Politika

Uredništvo Gradske TV: Premijer obavezan da odgovara, a ne da vrijeđa

Zdravko Krivokapić

Uredništvo Gradske televizije reagovalo je na današnje uvrede koje je, na račun tog medija, iznio premijer Zdravko Krivokapić.

<<<Krivokapić se obrušio na Gradsku TV: Širite nedopusti govor mržnje<<<

Saopštenje prenosimo integralno:

“Zašto je premijera Krivokapića toliko izbacilo iz takta pitanje novinarke Gradske radio televizije? Čemu povišeni ton i iskazani višak emocija?

Umjesto da odgovori na postavljeno pitanje, premijer je danas optužio Gradsku televiziju da laže, širi govor mržnje, izaziva podjele, čak i da prisluškuje najviše državne funkcionere. Uz to, od naše novinarke tražio je da mu otkrije izvor, što bi bio neviđeni skandal da ne dolazi od premijera sklonog skandalima.

Krenimo redom.

Premijer koji je obećao da će prodati luksuzni Majbah, a i dalje se vozi njime; koji je kazao da je na Cetinju bačen Molotovljev koktel i da je pucano na policiju; koji je tvrdio da je SDT planirao njegovo hapšenje po povratku iz Beograda; koji je obećao Crkvi Srbije da će potpisati Temeljni ugovor – optužio je nas da lažemo.

Premijer koji je ćutao dok su njegovi saradnici na društvenim mrežama Albance nazivali „Šiptarima“, Crnu Goru i Cetinje „ustaškim“ i pozivali na silovanje žena, govori o govoru mržnje?!

Premijer za čijeg je mandata crnogorsko društvo postalo primjer podijeljenosti, u kojem se građani dijele na one prvog i drugog reda, u kojem se Crnogorci bez ikakvih posljedica etiketiraju kao „ustaše“ i „milogorci“, usuđuje se da pominje podjele.

Posebno skandalozna je premijerova insinuacija da prisluškujemo gluvu sobu. Očito je premijer napravio grešku: o prisluškivanju i odavanju tajnih podataka, kao i o nepouzdanosti Crne Gore kao NATO članice prvi put se govorilo i pisalo, od Podgorice do Brisela, upravo tokom njegovog mandata!

Podsjećamo premijera da je naše pravo i dužnost da pitamo, a njegova obaveza da nam na pitanja odgovara. Bez dodatnog komentara.

Takođe, naša je obaveza prema javnom interesu koji zastupamo da ukazujemo na sve izopačenosti u društvu, a naročito one koje dolaze sa vrha državne vlasti.

Zarad javnog interesa, nastavićemo da istražujemo. Može biti siguran da ćemo doći do odgovora, sviđalo mu se to ili ne.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Koča
Gost
Koča

Bravo Gracka dajte nam domacih filmova da u mašti kroz prikazan humor zaboravimo makar na kratko na svakodnevnu realnost u zemlji i crtanih filmova moze sve moze samo manje o po po politici

Dejan
Gost
Dejan

Bravo svaka cast uz vas smo…

Eto tako
Gost
Eto tako

Da nema Gradske ne bi imali sto gledat

Ja i Jos neko
Gost
Ja i Jos neko

Pitanje vase novinarke je sramotno.
Nije politici mjesto na gradskoj televiziji!!!

Kent
Gost
Kent

Sve je Premijer u pravu.. i ne vozi se on Majbahom, vjerovatno ne razlikujete Mercedes S klase u koji se vozi premijer od 50-ak hiljada eura i Maybach od 600 000€ u koji se vozi Milo i u koji se vozio Dusko Markovic.. nego iz vase kuhinje nista novo, spin i podmetacina.. ne moze gluplje pitanje od toga koje je… Više »

Ragnar
Gost
Ragnar

Ahahahhahahahaha. Ajde recmo da je Mercedes S klase…50000eura. Malo li je? Što bi dolasku na posao sa taksijem?

Eto tako
Gost
Eto tako

Ne postoje rijeci da se opise takva vrsta ljudi

Miso
Gost
Miso

Sve je tacno Crno n’a bijelo moze se on nervira ti on se poziv à n’a demokratija a ne odgovaras n’a pitanja novinara Mandataru dje je Slobodan stamp?

Orli-Ban
Gost
Orli-Ban

Gdje to piše da je obaveza premijera da ogovara na pitanja bilo koje televizije, a naročito privatne. Premijer ima obavezu da odgovara na poslanička pitanja, ostalo mu može biti u interesu ili ne, ,ali nema obavezu.

Nikolino
Gost
Nikolino

Privatna? A kad vam odgovara da pominjete pare, vrlo dobro podsjetite da je vlasništvo svih građana Podgorice.

Sasa
Gost
Sasa

Da vam je kakav pop voditelj ili urednik zdravinjo bi vas cjelivao ali pošto nije on ima averziju na sve u šta nije umiješana spc.

Cikotic
Gost
Cikotic

Oslobodicemo Podgoricu. Vi najbolje radite protiv dpsa

Crnogorka🇲🇪
Gost
Crnogorka🇲🇪

Oslobodioci uništitelji!!

Neka To
Gost
Neka To

A mi Crnu Goru isto cemo osloboditi od Beogradskih izdajnika.

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Premijer se ponasa kao koleginica mu iz Bg. Prepisuje.

Snjeg
Gost
Snjeg

Istina im smeta .Jos je gore postupila direktorica OŠ Vladimir Nazor jer je odbila da govori za G.TV.

Krik
Gost
Krik

Tako je,samo jako i hrabro bez straha,jer ova vlast se najvise plasi istine.

Tek tako
Gost
Tek tako

Ovako se ponasa Vučic koji je izgleda postao mjera kako treba vlast da se ponasa. Prvo malo jadikuje kako ga svi pritiskaju pa onda napada druge i sve u krug.

Dejan
Gost
Dejan

Samo mu fisnite krivičnu, pa neka se češe

Send this to a friend