Politika

Uredništvo i menadžment RTCG: Nikčević saopštila lična saznanja

Foto: Tamara Nikčević (RTCG/Screenshot)

U reagovanju uredništva i menadžmenta Rаdio i Televizije Crne Gore navodi se da je novinarka Tamara Nikčević, u okviru prava koje imaju autori svih emisija, u sinoćnjoj Teleskopiji, pozivajući se na relevantan, neimenovan izvor, saopštila lična saznanja i vrijednosni sud o američkoj ambasadorki Džudi Rajzing-Rajnke.

<<<Ambasada SAD: Neosnovane optužbe protiv ambasadorke Rajnke<<<

Oni se, kako je navedeno u reagovanju, apsolutno ne mogu shvatiti i kao stav uredništva i menadžmenta Radija i Televizije Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lovcenska
Gost
Lovcenska

Mislim da je tamarino ocekivanje da ambasadorka udje u polemiku sa njom potpuno nerealno i pretenciozno !

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Što ne pogledaju u arhivu što su Medojević,Mandić i Knezević u skupštinu govorili za ambasadorku. Ovo je hajka na sve što je Crnogorsko ali samo još koji dan .

Sombormađarski
Gost
Sombormađarski

To sto je iznijela novinarka Nikcevic nije nikakva optuzba vec saznanje. Takodje ne razumijem cemu tolika pompa oko toga? Gdje su bili i bila uvazena ambasadorka da reaguje na price o ratu u CG? Podrska Tamari. Ostani takva, otvorena i hrabra!

Velimir
Gost
Velimir

Sto je Milo za politiku ,Tamara je za novinarstvo!

Tikulica
Gost
Tikulica

Tamara uz tebe smo,rijetko dobar novinar /ka

Kuscho
Gost
Kuscho

Tamara je dobar novinar i zabrana njenog rada bi bila krsenje novinarske slobode. Ovom prilokom je bila neoprezna jer mogla je i Ljuba da izgori..

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

Crnogorke brane Crnu Goru!!
#nijemojavlada

vesko nk
Gost
vesko nk

Strah čovjeku kalja obraz često.Bravo Tamara.

ESAD OD DUKLJE
Gost
ESAD OD DUKLJE

Tamara je kraljica od novinarke. Ako neko zeli da nauci novinarski zanat, neka ide kod Tamare. Svi placu za slobodu medija, kad je Tamara izgovori, nastanu problemi. E gosbodo nemoze tako. To sto Tamara radi se zove SLOBODA. Puna podrska Tamari, CESTITAM!!!!!!.

Aleksa
Gost
Aleksa

Tamara dobro si uradila sve treba na viđelo sve dušmane Crne Gore za to su protiv tebe nemaš ti kome da se izviniš nego oni trebaju DA SE IZVINE CRNOGORSKIM 🇲🇪 NARODU KOJI VOLJE CRNU GORU dođu iz bijlog svijta i svako komanduje na svoj način i smješka ju se po strani TAMARA NAPADA JU TE JER BRANIŠ NAŠU VOLJENU… Više »

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Bila i ostala ono najbolje,Crnogorka

NIJEMOJAVLADA
Gost
NIJEMOJAVLADA

Podrska za Nikcevicku

Frida
Gost
Frida

Kako su se obrušili na Tamaru iz svih oružja, i to ko, mrzitelji svega što SAD predstavljaju. Pa zar neko može da zamisli da palitelji zapadnjačkih i NATO zastava više vole američku civilizaciju i kulturu od Tamare. Vjerujem Tamari i volim SAD.

Obama
Gost
Obama

Sramno je da oni koji mrze Ameriku i vole Trampa i ovu ambasadorku zbog podrške koju im daje do nivoa pojedinačnog ministra , više nego što je ikad podržala prethodnu Vladu, se sada obrusavaju na jednu ženu novinarku i koriste je za politički obračun. Takodje mislim da Tamara više voli pravu Ameriku nego oni koji su joj palili zastave i… Više »

Sova
Gost
Sova

Traže slobodu za sve ljude koji govore loše o SAD, EU i NATO, a kad Tamara to uradi – galama. Nikad neću razumjeti novu vlast.
Ako to nije licemjerje – onda licemjerje ne postoji.

NKCG
Gost
NKCG

Podrska za Tamaru

Frida
Gost
Frida

Kako su se obrušili na Tamaru iz svih oružja, i to ko, mrzitelji svega što SAD predstavljaju u svijetu. Pa zar neko može da zamisli da palitelji zapadnjačkih i NATO zastava više vole američku civilizaciju i kulturu od Tamare. Vjerujem Tamari i volim SAD. A ovo laprdanje sa svih strana je samo laprdanje. Živio Bajden, živio 20. januar 2021.!

Seni
Gost
Seni

Podrska zaTamaru

Obama
Gost
Obama

Kao da grade nedodirljivi kult ličnosti Trampove ambasadorke u CG. Nju je ovdje postavio neko ko je Crnu Goru neosnovano nazvao agresivnim izazivacem 3. sv. rata i onaj koji je bahato i nevaspitano gurnuo premijera CG. Da li se ova ambasadorka ikada jasno ogradila ili izvinila zbog ovih postupaka? Ako nije, a direktno predstavlja tu administraciju, onda te postupke podrzava… Više »

sreten
Gost
sreten

neka Ranka javno rece da to nije rekla… e onda
moze izvinjenje…… jer ce SAD ovo sigurno ispilat.. auuuuuu kod njih su kazne za krivokletsvo opasne… ovo se mora rascitit ili je laza neko ko je to reka Tamari i podvalio joj ili laze Ranka trece nema

Send this to a friend