Politika

Uzajamno otvaranje konzulata obogatiće odnose Crne Gore i Turske

Otvaranje Generalnog konzulata Crne Gore u Istanbulu i Konzulata Turske u Bijelom Polju dodatno će doprinijeti obogaćivanju odnosa dvije države, ocijenili su na današnjem sastanku predsjednik Milo Đukanović i novi ambasador naše zemlje u Turskoj Periša Kastratović.

Kako je saopšteno iz Đukanovićevog kabineta, Kastratović će biti ambasador Crne Gore u Turskoj na rezidentnoj osnovi i i imaće sjedište u Ankari.

“Đukanović je poželio je uspjeh ambasadoru u obavljanju diplomatske misije, ukazujući na prijateljske i sadržajne odnose dvije države, koji su osnaženi i kroz savezništvo u Alijansi i čvrsto povezani ekonomskom saradnjom, te ukazao na važnost daljeg razvoja saradnje u svim oblastima”, navodi se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Konj Kiko
Gost
Konj Kiko

Za sve je bio u pravu Ranko Krivokapić kad je rekao na kongres partije kad se odlučivalo izmedju Ranka Krivokapica i Brajovica decidno je rekao odje se danas bira izmedju SDP i DPS u našoj partiji! Ova slika vam je primjer !

Velja gora
Gost
Velja gora

U cilju.obogacivanja odnosa trebalo bi pod hitno otvoriti konzulat u Turskom dijelu Kurdistana i izraziti zabrinutost za polozaj Kurdske vecine u toj oblasti.
Nama, kao sampionima demokratije to treba da je primarni cilj
Obzirom da vodimo princiipijelnu politiku, slijedeci primjer Kosova , treba priznati nezavisni Kurdistan.
.

Send this to a friend