović izdajnik”.

“Pošto nemamo vremena za dječje rasprave i poznati višedecenijski vokabular DPS, pozivamo kolege iz Demokrata da pokažu elementarnu ozbiljnost u svom djelovanju i odmrznu važne političke procese, poput izbora Tužilačkog savjeta, kao što su u subotu veče naglo odmrzli svoje političko djelovanje i krenuli u gašenje požara bezolovnim benzinom”, odgovorili su iz GP URA.

Kako su naveli, URA je poručila Demokratama da ne jurišaju na ministra unutrašnjih poslova (MUP) Sergeja Sekulovića i direktora Uprave policije (UP) Zorana Brđanina, jer je sektor bezbjednosti jedini isporučio konkretne rezultate i Crnu Goru zaista približio Evropskoj uniji (EU).

“Ukoliko nekome smetaju istorijske akcije policije kojima se zapljenjuje rekordnih 1.4 tone kokaina, tone i tone marihuane, stotine kilograma skanka i drugih droga, hapse vođe kavačkog klana i rabijaju operacije škaljarskog klana, sprječavaju likvidacije po crnogorskim gradovima – koji su godinama bili svakodnevnica, neka njima služi na čast. URA ne brani partijsku, već nezavisnu i profesionalnu policiju i bezbjednosni sektor, koji istinski služi svim građankama i građanima Crne Gore”, pojašnjavaju iz GP URA.

URA podsjeća da bi ti rezultati bili još ozbiljniji, pogotovo u dijelu korupcije na visokom nivou, da su Demokrate dozvolile, a ne opstruirale, izbor Tužilačkog savjeta.

“Kada su predstavnici DPS-a, u političkom dijalogu koji je inicirao upravo predsjednik Skupštine i Demokrata, tražili odlaganje izbora Tužilačkog savjeta za jesen – niko nije mogao povjerovati da će do toga zaista i doći. Sa žaljenjem konstatujemo da su upravo Demokrate kumovale tom odlaganju, pa ih pozivamo da u što kraćem roku isprave najveću grešku u svom dosadašnjem političkom djelovanju. Želimo da vjerujemo da Demokrate mogu mnogo bolje”, zaključili su iz GP URA.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
artemije
Gost
artemije

mrs/lazete ka vazda

Goran
Gost
Goran

URA da formira prelaznu manjisku vladu od manjiskih partija i SDPa. Godinu dana, da se rascisti ovo po dubini, pa na izbore.

toBa
Gost
toBa

Ura nece vise nista formirati koliko ja vidim.

Pedja
Gost
Pedja

Fake svadje sa nadom da ce se ponovo prevariti dio Crnogoraca da glasa URU. Dzaba vam trud svirachi za URU nijedan glas vise !!!

Demosten
Gost
Demosten

Nakon one izjave o Vladi, snimili ste Leposavića a ne date ovog i još prijrtite ovaranjem.Vlsde, bi kao partija ne postojite

Mario
Gost
Mario

Kako su vam mile fotelje,sad cete se kobajagi prepucavat po novina a onda cete se sve dogovorit,ko da vas ne znamo vise,necemo vas se rjesit lako preudobne su te fotelje da ih napistite

Goca
Gost
Goca

5. Septembar vam se nece oprostit! Uzalud vam namjestena prepucavanja, necete ni glasa crnogorskog vise gledat!

Britva
Gost
Britva

Nece je niko obaliti. Jednostavno je. Milije su fotelje od napretka. Dok god budu mogli da kalkulisu, kalkulisace.

Demosten
Gost
Demosten

Imali su od koga viđet 30g kako se to radi

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kako se preko optuzijucih rijeci lako prolazi………

Mira
Gost
Mira

URA je prava građanska partija koja jedina misli dobro CG!

Eureka
Gost
Eureka

Mislila, sada prijeti obaranjem vlade

gorica
Gost
gorica

tako je 🙂

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ovo ura,treba da bude crne boje.

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Pa jeli bila Marihuana ili Kokain….

Momo
Gost
Momo

Ovo je cirkus…

dps ura hgi alb
Gost
dps ura hgi alb

Tako je Abazovicu, sad vidis ko je ko, u DPS nema kriminala vise, to je proslost politicke o geopolitocke igre, alo ko Vjeruje da su poslanici DPS ili nas predsiednik kriminalci, grdno se vara, to sto su ljudi koji si se infiltriralinu DPS zloupotrebljavali, to je druga prica i tome se stalo na krak! URA DPS i manjine ZA EVROPSKU… Više »

Tata
Gost
Tata

Najvaznije je da ste svi sve rekli 5. septembra i sad vam je dzaba blacenje jedni drugih, zavrsicete svi na istom mjestu brzo!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

to ura

Send this to a friend