Politika

Utučena crnogorska javnost još uvijek mora da gleda političke prikaze

Palanačko pozorište u kojem učestvuju tri lutkarske političke grupe nadmašuje sve što je Crna Gora gledala u posljednje tri decenij

Palanačko pozorište u kojem učestvuju tri lutkarske političke grupe nadmašuje sve što je Crna Gora gledala u posljednje tri decenije, kazao je predsjednik Savjeta Građanske inicijative “21.maj” Miodrag Živković, izvršni koordinator Ljubomir Filipović i programski koordinator Rade Bojović.

“DF nudi platformu koja je garnirana ruskom antievropskom politikom i ujedno je maskirani put koji vodi pod Vučićeve autokratske i velikosrpske skute. Demokrate, po običaju, ne nude ništa, osim što kukaju da im se ne izmaknu fotelje do kraja željenog mandata. URA bi da zbriše iz davljeničke koalicije ali bi da to predstavi kao novo “stradanje” koje ponovo dokazuje njihovu “reformatorsku bol i patnju”. Istovremeno, svi zajedno, kao likovi iz jeftinih kaubojskih stripova, prijete jedni drugima hvatajući se za prazne pištolje. Pritom su svi u zavađi sa odbjeglim premijerom, od Vlade su napravili “ekspertsko” zabavište, od društva četničku grotesku, a od države institucionalnu komediju. Ipak, u svemu ovome je najporaznije što utučena crnogorska javnost još uvijek mora da gleda i sluša ove političke prikaze”, navode Živković, Filipović i Bojović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
lakic
Gost
lakic

hahahhaaa pa vi kao da opisujete sebe

Iskra
Gost
Iskra

Kako opisase sami sebe…nevjerovatno.

Send this to a friend