Politika

Ustavni sud privremeno obustavio odluku o stavljanju u zatvor Medojevića i Kneževića

Ustavni sud je na današnjoj plenarnoj sjednici donio odluku da pokrene postupak ocjene ustavnosti odredbi Zakona o krivičnom postupku i privremeno obustavio izvršenje odluka Višeg i Apelacionog suda o stavljanju u zatvor poslanika Demokratskog fronta Nebojše Medojevića i Milana Kneževića. To znači da će Medojević odmah biti oslobođen i da Knežević neće biti uhapšen. Sud je po sopstvenoj inicijativi pokrenuo ovaj postupak i nije odlučivao o ustavnim žalbama.

<<<Obustava kazni zatvora za Medojevića i Kneževića?<<<

Time je pobijeno rješenje o zatvoru Višeg i Apelacionog suda.

“Punomoćnici Medojevića i Kneževića su od početka bili u pravu. Viši i Apelacioni sud postupali su protivno ustavu Crne Gore. U jednom momentu je stavljena tačka da više nikom ne može da padne na pamet da svjedoke, bilo kog građanina Crne Gore ili bilo kog svjedoka u bilo kom postupku smješta u Spuž ili iza rešetaka jer mu se ne dopada nešto što se progovori”, kazao je advokat Miroje Jovanović.

Ustavni sud se, dodaje on, prvi put susreo sa ovakvom situacijom.

“Da budemo potpuno jasni. Ovakvim odlukama Ustavnog suda je potvrđeno da su Viši i Apelacioni sud postupali protivno Ustavu Crne Gore, budući da po Ustavu Crne Gore, član 118 stav 2, sud sudi na osnovu Ustava i zakona. Dakle, sud nije vezan samo zakonom”, kategoričan je Jovanović.

HRA pozdravlja činjenicu da je poslanik Medojević na ovaj način odmah oslobođen i da poslanik Knežević neće biti uhapšen, ali ukazuje da ključna pitanja zatvaranja poslanika zbog odbijanja da svjedoče ovim nisu riješena, niti je izvjesno da će u ovom postupku pred Ustavnim sudom biti riješena.

“HRA smatra da Ustavni sud ne bi smio da na ovaj način odloži ili onemogući i hitno odlučivanje o ustavnim žalbama poslanika, koje se bave pitanjima nezakonitog i neustavnog postupanja Višeg suda i Apelacionog suda prema poslanicima u postupcima u kojima im je određen zatvor, i posebno tumačenjem opsega poslaničkog imuniteta”, ističu oni.

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović je na početku današnjeg Premijerskog sata rekao da se nada da su se ovom odlukom Ustavnog suda stekli uslovi da im se poslanici DF-a pridruže.

<<<Ustavni sud odbio žalbe o ukidanju zatvora Medojeviću i Kneževiću<<<

Podsjećamo, juče su tročlana vijeća održala sjednice na kojima nije bilo saglasnosti povodom žalbi Medojevićevih i Kneževićevih advokata na rješenja Višeg i Apelacionog suda o njihovom zatvaranju.

Sudije izvjestioci Ustavnog suda Mevlida Muratović i Milorad Gogić predložile su Vijeću suda obustavu izvršenja kazne zatvora u trajanju do 60 dana koju je Viši sud odredio poslanicima Demokratskog fronta zbog odbijanja da svjedoče.

Medojević je, podsjećamo, uhapšen po nalogu koji je izdao podgorički Viši sud jer je odbio da saopšti ko je pripadnik ANB-a koji mu je saopštio da je glavni specijalni tužilac Mlivoje Katnić od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše uzeo 100.000 eura kako mu ne bi odredio pritvor u slučaju javnosti poznatoj kao “Carine”.

Potom je kažnjen sa još dva mjeseca zatvora jer je odbio da svjedoči u predmetu koji je formiran povodom njegovih tvrdnji iz maja prošle godine, da je Katnić učestvovao u ratnom zločinu na teritoriji Cavtata tokom 1991. i 1992. godine.

Sud je donio istu odluku i za Kneževića zbog odbijanja da dostavi podatke o sudiji koji mu je navodno ponudio mito u iznosu od 10.000 eura da mu ukine presudu zbog napada na policajaca 2015. godine.

S.Đukanović, M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dejo blejo 💔
Gost
Dejo blejo 💔

Dje si ranka daj da pravimo bebu. 👍Kako je tetka jelena. 👍

Ranka
Gost
Ranka

Oli me puštit više na mir?

Dejo blejo 💔
Gost
Dejo blejo 💔

Oću, ali udaj se za mene!

tumač
Gost
tumač

Budale jedne, ovo je pitanje ustavnosti člana zakona. Niko ništa nije kršio formalno pravno.

Slavka
Gost
Slavka

Ma šta reče. A je li se moglo bez ovoga? Niko nikada u CG nije “stavljen u zatvor”, ovo je prvi slučaj i on je pao. I to baš poslanik koga štiti imuninet. Što ne stavite ove što opljačkaše državu u zatvor, i formalno i stvarno? Kapiraš li ti koja je ovo ljaga pred međunarodnom zajednicom?

Bane
Gost
Bane

Nikoga vi ne smijete uhapsit ili osuditi dok je god Sveto Marovic slobodan.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Samo Spuž Srbina spasava – CCCC, pa mogu odlučivati i obustavljati šta god hoće. 🙂

Dejo blejo 💔
Gost
Dejo blejo 💔

Ranka bojim se da se ne smrznem na ovu zimu. 👍😆

Dejo blejo 💔
Gost
Dejo blejo 💔

Dje si ranka. 👍

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Kad će Medo biti “izvadjen iz zatvora”?

Dejo blejo 💔
Gost
Dejo blejo 💔

Okokookokokokokok

Dejo430360💔
Gost
Dejo430360💔

Gde si ranka 👍😆

Dr.
Gost
Dr.

Ako je pod imunitetom za velike boginje, nije pod imunitetom za male boginje.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Једина његова кривица је изгледа у томе што види да је царевина пропала, што зна због кога је пропала и што је довољно луд да каже шта мисли.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kako su se duše ristogorske
Na portalu danas uzvijale!🙌
Oće u ovom zanosu na Kosovo noćas udariti! 😁

Pravnik
Gost
Pravnik

Saziva se Pentagon i prate situaciju. 😉

Stologlav
Gost
Stologlav

Treba li su ka ljudi da to odleze a ne da placu sa zenama i da se kriju ispod tavulina !!!

Milutin
Gost
Milutin

Odleži ti, bologlave! Ka čojek!

Pravnik
Gost
Pravnik

Za sve zakon važi, sem za njih “visočanstva”.

Veka s brkovima
Gost
Veka s brkovima

Sad mogu plate sudijama da skoče na 1500€! Za više sudove, proporcionalno!

Gora
Gost
Gora

To se događa kad se zakoni tumače kako ne treba. Ovdje će bojim se platiti građani sad kad ova dvojica krenu sa tužbama. Ozdraviće Medojević odmah! Ovaj drugi pored skupštinskog restorana gladan sigurno nije ostao. No mi je žao što pravne sigurnosti više nema, bez obzira što se članstvo u radnim grupama zaduženim za izradu propisa debelo plaća! E sad… Više »

Musa
Gost
Musa

Aj ovi su domaci pa makar kakvi bili ali ovi advokati iz Srbije najvjerovatnije clanovi DB-a sto prilikom odbrane isticu svoje politicko opredjeljenje!? Imamo li mi advokate ovdje nego treba iz Srbije da brane ljude ovdje?! Sto je ovo?

Milja
Gost
Milja

Koji lešinari

roro
Gost
roro

Šta kažu pravnici i advokati z Dpsa? Ko će Nebojši da plati za ovo matletiranje? Hoće li sudija Savić, koji je naložio njegovo hapšenje, ili možda Milivoje, koji je bio zapjenio ?Pošto ste se svi jako veselili i arlaukali tuđoj muci,i pokazali kakvi ste NE ljudi,red bi bio da se sada svi ovđe od reda izvinite! Evo, prvi koji se… Više »

Pravnik
Gost
Pravnik

Sramotna je odluka! Tu nema nikakvog izvinjenja, ni Medu ni pristalicama njegovim kao ti.

Primarijus
Gost
Primarijus

Ko ti je rekao da si pravnik? Duhovit čojek!

Pravnik
Gost
Pravnik

Diploma.

Roro
Gost
Roro

Okači je na zid.Ne valja ti ništa.

Toma diploma
Gost
Toma diploma

Dje si je kupio? Koliko? Šta ide uz nju?

460
Gost
460

Mijenjaj zakon,pa hapsi olos.

461
Gost
461

Prvo tebe!

Isaak
Gost
Isaak

Mislis mijenjaj Ustav (tacnije clan 86 i 87)

Crnogorac ( ♡ )
Gost
Crnogorac ( ♡ )

Za mene licno vijesti su koje treba komentarisati je posjeta predsjednika Djukanovica nasim iseljinicima po bijelom svijetu . A ovo oko ovih navodno mucenika iz DF totalno bezvrijedna stvar.

Roro
Gost
Roro

Znaš li što čini po Argentini?Pare traži,potrošilo se,neće niko da uzajmi.Moraju se vrćat…

Schumi
Gost
Schumi

Sramota!!!! (Dako pustis ovj komentar)

ajde
Gost
ajde

Fino se igrajte

Isplati_se_plju
Gost
Isplati_se_plju

Donesite zakon protiv dezinformacija i propagande.

Lazizy
Gost
Lazizy

Ovo treba riješiti na način što će se ponovo kriminalizovati kleveta, pa će se voditi računa ko što protiv koga priča. I pozicija i opozicija, kao i mediji i sve relevantne institucije sistema treba da se svedu na istu ravan i da zakon bude isti za svakog. To što je neko predsjednik, poslanik, druga javna ličnost, ne treba da “brlja”… Više »

Roro
Gost
Roro

Mudri dpsovcu.Zakon isti za svakog????Kakva komedija,to izgovoriti u državi Milogori.

Pobjeda
Gost
Pobjeda

Minimum je ostavka Katnica. Nalogodavac je u Argentini.

Dukljani
Gost
Dukljani

Placi mala placi…

Boba
Gost
Boba

Sramno!!!

461
Gost
461

Stvarno sramno! Zakonski, osobe koje štiti imunitet ne možeš uhapsiti, osim ako su učinjeli nešto što se može kazniti sa 5 godina zatvora! Jedino kod nas se ta osoba, nebitno koja, iako se ne može pritvoriti ili uhapsiti, pod “pravnim izumom-stavi u zatvor”, ili ubaci u zatvor, ili šutne u zatvor… što je potpuno legalno i zakonito!!!!?????

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

sad sam siguran da je sve ovo farsa, da je sve dogovoreno sa dps.. jes da cijeli zivot glasam dps ali ovo je providno, pih!!!

Pravnik
Gost
Pravnik

Ja se nadam da nije. Prosto sudije su presudile kako su presudile… Sramna odluka.

Makondo
Gost
Makondo

“Svaka čast i sve pohvale za Ustavni sud CG!” Ovo si juče pisao oko 11h… Ti si car.

461
Gost
461

Nije samo to drobio ovaj pravnik nego se inatio sa svima koji su ga pokušali dozvati!

Makondo
Gost
Makondo

Rekao sam mu da pojača terapiju, ali ne sluša ništa. 😀

Grga
Gost
Grga

Znalo se da mora svanuti. Prirodni zakoni su nepokolebljivi. Planeta se okrece bez obzira na sve. Posle mraka dan svice.

Dragutin
Gost
Dragutin

Nije svanulo nego si ti slijep pa ne mož ni razlikovat dan od noći.
Farsa i dogovor DPS-DF.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Slavko, jesi li to ti? Kakvo je vrijeme u Pragu? Za koga ti navijaš? Igraju milogorci vs ristogorci… A tebe nema, a tebe neeemaaa!

Dragutin
Gost
Dragutin

Nijesam, na żalost. Nijesi ti Dukljanin nego “dukljanin”. Kad je Slavko bio crnogorac tvoje božanstvo Milo je bio srbin i poslao nas u rat sa Hrvatskom. Zaboravio si? Ne sjećaš se? Pitaj tatu. Kad pominješ Slavka treba da ustaneš. Program ste mu ukrali. Stranku ste mu ukrali. Jedva da mu je goli život ostao. Kako je živjet kao poltron dps-a… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Moje božanstvo je Crna Gora
I živo mi se džebe
I za Mila i za tebe!
I za Slavka takođe.
Da je čojek
Bio bi ođe!😎
Voljno, Dragutine, Ipak si ti Ristov bot koji glumi starog liberala..

brzi
Gost
brzi

Idemo…..

sofronije
Gost
sofronije

Sloboda za Nebojšu.

Katnic place
Gost
Katnic place

Katnic pise ostavku, suska se po gradu.

Pobjeda
Gost
Pobjeda

Znaci dokazano da je neko neustavno zatvorio narodnog poslanika. Hm.
Sad valja Medu nadoknaditi nepravdu iz budzeta za 2019.

Ljuta
Gost
Ljuta

Naš preśednik Naš preśednik se zove Milo Đukanović. On je najbolji i najljepši preśednik koga je Crna Gora imala. Moja mama i moj tata su članovi njegove partije. Mama je bila krojačica, ali sada je inspektor u ministarstvu, jer je jako pametna i završila je fakultet za tri mjeseca. Tata je stalno išao na neke utakmice i neki ljudi su… Više »

Veljko
Gost
Veljko

Svaka cast Ljuta na komentaru ………respekt

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Isti smo ti!

Bojan-dipl.pr.
Gost
Bojan-dipl.pr.

Nijeste shvatili.Sudije su postupale na osnovu odredbe člana zakona po kojem se može ali i ne mora svjedok smjestiti u zatvor najviše 2 mjeseca ili dok se ne vrati da svjedoči.Oni su formalno-pravno ispoštovali zakon ali je ustavni sud, koji je jedini nadležan, ocijenio da je taj član zakona neustavan.Problem je u tome što Ustavni sud po službenoj dužnosti ne… Više »

Mr.Bin
Gost
Mr.Bin

Bojane, Ovdje se na portalu reagoje po emocijama ili bolje rečeno šta bi ko volio da bude. Ljudi ne razumiju suštinu stvari i zato ih pustiti neka se zabavljaju 😄…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Zato sto nam je skupstina jedna velika grupa dzabalebarosa, zato i donose zakone koji su mimo ustava….neka neko provjeri koliko drzava izgubi samo zbog tuzbi pripadnika mupa, vojske, carine i ostalih sluzbi zato sto su kadrovi koji rukovode dovedeni sa ljepljenja plakata u odijela rukovodioca. Limenke i ostale afere da i ne pominjem. Ne mogu da shvatim dokle se ovde… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Brajo će sa 42 tastera izglasati da je kocka okrugla samo ako mu se kaže!

Bane
Gost
Bane

Shvatili smo mi dobro. No pravnici nisu izgleda jos

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ustavni sud NIJE ocijenio da je zakonska norma o kojoj se radi neustavna, već je samo donio privremenu mjeru. O ustavnosti će se TEK odlučivati, to ne ide preko koljena baš, potrajaće to. Teorijski, moguće je da dva đilkoša na koncu ipak odu u prdekanu zbog ovoga, ako US kaže da je norma u skladu s Ustavom. 😎

Milutin
Gost
Milutin

Misliš United States?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ne, mislim (sve) Uža Srbija.. ajde, vojniče Milutine, General Dukljanin ti daje voljno!

DesetarBeliOrao
Gost
DesetarBeliOrao

Koji si ti? Śutra na raport kod mene!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Voljno, Ristobote!

A Katnic?
Gost
A Katnic?

Dukljani na aparatima.

Evo ti ga
Gost
Evo ti ga

Ovo je bas lijepo za jednu drzavu. Tuzilac kidnapuje ljude neustavno. Sad mora ostavka.

Pravnik
Gost
Pravnik

Sramna odluka Ustavnog suda. Ove sudije ne rade u interesu države CG, izgleda.. Politika je nadjačala pravo. Bili ista presuda bila da ste vijećali o vašim najbližim, sudije? Da sada krenem JAVNO da iznosim brutalne neistine i uvrede na lični račun o nekom vama bližnjem, bili bi ste tada rekli da je neustavno da ja za takve optužbe u uvrede… Više »

Pripravnik
Gost
Pripravnik

Brutalna neistina i uvreda na lični račun je kad bi ti neko rekao da si pravnik!

Primarijus
Gost
Primarijus

Brutalna neistina bi bila kada bi ti neko rekao da si pravnik!

Pravnik
Gost
Pravnik

Ako kažeš za tužioca da je silovatelj i još kažeš kako je primio mito, a NEMAŠ DOKAZE za izrečeno, u bilo kojoj zemlji bi završio u zatvoru!

Pa pa dukljani
Gost
Pa pa dukljani

Znaci ovo je bila klasicna otmica????

selotejp
Gost
selotejp

E sad će Medo da presavije tabak zbog otmice, neustavnog lišenja slobode i duševnih bolova. Debele pare ima da mu se daju. I to naravno iz našeg džepa. A još kad sud oslobodi ljude za onu smijuriju zvanu “državni udar”, ima da im platimo milione i milione, i odmah možemo da zaključamo firmu zvana “Crna Gora” i bacimo ključ, uz… Više »

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

…aha sace medo da se smiri i bude kao bela lala jer je vidio sto ga ceka posle sudjenja za pranje para 😉

Tom & Jerry
Gost
Tom & Jerry

Toplo – hladno… sad te zatvorim pa te onda pustim…

Opet gube
Gost
Opet gube

Placite, oxoxoxoxoxox, istina mora pobjediti

BokaiBudva
Gost
BokaiBudva

Znaci zatvarate ih bespravno????? Sjajna drzava…ajmo sad Milogorci dje ste??? Jos jedan u nizu od dokaza sta radi ova banana korumpirana drzava

Patriota
Gost
Patriota

Sad svi pljuvaci vjeruju u institucije.

Pravnik
Gost
Pravnik

To je najjače. Čas su im sudovi “Milovi”, a od jednog trena su im ispravni i pravedni… hahahahaha

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

To nijesu institucije nego instalacije! I oni ponekad donesu ispravnu odluku.

Opet poraz
Gost
Opet poraz

A, dukljani? A, da vas cujem?

neko
Gost
neko

katnic na aparatima

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Neko bi trebao ostavku da podnese zbog ovog blamiranja i otmice poslanika

Opet poraz
Gost
Opet poraz

Hoce li dukljani opet da placu? Ahahahaha

Momentalno
Gost
Momentalno

Tuziti i drzavu i katnica.

Pravnik
Gost
Pravnik

Može, ali poslije završetka procesa za državni udar, pranje novca, napadi na poslanike… Koliko će DF-ovaca ostati na slobodi , kada ih osude za sve ovo? Ili će opet da se barikadiraju u “Sindjinoj” Skupštini?

GeNiJe
Gost
GeNiJe

Odjednom je ispravno poštovati odluke suda.ovo dosad se ne važi.pi kakvo nam je i sudstvo i tužilaštvo vatrom sagorelo.

Burek-Ba
Gost
Burek-Ba

Hahaha stela

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Eto, ristogorci, da ne cmizdrite više. Dosadili ste više bili s jadikovkama… Sad idite dočekajte vaše Mandele! Nek mi oproste poštovaoci Mandele zbog ovog krajnje neumjesnog poređenja. Lakše je Mandeli palo 27 godina zatvora nego Medu 7 dana, očito.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kmeeee, kmeeee

Dragutin
Gost
Dragutin

Evo ja nijesam ristogorac. Izvorni sam Slavkov liberal. I isto me sramota što se radi po mojoj zemlji. Ko se hapsi, kako se hapsi a ko i kakvi ljudi se šetaju slobodno ulicama i niko i ne pomišlja da ih uhapsi. Tako da, śedi s mirom i uživaj s Milom kad si već prelomio u glavu i kad ti je… Više »

Veljko
Gost
Veljko

Svaka cast Dragutine

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Baš ti žao Meda i Pipuna? A nije ti žao svih onih koje isti blate bez dokaza? Čudan si ti neki Crnogorac, prijatelju😕

CG trobojka
Gost
CG trobojka

A, dukljani, sta bi? Stize pravda

Pravnik
Gost
Pravnik

Jesu li sudovi privatni “Milovi” ili su sada pravedni? Ne može i jedno i drugo… Odluči se.

Dragutin
Gost
Dragutin

Pravniče, Privatni su Milovi. I svaki korak je isplaniran. I ti znaš da je tako.

CG trobojka
Gost
CG trobojka

Ahahahaha, dps neustavno otima ljude

Kikiriki
Gost
Kikiriki

Stize Slobodaaaaaaaaaa
Slo-bo-da! Slo-bo-da! Slo- bo- da!
Po- bje- da! PO-BJE-DA!

Serdar
Gost
Serdar

Bravo Milo. Još jedan dokaz vaše superiornosti! Politički kaznite ovu blamažu države.

Pravnik
Gost
Pravnik

Ne. Bio bi u ovom slučaju superioran, da ovim cirkusantima jednom za vazda stane na put i spovedu u Spuž na malo duže vrijeme.

Niksic
Gost
Niksic

DPS i DF dva oka u glavi. Potpuno ocekivano, pokusavaju da podignu DF iznad cenzusa, ali tesko…

Pravnik
Gost
Pravnik

Gdje su tu onda ostale opozicione partije, ako su “DPS i DF dva oka u glavi”? U zadnjici?

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Neka ti to! Šta imaš ti protiv moje adrese?

Poglavnik
Gost
Poglavnik

Narod je priznaje odluku ustavnog suda, to je bezvlasce i progon demokratije!

Rale
Gost
Rale

Kako se moze gradjanskim pritiskom doci do demokratije

znalac
Gost
znalac

Rale, može, čim izbrišeš df iz registra…oni gube naše vrijeme, s njima samo nazadak

DFdfDF
Gost
DFdfDF

Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Sviceeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravoooooo!!!!!!!!!!!!

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Postujte sudske odluke kakve god da su. Bez toga je bezvlasce. Cak i kad su ova dvojica jadova u pitanju treba postovati odluke suda.

Kikiriki
Gost
Kikiriki

Je li knedla u grlu.
Svice. Sloboda dolazi. Zuti prsluci osvajaju slobodu. Siri se slobodna teritorija.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Evo vidjecemo brate. Pord takvih kao ti Milo ce jos 30 godina vladati. Dace Bog da pozivimo jos pa cemo vidjeti ko je u pravu. Sudske odluke se moraju postovati kao sto cete i vi morati postovati kad i ako sud osudi lidere DF za pokusaj drzavnog udara, napad u skupstini, pranje novca,…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

DPS-ovce na aparatima

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kako je ovo moguće kad je to Milov sud? Ristogorci su sad u konfuziji totalnoj, obje moždane ćelije su im zablokirale.. Šta je sad ovo, pitaju se? :-)))

Primarijus
Gost
Primarijus

Ko radi, taj i griješi! I obrnuto!

Pravnik
Gost
Pravnik

Ček malo, jel sada Ustavni sud, “Sud prve familije”, kako ste znali ranije da to kažete? Čas su sudovi privatni, čas su pravedni….

Matta
Gost
Matta

Aj kralju iskuliraj, cijeli dan provede komentarisuci svaki komentar redom

Pravnik
Gost
Pravnik

Po zadatku radim! I ti bi isto.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Tako je i s Katnićem bilo: dok je hapsio Maroviće, Kuljaču, Pavićevića i ostale- bio im je super! 😁 Kad pokuca na njihova vrata- sve mu po spisku! Tako ristogorci doživljavaju pravdu: druge hapsi, nas ne diraj!

Kesk
Gost
Kesk

Za rucak gulas a pred spavanje koljenica i pasulj <3

Savo
Gost
Savo

Svinjski gulas i svinjska koljenica. Ima li sta lepse.
A vama puno smeta svinjska koljenica. A!
Nikad vise osmansko carstvo na ovim prostorima.

Bistro
Gost
Bistro

Ocekivano…i babe su znale, a i ovi iz DF.

Bata Cuce
Gost
Bata Cuce

Zato i ne napuštaju Parlament

Pravnik
Gost
Pravnik

Vjeruj mi da je bolje da su u Parlamentu nego li van njega. Zar ti ne smetaju one njihove cirkusijade i blokade saobraćaja po pola dana…

hawara
Gost
hawara

a sprdnje…. zatvorite i bacite kljuc. ili jos bolje – zabetonirajte celiju

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

…malo su se usplahirili sad sa ovom “pobjedom”….a tek ih ceka rasplet sudjenja za drzavni udar, pa pranje para, pa napad na poslanike itd…ovo je cisto uvertira da se priviknu na buduci odlazak u spuz…sto je pipun vec probao a sad evo i medo…….

Send this to a friend