Politika Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović

Uspjeh Liberala garantuje evropsku budućnost Sjeverne Makedonije

Van Balen, Popović, Milevski

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitao je predsjedniku LDP Sjeverne Makedonije Goranu Milevskom na sjajnom izbornom uspjehu koji su liberali u koaliciji sa socijaldemokratama Zorana Zaeva ostvarili na parlamentarnim izborima.

Kako je saopšteno iz LP, Popović je istakao da je uvjeren da je doprinos LDP, njihove sestrinske partije i članice ALDE i LI, bio veoma značajan na izborima.

“Kao i mi u Crnoj Gori, tako i vi u Sjevernoj Makedoniji pred velikim ste izazovima daljih evroatlanskih integracija vaše države i vaša uloga u tom procesu biće krucijalna za brži napredak Sjeverne Makedonije”, naveo je Popović.

Očekujući da će LDP ubuduće rukovoditi važnim resorima u Vladi Sjeverne Makedonije i imati veliki značaj za buduću politiku države, Popović je poželio mnogo uspjeha tamošnjim liberalima u daljem rukovođenju države.

“Učešće liberala u vrhu makedonske vlasti garantuje da će odnosi Sjeverne Makedonije i Crne Gore u čijoj će vlasti, i nakon predstojećih izbora u avgustu, takođe biti LPCG, u narednom periodu samo napredovati i biti još snažniji”, poručio je Popović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

E propalo se, ko se kiti perjem neponovljivog Slavka Perovića.

Hodzic
Gost
Hodzic

Samo što naši Liberali nemaju ni 0.5% podrške niti ih uopšte uključuju u ispitivanja javnog mnjenja. Veći je procijenjeni opseg statističke greške prilikom prezentovanja podataka na uzorku jedne ankete, no što je podrška “liberalima”.

Send this to a friend