Politika

DPS razbio opoziciju u Mojkovcu i Petnjici, u Tuzima i na Cetinju moraće u koaliciju

Demokratska partija socijalista je ubjedljivi pobjednik lokalnih izbora u Mojkovcu, Petnjici, Tuzima i na Cetinju, gdje je juče bilo i najburnije. Za razliku od Mojkovca i Petnjice gdje su osvojili aposlutnu vlast i praktično razbili opoziciju, u Tuzima i na Cetinju DPS će morati da traži koalicione partnere. Na Cetinju to će, najvjerovatnije, biti SD koji je osvojio dva mandata, a u Tuzima Bošnjaci koji su osvojili tri.

Mojkovac

DPS je u Mojkovcu ostvarila apsolutnu pobjedu i najbolji rezultat u odnosu na sve dosadašnje izbore. Oni su osvojili 18 mandata.

Demokrate su dobile pet, Demokratski front četiri, SNP dva, SD i URA po jedan mandat.

SDP nije prešla cenzus.

Cetinje

Na Cetinju niko nema većinu, ali je DPS osvojio najviše glasova-16 odbornika. Oni će u Prijestonici najvjerovatnije sa SD-om koji je osvojio dva mandata. Isto toliko ima Stara garda liberala, a SDP ima tri mandata.

Demokrate imaju pet mandata, koliko i URA.

DF nije prešao cenzus.

Petnjica

U Petnjici DPS je osvojio 20 mandata, SD četiri, BDZ jedan, a BS pet mandata.

CdM saznaje da su ispod cenzusa u Petnjici Demokrate, SNP i Pozitivna, a SDP je pala sa 11 na jedan mandat.

Tuzi

U Tuzima, od 32 odbornička mjesta, DPS ima 15. Zato moraju u koaliciju, najvjerovatnije sa BS, koja je osvojila tri mandata.

Albanska alternativa je dobila sedam, DSA tri, DUA dva, a Demokrate i Socijaldemokrate jedan

SDP i DF nijesu prešli cenzus.

Ovako je tekao izborni dan

23:26

DF nije prošao cenzus na Cetinju, u Petnjici i Tuzima, dok su Mojkovcu osvojili četiri mandata.

23:05

Demokratska partija socijalista je ubjedljivi pobjednik u Mojkovcu, Petnjici, Tuzima i na Cetinju.

DPS je u Mojkovcu ostvarila apsolutnu pobjedu i najbolji rezultat u odnosu na sve dosadašnje izbore, a u Petnjici je takođe apsolutna pobjeda DPS-a potvrdila rast rejtinga ove partije.

“Pobjedom u crnogorskoj Prijestonici potvrđen je kontinuitet državotvorne politike naše partije i povjerenje Cetinjana u DPS. Prijestonica se nije pokolebala, neće se pokolebati ni Crna Gora”, kazali su u DPS-u.

Kako su dodali, pobjeda i rast broja mandata koje je DPS osvojila u Tuzima, sa dosadašnjih sedam na novoosvojenih 16, svjedoče o povjerenju građana Malesije u politiku DPS-a.

“Četiri pobjede koje je DPS ostvarila danas imaju još veći značaj kada se ima u vidu atmosfera tenzija i stalnih incidenata koje je izazivala opozicija tokom kampanje, ali i tokom samog izbornog dana, u pokušaju da mimo volje građana i mimo zakona i izbornih pravila dođu do boljeg rezultata nego što im građani dodjeljuju. Pokazalo se da se samo odgovornom politikom i domaćinskim odnosom prema upravljanju opštinama može doći do apsolutne pobjede i povećanja povjerenja građana u politiku koju predstavljamo”, navode u DPS-u.

Prema njihovim riječima, sjajni rezultati koje je Demokratska partija socijalista Crne Gore ostvarila na današnjim izborima, biće snažan vjetar u leđa našoj partiji, posebno vrijednim ljudima iz partijske mreže, uoči predsjedničkih i lokalnih izbora koji će biti održani na proljeće 2018. godine.

22:56

U Tuzima DPS je osvojio 15 mandata, BS tri, DS tri, AA šest, DUA dva, a Demokrate jedan mandat.

22:50

Prema podacima URA-e, DPS na Cetinju ima 16 mandata, Demokrate pet, SDP tri, SD i Stara garda liberala po dva mandata.

22:22

Raspad SDP-a u Petnjici

U Petnjici DPS je osvojio 20 mandata, SD četiri, BDZ jedan a BS pet mandata.

CdM saznaje da su ispod cenzusa u Petnjici Demokrate, SNP i Pozitivna, a SDP je pala sa 11 na jedan mandat.

22.00

Bogdanović proglasio pobjedu DPS na Cetinju

Nosilac liste DPS-a za Cetinje Aleksandar Bogdanović proglasio je pobjedu u tom gradu.

“Obrađeno je 54 odstoglasova. Pobijedila je pobjeda razuma, novih ideja i zajedničke brige o građanima Prijestonice. Očekujemo apsolutnu većinu. Građani Cetinja su svojim glasovima izabrali odgovornu lokalnu upravu koja će svojim znanjem i umjećem ispuniti sve što su zacrtali. I pored svih opstrukcija od strane opozicije uspjeli smo da sačuvamo dostojanstvo i umirimo tenzije. Ove vrste podmetanja na Cetinju nijesu zapamćene. DPS nije izazvao ni jedan incident, a neki naši članovi su završili u bolnici”, kazao je Bogdanović.

21.25

CdM saznaje da je DPS osvojio apsolutnu vlast u Mojkovcu, 20 mandata.

Na Cetinju je pobjeda sigurna, ali još nijesu sigurni da li će moći sami da formiraju vlast. Naime, prema informacijama CdM-a,  DPS je u borbi za 17 mandat na Cetinju, gdje je SD osvojio mandat.

U Tuzima je DPS, kako saznajemo, osvojio 16 mandata.

U gradu zamjenika predsjednika DPS-a i premijera Duška Markovića već se slavi pobjeda.

Pristalice Demokratske partije socijalista oko 21 sat počele su automobilima da kruže kroz Mojkovac, kako bi sirenama proslavili izbornu pobjedu.

FOTO: Pink M

21:19 

Na Fejsbuk stranici Savjeta mladih DPS-a piše da DPS vodi ubjedljivo u rodnom kraju premijera Duška Markovića Podbišću.

“Srećna nam pobjeda”, piše na stranici.

21:15 

Više pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice stiglo je na Cetinje, dok je posebna jedinica policije stigla u Mojkovac. Opširnije čitajte u posebnoj vijesti. 

20.27

Što su nosioci lista rekli o izbornom danu pročitajte OVDJE.

20:10

Do 20 sati na Cetinju je glasalo 70,33 odsto birača.

U Tuzima je do 19.45 izlaznost je bila oko 60 odsto, u Mojkovcu preko 83 odsto.

U Petnjici je, kako su saopštili iz OIK-a, glasalo 48,66 odsto građana upisanih u biračke spiskove.

20:00

Biračka mjesta su zatvorena, rezultate čitajte ubrzo na CdM-u.

18:18

U Petnjici je do 18 časova glasalo 46 odsto upisanih, u Mojkovcu 77.72 odsto, a na Cetinju 65 odsto upisanih.

16:28

U Petnjici je na 18 biračkih mjesta do 16 sati izašlo 2.616 građana sa pravom glasa, što je 42,18 odsto od ukupnog biračkog tijela. U Tuzima je do 16 sati glasalo 43,46 odsto birača.

Foto: Radio Petnjica

15:18

Na Cetinju je do 15 sati glasalo 45 odsto birača, a predsjednica OIK-a kazala je da nije dobila veće pritužbe od biračkih odbora.  U Mojkovcu je glasalo 66, 36, dok je u Petnjici do 15 časova glasalo 36 odsto birača.

U Tuzima je do 14 sati izašlo 33 odsto građana sa pravom glasa.

14:10

U Petnjici je na 18 biračkih mjesta do 13 sati izašlo 2.237 građana sa pravom glasa, što je 36 odsto od ukupnog biračkog tijela.

14:00

U Prijestonici je glasala i nosilac liste Demokrata Ivana Vujović.

13:34

Nosilac liste Socijaldemokrata Ivan Gazivoda glasao je u 12 časova i 30 minuta,  na biračkom mjestu Gornji vrtić na Cetinju.

Gazivoda

12:40

Na Cetinju u mjestu Očinići glasao je i nosilac liste Demokratskog fronta Đuro Kapa. Iz ovog saveza su saopštili da u tom trenutku na biračkom mjestu u Očinićima nije bilo struje.

12:06

Na Cetinju do 12 sati glasalo je 25 odsto birača, a nije bilo neregularnosti”, kazala je TVCG predsjednica OIK na Cetinju Ankica Pajović.

Do 12 časova u Mojkovcu je glasalo 39,9 odsto birača, a do podneva u Tuzima je glasalo 21 odsto građana sa pravom glasa.

11:40

U Petnjici je do 11 časova izašlo 1.570 građana sa pravom glasa, što je 25,31 odsto od ukupnog biračkog tijela. Ne Cetinju je do 11 i 3o sati glasačko pravo iskoristilo 23 odsto upisanih birača.

Foto. Radio Petnjica

Nosilac liste Pozitivne Crne Gore Mihailo Babović  glasao je u jedanaest sati, na biračkom mjestu u br 11 Tehnička škola I na Cetinju.

Babović

10:40

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović glasao je u deset sati, na biračkom mjestu u zdanju bivšeg austrougarskog poslanstva.

Na istom mjestu glasao i predsjednuk Skupštine prijestonice Jovan Martinović.

Martinović

Desetak minuta kasnije glasao i nosilac liste SDP i kandidat za gradonačelnika Nikola Đurašković.

Đurašković

10:38

U Tuzima je do deset sati glasalo 8,1 odsto birača, kazali su iz OIK-a.

10:30

U Tuzima izborni dan protiče mirno, a Opštinska izborna komisija bi trebala uskoro da saopšti prve podatke o izlaznosti.

10:06

U Petnjici je do devet sati i 30 minuta glasalo 694 birača, odnosno 11,19 odsto upisanih u spisak.

9:42

Do devet sati, na 39 biračkih mjesta na području Cetinja glasalo je osam odsto upisanih birača, saopšteno je Radiju Cetinje iz Izborne komisije.

09:20 

Na izborima u Mojkovcu do devet sati glasalo je 9,32 odsto upisanih birača, saopštio je za TVCG, predsjednik OIK-a, Vlastimir Knežević.

8.00

Biračka mjesta su otvorena u sedam, a građani će moći da glasaju do 20 sati.

Na izborima na Cetinju učestvovaće deset, u Petnjici osam, u Mojkovcu sedam, a u Tuzima devet izbornih lista.

Glasačko pravo u Prijestonici ima 14.168 građana, u Mojkovcu 7.104, a u Petnjici 6.202. U Tuzima, opštini u okviru Glavnog grada, moći će da glasa 11.612 birača.

Cetinje

Birališta otvorena u sedam sati. Iz Izborne komisije saopšteno je kako nema prijavljenih kašnjenja, a da konsultacije sa biračkim odborima još traju, prenosi Cetinjski list.

U birački spisak upisano je 14.168 glasača, a oni koji izađu biraće između 10 izbornih lista.

U gradu je 20 biračkih mjesta, a na seoskom području 19. Glasa se i u ZIKS-u, gdje pravo glasa ima 35 birača.

Prvi podaci o izlaznosti, kako je  saopšteno iz Izborne komisije Prijestonice Cetinje, biće objavljeni u devet sati.

Na izborima na Cetinju prva lista na biračkom listiću biće „Cetinje pobjeđujeje – DPS –Milo Đukanović“, druga „Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele“, a treća „Crnogorska – Na okup Crnogorci.

„Socijaldemokrate – Dosljedno, da Prijestonica bude prva“ biće četvrta na listiću na petom „Cetinjska sloga – Socijalistička narodna partija i Liberali zajedno“, na šestom „Demokratski front Cetinje – Samo složno, samo jako“ (Pokret za promjene, Demokratska narodna partija i Radnička partija, Nova srpska demokratija“.

„URA – Ponosno, prkosno, CETINJSKI – Filip Adžić“ biće sedma na biračkom listiću, a „Stara garda Liberalnog saveza Crne Gore“ na osmom.

„Pozitivna Crna Gora – Za novi život Cetinja – dr Mihailo Babić biće na devetom mjestu na biračkom listiću, a „Socijaldemokratska partija – Da živi Cetinje“ na desetom.

Petnjica

Na biračkom listiću na izborima u Petnjici na prvom mjestu je lista „SDP Rešad Rastoder – Da živi Petnjica, na drugom „Petnjica pobjeđuje – DPS Milo Đukanović“, a na trećem „Bošnjačka stranka – Dostojanstveno za Petnjicu“.

Četvrta lista na biračkom listiću je „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Petnjicu, nakon njih slijedi „Socijalistička narodna partija – Za dobro Petnjice“, a na šestom mjestu je „Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele“.

Na sedmom mjestu je „Bošnjačka demokratska zajednica – Za život u Bihoru“, a na osmom „Pozitivna Crna Gora – Sabaheta Novalić – Pošteno“.

Mojkovac

Izborna lista DPS-a, pod nazivom „Za naš Mojkovac! DPS – Milo Đukanović“, biće prva na biračkom listiću na mojkovačkim izborima.

Pod brojem dva je „Socijalistička narodna partija Crne Gore – Za Mojkovac dostojan čovjeka“.

Nakon toga slijede „Socijaldemokratska partija – Da živi Mojkovac“, „Socijaldemokrate Crne Gore –Ivan Brajović – Dosljedno za Mojkovac“, „Ura – mr Ivan Ašanin – Rad je najbolja politika – GP URA – Reforme odmah!“.

Na biračkom listiću slijede liste „Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede a ne podjele“ i „Demokratski front – Da radi Mojkovac (Nova srpska demokratija, Pokret za promjene, Demokratska narodna partija, Radnička partija, Partija udruženih penzionera i invalida Crne Gore i Demokratska srpska stranka)“.

Tuzi

U Tuzima u “izbornoj trci” učestvovaće devet lista – Demokrate, Demokratski savez Albanaca, Socijaldemokrate, Bošnjačka stranka, DPS, Naša unija – DUA, Albanska alternativa, SNP i SDP.

Ekipa CdM-a

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Knjaz
Gost
Knjaz

Otkud ovo Cetinjanima što misle da u DPSu nijesu bog zna koji Crnogorci ? Ipak su ostali osvojili više od polovine !

DPS MK
Gost
DPS MK

Ajmo da budemo iskreni i kazemo da dok je god Milo na celu DPSa da cemo pobjedjivati.Poslije njega znamo da DPS vise nece biti toliko jaka i to je to.

Solex
Gost
Solex

Ne priznajemo dok ne pobjedimo

Garavi
Gost
Garavi

Ako ovo sad nije znak da opozicija mora da se ujedini, da se sujeta mora ostavit po strani, da Becic ne moze da ucjenjuje bilo koga, da ne moze sam i da mu partija nije jaka kao sto misli…ako se nesto iz korijena ne promijeni, DPS nema sto da brine.

jovan
Gost
jovan

Omjer na relaciji vlast /opozicija je ostao isti. Tkodje ,ovo su sve siromasne opstine, dje je birace moguce ucijeniti ili kupiti/Manjine, narocito Bosnjaci uvijek glasaju za onog ko ima moc.Ako hoce da ima sansu opozicija se mora izboriti za ravnopravne uslove u kampanji,ato moze postici jedino ako prevazidje razlike i izvede gradjane na ulice .Bez toga vlast ce uvijek imati… Više »

Mrgud
Gost
Mrgud

Koje su manjine na Cetinju,Mojkovcu?

jovan
Gost
jovan

Mjkovac drze zahvaljujuci dotacijama i cinjenici da su mnogi kadrovici DPS -a iz tog kraja.Na Cetinju DPS je imajuci u vidu strukturu stanovnistva,dozivio neusspje ,istina ne veliki.Nije tajna da vecu podrsku ima u siromasnijim sredinama
i medju manjinama,zbog mehanizama moci kojim raspolaze.

ND
Gost
ND

Pocele i demokrate da padaju… SDP se polajo gasi,ne moze se izdajom do glasova!

Mrgud
Gost
Mrgud

Brajović.Lazović.Šehović ……sve ministri i direktori,a Ranko izdao ideje socijademokratije.Ko se tu prodao za fotelje,ko ima i mrvicu mozga lako će odgovoriti.Oprobani recept Dps-a,tako su razbili Liberale,SNP,.PZP..Svuda ih ima na prodaju….Vlast je onakva kakav i narod.

Slucajnicitalac
Gost
Slucajnicitalac

Ovaj narod je jadan da jadniji ne moze biti. Bez dostojanstva, totalno obezglavljen. I da places i da se smijes. Ljudi, pokazite malo ljudskosti, postovanja za sebe. Ne daje vama DPS da jedete, nego vi krvavo zaradjujete crkavicu da bi bili polugladni iz mjeseca u mjesec. Nema to vise veze ni sa opozicijom ni sa DPS-om. Mislite malo, ko boga… Više »

Pyer
Gost
Pyer

Dragi gradjani Crne Gore znajte dace DPS dok god postoji pobjedjivati iz prostog razloga sto vise od 60 posto stanovnika to odgovara iz razno raznig razloga da ne nabrajam iz kojih jer to dobro svi znamo.Obracamse ovim 40 posto sveje uzalud jacisu i tacka ne trosite energiju uzalud vidite danas svi zajebavaju pa cak i ova da ne kazem kakva… Više »

Pepe
Gost
Pepe

Pobjeda DPS a sto nemaju opcine ni jedan industrijski objekat niti bolnicu manje bitno, bitno je 20 eura za glas sve ukupno jadno i bijedno.

Gost
Gost
Gost

Ako su SD mudri formiraće vlast sa sadašnjom opozicijom na Cetinju. Valjda nikom nije u interesu da se prodube još više političke podjele jer onda teško svima.

Poh
Gost
Poh

DF staticsticka greska

Muharem.
Gost
Muharem.

Demokratama treba dati orden za Poltronstvo, Frontovcima orden za avet, a DPSovcima orden za kriminal, pa u Crnoj Gori se narod nikada nece opametiti vole Mila kao sto su nekad pioniri i pionirke sa crvenim salom volele druga Tita. Ljudi nije ovo Komunizam, u svakoj normalnoj drzavi u svijetu se mijenja vlast svake 2 ili 3 godine a kod nas… Više »

Miro
Gost
Miro

Kako si pametan.Prumer Svedskska ,Luksumburg ne mijenja se vlast 50 g.

Mrgud
Gost
Mrgud

Od SD-a zavisi vlast u Cetinju.Je li ko čuo bolji vic u zadnje vrijeme.Zato ste i napravljeni.”real”bravo na komentar,biće spoljni lako odstranljiv.

free cetinje
Gost
free cetinje

Nijesmo bolje ni zaslužili.

Ranko
Gost
Ranko

Kad bi nam Opozicija i cemu valjala onda bi narod sve vise glasao za nju, ali posto se sve nekakve Posrbice tajkuni i kriminalci ili grupa seljaka koji nisu ni za svinjac normalno da ce im vecina okrenuti ledja. Ja mislio da je Becic pametniji od onih likova iz DFa, a on gori od njih. Ali nemoze Zeco da bude… Više »

Ranko
Gost
Ranko

A vidi DF kako se ladno obrukao na izborima sa 0.00 mandata, sada ce ovi DFa da protestuju kroz Skupstinu da im se ponovo ponove predsednicki izbori na Cetinju, tj. sve dok se pojedini gradjani ne umore od glasanja. Ali sada su oni na jade, posto im se sudi za drzavni udar pa se boje da im Vojvoda Sindjelic ne… Više »

Demokrate +
Gost
Demokrate +

…ali zato cemo dati glas Becicu koji je simbol nove,lijeoe i casne CG.

real
Gost
real

Sd ce sigurno biti hemoroid

cinik
Gost
cinik

Pravo u centar. Bravo.

Marina
Gost
Marina

DF nije učestvovao na izborima u Petnjici i Tutina, tako da su navodi o neprelasku cenzusa u tim opštinama zlonamerno i tendeciozni

Dinno
Gost
Dinno

SD mora, prije nego krene u pregovore, svim parijama postaviti samo jedno pitanje: Da li priznaju rezultate izbora na Cetinju. O tog odgovora zavisi sa kim će pregovarati, jer je logično da ne može pregovarati sa onima koji ne priznaju rezultate izbora.

sdf
Gost
sdf

A sto bi sa Rankom?Pobjegao je u misiju rupu, uh sto mi je milo sto SDP polako nestaje sa politicke scene:):):)!

Ranko
Gost
Ranko

Otisao je kod jednog rijatelja na kafu.

Klara
Gost
Klara

Zalosno sto je Ranko napravio od nekada dobre stranke nekada je to bila politicka elita
Sada nazalost nistaaaaaa veliko

okraM
Gost
okraM

Dok je ovakve opozicije vladace ovi dozivotno..

Muharem.
Gost
Muharem.

Iako Milo ode u penziju tu je Markovic Dusko .

Gospodin
Gost
Gospodin

SD će formirati vlast na Cetinju sa građanskom opozicijom jer je to u interesu svih da dođe do promjene na bolje. Ako se to ne uradi ostaju još veće političke podjele u Crnoj Gori, a onda ćemo svi imati veliku štetu od toga. To neka je svima jasno.

Spale
Gost
Spale

Ovi sto im ne valja narod neka potraze drugi koji ce za njih glasati a nije tako daleko. Srecan put luzeri kaze divna pjesma.

JUGJAVISE
Gost
JUGJAVISE

Eto tako nema sta da se kaze DPS je pobjedio i ja cestitam,na sjeveru Crne Gore se zivi bolje nego na jug ljudi su vise nego zadovoljni,danas cu u svojoj firmi da otpustim 30 radnika sa sjevera i neka idu fino nazad da rade dje je bolje a sansu cu da pruzim ljudima sa juga nase drzave.Zivjeli

Mrgud
Gost
Mrgud

DF odlično odradio posao.Bravo za Mandića,Kneževića,Medojevića bićete nagrađeni,ako već niste.

Marko
Gost
Marko

Slusam jutros vijesti Javnog servisa na RTCG. Slusam o dva napda na Cetinju. U prvom slucaju kada je napadnut clan DPS od strane kandidata za odbornika Demokrata, i kada se sve zna, daju se samo inicijali i ne daje se pripadnost partiji. Odmah nakon toga se sapostava “napadnuta su dva clana URA”, a identitet napadaca je jos neposnat. Sramota! Ili… Više »

Klara
Gost
Klara

Ne treba gledati

nidzo
Gost
nidzo

STO BRISETE KOMENTARE OVO JE DEMOKRACKA DRZAVA PA VALJDA MOZEMO DA SE IZJASNJAVAMO AKO HOCEMO

nidzo
Gost
nidzo

COROTANIoci vam izvadio DpS BEZMOZGOVICI NEMATE SVOJE DOSTOJANSTVO NO SE KUPUJETE ZA 20E SRAM VAS BILO I VI DA O NECEMU ODLUCUJETE SRECA STO STE TAKO MALI PA STE BEZPRIMIJETNI NIKOM NISTA NE ZNACITE U VELIKE GRADOVE NEMOZETE PA OSTANITE TU U RUPE MISEVI

Dragan
Gost
Dragan

Ajde nepismena drtino ne deri se odje. Junacino.

nidzo
Gost
nidzo

A vidjeste li Petnjicu toliko im je dobro sa Milom sa svi rmbaju po bijelom svijetu a onda dodju da daju glas Mugabeu oni su bezmozgovici zato smetlare u dijaspori a imaju svoju Bosnjacku stranku pa su ih bas podrzali sram vas bilo duse prodane

Mrgud
Gost
Mrgud

Koliko je bošnjaka u Mojkovcu i Cetinju?Ko se tu prodaje?

Dragan
Gost
Dragan

E zbog takvih bezobraznih i nevaspitanih bezmozgovića, kojih je prepuna opozicija, nikada u CG nece doći do promjene vlasti. Kada izumru takvi kao sto si ti, desice se nesto.

Say my name
Gost
Say my name

Odoh ja za njemacku,petnjici I mojkovcu sve naj. Hahaha

daga
Gost
daga

Ajde,od tud dosao,kad ja za tebe,posao,a znas kadt ce to biti,nikad a mozda ni tada,aufizerden.

apsurd
Gost
apsurd

Jesi li tu u ovu Staru gardu?

Say my name
Gost
Say my name

Daga izgleda ni osnovnu nije zavrsio.AUFIDERZEN

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Dps je favorit ovih lokalnih izbora da je vecna
crna gora.

Midak
Gost
Midak

Sto se ucinje od Alekse kukala mu jatka. Bolje da se jopet vrati loptanju.

Kapetan
Gost
Kapetan

Kad stizu drva da se grijes?Ili su ove godine mijenjali nagrade

Stari-Liberal
Gost
Stari-Liberal

Evo SD-u sansa da dokazu prije svega da su LJUDI kojima je stalo do LJUDI. Da dokazu da su i ako mlada ipak ozbiljna partija. A to mogu samo ako na CETINJE podrze opoziciju. A ako se pitate zasto bi to napravili evo ukratko jedno objasnjenje : Opozicija na cetinje su LJUDI gladni,goli,bosi,pez perspektive i sanse za normalan zivot u… Više »

Midak
Gost
Midak

Zvuci ka oni zetski pipuni Becic i Knezevic. Vise “stari” nego “liberal”.

Stari-Liberal
Gost
Stari-Liberal

I jos jedna takodje bitna stvar zbog koje SD mora sa opozicijom je SPEKTAKULARAN POVRATAK LIBERALA ! Nocas zbog toga svaki pravi crnogorac place od srece! E viva MONTENEGRO!!! LIBERALI NEGO STO!!! A CUS CUS A CEK CEK A LIBERALI NEGO STO!!!!

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Nijesam plaka ali mi je puno srce zbog vaša dva mjesta. Ali treba da razmislite. Je vam veća ljubav prema Crnoj Gori ili mržnja prema DPS-u pa oćete vlast da pravite sa Bečićem. Ovo vam je ispit za izbore na nivou Crne Gore.

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Je li moguće da nijeste pouke izvukli iz raspada Liberalnog saveza. Počeo je kjad su se Liberali udružili sa srpskim strankama. I pored ogromnih mana DPS-a, sa njima Stara garda, URA i SD treba da naprave koaliciju. I da naprave preporod na Cetinju. Jako Cetinje, jaka Crna Gora.

cetinjani
Gost
cetinjani

Stari, mora da zivis u nedje drugo a Cetinje volis iz daleka,opusti se i uzivaj imacete popravni za 4 godine!

Stari-Liberal
Gost
Stari-Liberal

Zivim na Cetinje i nikad nisam nidje drugo zivio.

Dragan
Gost
Dragan

E cus. Koje lupetanje.

boris
Gost
boris

Dragane aj obrok ti je debeli idi jedi pa se vrati komentarisanju, kad si na posa? Radis li uopste

boris
Gost
boris

Stari liberal, sit gladnome ne vjeruje, ovi dpsovci odje sto komentarisu ili su siti, ili im je ovo posao da komentarisu da peglaju medije a vjerovatno su gladni

Bakica
Gost
Bakica

Kojoj opiziciji,ovoj sto je protiv CG ?

Ce Gevara
Gost
Ce Gevara

Petnjica,Mojkovac prk…od od gradova.mogu radit sto hoce sa njima ,eto im.Sada ce snijeg u Mojkovcu.Ima li radijatora??

Mirko
Gost
Mirko

Dje si mišu?

Volimo te Milo
Gost
Volimo te Milo

Dje utece Alek

Miš
Gost
Miš

DPS jaci nego ikad
Sa srecom Crnogorci pa u nove i vece pobjede!!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Kapetan
Gost
Kapetan

Hahahahahahhahahahahahaahha Doktor sarkazma

Izgubljen
Gost
Izgubljen

Nek vi je sa srecom. Napredovali ka i dosad.

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

Petnjica je srce Crne Gore. Ništa ljepše no kad su četnici ispod cenzusa.

Bane
Gost
Bane

To se tako radi, napravis bijedu od naroda i poslije ih lako kupis.

Junosa
Gost
Junosa

Nista on nije napravio sto mi nijesmo dozvolili..tako da neka vi je sretna ova crna gora

MarkoBD
Gost
MarkoBD

Ja im ne bih ni dao preko 10 e toliko vrijede ovi sto se prodaju.

Dejo 5 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 5 mil 🌴🌵

Niksic je Milov to se zna jer je iz cetinja i niksica rodjen je u obadva mjesta 🤓🤓🤓🤓🤓🤓👍🍁

mitnar
Gost
mitnar

evo ne znam,ako opozicija ne izadje sa jednim kandidatom barem na te predsjednicke izbore,stvarno poslije 20 godina gubljenja svakih izbora vrijeme je da se zapitate zasto?

Ce Gevara
Gost
Ce Gevara

SAJ na Cetinje.Eto ti odgovora.Dobrovoljno moras.……

Dado
Gost
Dado

Kao i uvijek, DPS kupi glasove i kaze sve bilo po zakonu, sa kriminalcima nema postenih izbora.

Junosa
Gost
Junosa

I? Sto ce se ucinjet povodom toga? Nistaa, znaci svima odgovara ova situacija ocigledno dok se nista ne mijenja..svi kevcemo kradu kradu aj brate ako kradu da nesto napravimo dosta vise demagogije

Klara
Gost
Klara

A promijenite matricu kakva kupovina glasova
Kad vidis kakva je opozicija koga drugo da glasas

Jole
Gost
Jole

Uuu.. Zao mi je Becica.. Rasgoropadio se bjese u Mojkovac.. Pobijedismo vas ovamo -onamo i sad cemo vas pobijedit.. 5 mandata.. Bruka Miljenko. Stvarno su toliko bili napadni i prizemni da su samo mogli DF-ovci da ih glasaju.. Ne izlazim na izbore ,ali mi je milo sto ih je DPS oduva jer su stvarno bili precerali.. Milo mi je sto… Više »

Ce Gevara
Gost
Ce Gevara

Ne jodluj.Bice vremena i za drugacije.Nista nije vjecno osim odlaska sa ovog svijeta u lovista.Tamo smo u istoj ravni.

fiba
Gost
fiba

Opozicijo dok je Mila djukanovica vas nece bit na vlast, cao

Ce Gevara
Gost
Ce Gevara

Sloboda narodu.

Tole
Gost
Tole

Auuuu koje razvaljivanje. Niko se nije nadao da bas nidje nece biti tijesno da bar bude interesantno. Dobro bi bilo da CEDEM napravi anketu da vidimo koliko sad podrzava DPS. Vjerovatno je presao 45%, ako ne i vise. SD uzima vecinom glasace SDP-a koji je zajedno sa DF je zestoko pao. Demokrate su ocito slaba zamjena za DF-ov pad (vidi… Više »

Rade007
Gost
Rade007

Hahahahahaaha a đe je Akeksa mrčio se? A čuš đe. Isto đe i Bulatović,Lekić,Medojević,Mandić…pada u zaborav ponižen. Ko će bit sljedeći? Biće zanimljivo da vidimo.

HNovi
Gost
HNovi

Hahah srecno vam bilo sa dps-om po tim selima dje nemate 150€ Plate Dabogda vam Vladao jos 20 godina hahhahah sprdnje

Mirko
Gost
Mirko

Dje si srbedno sto smo te prihvatili 90-tih pa sad lajes na nas?

HNovi
Gost
HNovi

Ja sam rodjeni Bokelj samo toliko, pasaj me i idi cuvaj ovce gore i prodavaj licnu sledece izbore za 10 e

istoricar
Gost
istoricar

Misja nikad boka nije bila crnogorska, tako da samo ti mozes biti prihvacen u njoj 😉

Mirko
Gost
Mirko

Ti si dalabu…

Ano Minus
Gost
Ano Minus

Mrak, mrak, totalni je mrak…

Ranko
Gost
Ranko

Becic i Knezevic su dva Zetska Pipuna kojima politika ne ide od ruke a jos uvek misle da im ne moze niko nista.

Nikolino
Gost
Nikolino

Neka zovi narodnog guslara Radovana Rosica da im zagusla jednu u cast pobede DPSa

Junosa
Gost
Junosa

Sretno bilo nikad ne sjahali 🙂 ne bi vi mogli glasa kupit da ih nema na prodaju..svaka cast vama a sramota na one sto se prodaju

Bokelj
Gost
Bokelj

Taman tako. Zaostale selendre ne znaju za bolje od 200€ Plate, nisu Provirili dalje iz svog sela. Sreća pa u Boki ne mogu primirisati vlasti vise,. Proći ce 40 god prije i ova sela to shvate.

Lea
Gost
Lea

Bokelj-ac, nije ti dobro? Razumljivo… placi,kukaj…

Kapetan
Gost
Kapetan

@lea Vi ste bas imali poteskoca u razvoju izgleda,nije za ruganje

Bokelj
Gost
Bokelj

Nemam sto da plačem, eto vam ga dps u Mojkovac i Petnjicu srecno vam bilo hahaha uzivajte.

Say my name
Gost
Say my name

Bokelj,to je zadojeni narod

Klara
Gost
Klara

E nek vam je sa srecom sa tim vasim perjanicama Jokicima,Krapovicima sve gospoda
Odakle je Jokic s’ever

Meha
Gost
Meha

Ja ne znam sto vi glasate uopce u CG 😀 Bacate pare.

Monarch Highlan
Gost
Monarch Highlan

Sta bi sa “gradjanskom opozicijom”? Niz nula oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo…

Muharem.
Gost
Muharem.

Milo misli da vlada do duboke starosti kao Josip Broz Tito,

Skaljari
Gost
Skaljari

Ne daj Boze dje dodju ovi iz Demokrata-DF pogledajte samo stanje kakvo je u Kotoru pozaposljavali 100 ljudi iskljucivo Srbe a Crnogorcima davaju otkaze samo zato sto su Crnogorci.

Klara
Gost
Klara

Neka ih za nauk ubuduce

Crnogorac !!!
Gost
Crnogorac !!!

Pr..uli ste u cabar
Je li vam jasno vise da se kampanja ne pravi na pljuvanju drugih vec predlozima kvalitetnih rjesenja !i u obozavanju domovine i svojih obiljezja!kao sav NORMALAN svijet svuda

Dejo 5 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 5 mil 🌴🌵

I ja sam za muslimane zivjela petnjica 🤓🤓🤓🤓🤓👍😂😅😁😆🍁

Say my name
Gost
Say my name

Hahahahahahhahaha

Mirko
Gost
Mirko

Ti si za Dobrote…

Kotor
Gost
Kotor

E nista mi milije nije nego sto je DPS u Petnjici osvojio apsolutnu vlast da maknu onoga fasistu Muhovica koji je pljuvao Crnogorce i Njegosa.

iceman
Gost
iceman

Tu bih se slozio sto se njega tice, a mogao je neko drugi pobjedit

SOKO
Gost
SOKO

druze nama netreba ni BS ni bilo ko , ko laze i oce samo pare i vlast dali smo im sansu pa neka nesto rade ….

Nik
Gost
Nik

Becic ima dosta pristalica iz svog rodnog sela Balabani u Zetu, tu redovno dobija kada su u pitanju predsednicki izbori, ali u Mojkovcu Petnjici i Cetinju nije bas cenjen kao u Zeti ravnoj, a i dalje ne priznaje da je Zecanin kada su ga jednom pitali dali je iz Zete.

Lider
Gost
Lider

Seljačić ide po selu od vrata do vrata.

MarkoHN
Gost
MarkoHN

Hahha Mojkovac Petnjica Cetinje velegrada tih hahahhahaha a bježi tamo

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Najbolje je od svega sto su vam na vlasti po primorju upravo partije ciji su lideri i glavni ljudi iz stranke upravo sjevernjaci iz tih sela po kojima pljuvas, i oni vam kroje kapu, postavljaju vam sve ljude likovi iz Pljevalja Mojkovca Berana i sl.Oh oh kakva li ironije, ali i surove istine 😉

MarkoHN
Gost
MarkoHN

A ne mlati da te zemolim.

Midak
Gost
Midak

Neka jadan. Cetinje je bilo krcato ambasada i imalo je pozoriste, kad je u Novi najvece dostignuce bilo mulo na skver i smrad ribe na pjacu

Bokelj
Gost
Bokelj

Novi je prije 500 godina bolje izgledao i bio velegrad nego sad Cetinje sto izgleda, a o kulturi da ne pricamo.

Ranko
Gost
Ranko

Nemogu da verujem kako nam je Opozicija raspala, to nisu narod vec one najgluplje i najprimitivnije seljacine koje majka nije radjala, nemoze covek izaci da glasa a da ga ne zateknu neki konfuznjaci iz Opozicije i maltretiraju ljude bez razloga. Ja mislim da sada Aleksa Becic i Ranko Krivokapic luji suze od besa.

Ranko
Gost
Ranko

A bas me zanima kako je DF prosao na izbore u Cetinju ciji je predvodnik bio Djuro Kapa.

cetinjani
Gost
cetinjani

prosao odlicno
0,00 mandata!

Ranko
Gost
Ranko

Nije niko lud da glasa za drzavne neprijatelje.

Mustafa
Gost
Mustafa

Ima li kraja ovom cirkusu, traje evo ce tri decenije!

Muharem.
Gost
Muharem.

Ja msm da ce DPS vladati sve dok Milo i Dusko ne odu u penziju, posto konstanto remete izbore kroz Crnu Goru i ne daju Opoziciji da mirno odrze izbore bez problema, ali fora je sto DPS uvek izaziva na provokacije pa posle kad im pukne po rebara kriva im opozicija. Od sada se od DPSa nista pametno nemoze ocekivati,… Više »

Lider
Gost
Lider

Što ispriča crni druže?!

Limona
Gost
Limona

DPS ih je raštimova. …dotuka. ..srboopozicija je na koljenima. .DPS je Barselona. …ponizi su ih..A mnogi koji bi glasali DPS su doma ostali. ….

Muharem.
Gost
Muharem.

Ovo je cista gradja izbora, DPS opet krade izbore, lopovi opet haraju Crnom Gorom, zato je i izbio incident izmedju Demokrata koje predvodi Aleksa Becic jer DPS uvek ima prljavu kampanju koja manipulise okruglim kriminalom, ovo je jos jedan dokaz kako se kradu izbori.

cetinjani
Gost
cetinjani

Muharem ajde lijepo to napisi slovo po slovo!

Peki86
Gost
Peki86

Bravo Cetinjani, srecna pobjeda, ali nikako da se sjetim ,, pobjeda cega “ , srecna pobjeda !

Tivat2017
Gost
Tivat2017

Bravo! Cestitke na pobjedi iz Boke, tako se cuva obraz dovoljno smo vidjeli sta se radi po Kotoru, Novom i Budvi…jedino umiju stoku da cuvaju…doce dan da se Boka kompletna oslobodi od crvenokravatsa i vojvoda!

Luka
Gost
Luka

Ako su tacni ovi rezultati, svi normalni i ljudi koji misle svojom glavom treba da bjeze odavde i spase se. Sramotan narod

Bobo
Gost
Bobo

Crnogorski Mesi je nepobediv…

Pyer
Gost
Pyer

Srecno bilo u nove radne pobjede i ukinuti opoziciju ovome narodu ne treba nista ili i oni neka predju u DPS i da ne bacamo pare na izbore vise.

BoCa 5
Gost
BoCa 5

Lopovluk na misice

Limona
Gost
Limona

Dps će ih sprštit. .

Andjelka
Gost
Andjelka

Kraj, DPS apsolutna u sva 4 grada, zovite hitnu, Aleksi nije dobro,a i Ranku se nesto manta.

Milorad
Gost
Milorad

U petnjici najmanje pobego narod .

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Cetinje pobjeđuje
DPS do pobjede!!!

Dejo 5 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 5 mil 🌴🌵

Otkriću vam moje mjesto iz bajke ono se zove corzika 👍🤓

Biohazard
Gost
Biohazard

Popi li im tamo sve tablete popi 😂 a neka te tamo malo

Dobrilo
Gost
Dobrilo

Ovaj procenat iz Mojkovca nije zabilježen još od Envera Hođže ! Tipično za dobro zaostale i zatucane sredine !

plunjas
Gost
plunjas

dobro je kad si ti Dobrile emancipovan 😉

...
Gost
...

Reče tip koji piše đž…

cetinjani
Gost
cetinjani

Sto naoisa CRNI Dobrile!

Marko
Gost
Marko

Opozicija kupuje glasove.Al su dzaba pare trosili

Dejo 5 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 5 mil 🌴🌵

Pozdrav od francuskog catalonca 👍🤓recite mi ako dje ima jedan stančić u Baru na obalu mora od 100 kvadrata 🤓👍

Biohazard
Gost
Biohazard

A makse socijalo , i bogu si teska

Ćotek
Gost
Ćotek

aok mene, koliko li je lična ove godine? Prošlih izbora je bila 50e dati su odriješili kesu i dali barem euro više.

Mirko Petrovic
Gost
Mirko Petrovic

Jesi li je to prodavao pa znas Micuneeeeee?

Ćotek
Gost
Ćotek

ja ne, ali vidim da je tebe pogodio komentar – što je zaočekivati. No, dobi li ove godine paket suhomesnatoga kome je istekao rok trajanja 😻😂😂😂

Ćotek
Gost
Ćotek

Neda CDM na DrPS dlaka da pane a kamoli neki komentar koji oslikava realnu situaciju. Eh pusta slobodo izražavanja, zar i ti imaš cijenu.

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Sramno spinovanje informacija na RTCG-u. Favorizovanje Bečićeve stranke je preko svake mjere. Pamtim dobro sve izbore do sada. Niko ovako prljavu kampanju nije vodio, kao što to radi Mali Aleksa.

Izgubljen
Gost
Izgubljen

Biju li te doma?

nidzo
Gost
nidzo

ebravi dok je vas Milo cr da vlada dok ne umre a vi za njim blebleble nemoite ni pokusatinesto da promijenite curani no mi je zao ove zivotinje sa vama porediti nego nastavite i dalje blejati za Milom sigurno ce vas povesti u boju buducnost to je nas mugabe ima on jos fore dok je vas blebleble

Koh
Gost
Koh

Gotovi je.

Etihad
Gost
Etihad

Opismeni se tuljane pa onda lap top u ruke.poyyyyy

Hmm
Gost
Hmm

SAMO SLOŽNO!
SAMO JAKO!

Ughy
Gost
Ughy

Molim administratora da ne pegla ove pluseve i minuse.

Ferrari
Gost
Ferrari

Eee a opozicija ne zna sta ce drugo pred poraz koji je jasan pa se bavi kinematografijom zanra – komedija i sl… da ih je sramota

Cetinjanka
Gost
Cetinjanka

Pogubila se opozicija nije im lako, nije im ovo prvi gubitak jadnicima.

Filipa
Gost
Filipa

Ne dajte Cetinje !

IvanKO
Gost
IvanKO

Ne bi vam ga niko uzeo Sve da ga džabe nekome date, ko ce u to selo ?!

Klara
Gost
Klara

V
Vala ti je i KO skaljari i kavcani
ELITA

Dejo 5 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 5 mil 🌴🌵

Šaljem vam poruku mira 👍🤓

Fjodor
Gost
Fjodor

Svjesni bremena koje nosimo najbolji izbor za nas je niko drugi do DPS!

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Kako je kako Dostojevski

Luka.
Gost
Luka.

Svjesna je opozicija da ne moze protiv onih koji su nam dali drzavu. Mali Aleksa je svestan da gubi !

Murcielago
Gost
Murcielago

I ovoga puta koracajmo sigurnim korakom, i ovoga puta DPS!

Sara
Gost
Sara

Vidite li da je navodno prebijeni Saranovic od juce danas na klipu izgleda odlicno…kako to da mu odjednom nema ni otoka, ni crvenila !? Sta odjednom moze da stoji na noge, da ide po kisi i da obilazi kuce i da od tudjih kuca prave DPS stabove!

Stefan
Gost
Stefan

Izmislja opozicija razne scene. Shvatili su da opet DPS dobija izbore

OLGA
Gost
OLGA

DPS dooo pobjedee !!!! Samo naprijed !!!

Kosta
Gost
Kosta

Demokrate cemu galama, cemu vriska, gubite sta cete, pomirite se sa tim i budite makar gospoda kad gubite !

mika
Gost
mika

Ma pomamili se totalno , izmišljaju svasta, sami sebe prebijaju , ne znaju šta će više

ivan
Gost
ivan

Razbijamo li ove oponente u ove cetri opstine

Sljokica
Gost
Sljokica

Nego kao, pobjeda je nasa! DPS!

Lider
Gost
Lider

Nego što, nijesu oponenti nego mučenici iskompleksirani.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

U Obodu na Cetinje otvorena fabrika cokolade, i citam na Vijesti , vec se dijele dividende !

Andjelka
Gost
Andjelka

Cuti cikota, zapalio bi Crnu Goru.

Hajj
Gost
Hajj

Andjo, evo je vi potopiste sa vasim cokoladnim fabrikama I dividendama. Toliko ste je utopili u vodu I udavili da je ne mozes zapaliti, sve I da hoces. Treba min. jedno 30 godina da se osusi poslije vas.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Izvini Andjelka ali danas se moze spijat, na Cetinje je to zabranjeno utorkom i cetvrtkom,. I da te pitam, kako je moguce zapalit nesto sto vise ne postoji: obod,kosuta, tara, trgopromet, bojana, mala slova zbog korite !

daga
Gost
daga

A bogami si Podgoricanin,u prave novine procitao,doduse od tvog navedenog nista nema,i to je cinjenica,a znas sto ja vidjeh neki dan u PG,blanja vozi motor.Da ti je mozak malo u vinklo,nebi marilo.

Lider
Gost
Lider

Čitam u Vijesti da si ti sa Mandićem otvorio restoran i da vam koljenice odlično prolaze.

Cetinje
Gost
Cetinje

Haha pa za vas jesam pogan, jer me nikad ne mozete kupit.

Etihad
Gost
Etihad

Hahahahaahah e greote.

istina
Gost
istina

Znate li sto se radi u mojkovac od presretaca,velika im je frka

Iskra
Gost
Iskra

Jes presrijecu Demokrate koga stignu.

Gost
Gost
Gost

Zasijaće nova Iskra na CT sa Demokratama noćas! ☺😃🍻🍾👍👌🙄

ana
Gost
ana

mister Bogdanović glasao a gdje mu je supruga gospođa od Budve

Mirko Petrovic
Gost
Mirko Petrovic

Neka Ana pogana.

Anin momak
Gost
Anin momak

Ana hoćeš li da živimo zajedno u mom gnijezdu?🙄💏❤

LOLA
Gost
LOLA

izgleda ste iste pameti

lola
Gost
lola

ANA pametnije bi svoga posla da se dohvatiš, ljepše ti je da ne misliš o ničemu jer Dps ove izbore dobija sigurno, tako da samo lagano hahaha

mrwi
Gost
mrwi

cetinje pobjedjuje, ubjedljivo!

Exfed
Gost
Exfed

Cetinje je odavno ugaseno.

Don
Gost
Don

To bi opozicija htjela, ali ne damo ga!

ivan
Gost
ivan

Znam da bez ovoga ne mozemo da funkcionisemo jer svako ima pravo glasa, ali zasto trositi pare kad cemo opet pobijediti kao i svaki put do sada! 1!

Pyer
Gost
Pyer

Sto jes jes vala

Mirsada
Gost
Mirsada

Iz Tuza sigurno!

Zeljko
Gost
Zeljko

Stara Garda naprijed

Ado Petnjica
Gost
Ado Petnjica

Imamo pouzdane informacije da DPS u Penjici masovno kupuje glasove, koga ne mogu da kupe onda pocinju ucjene i prijetnje.

Andjelka
Gost
Andjelka

Ni takve lazavine vam ne pomazu vise demagoziiiiiii

tebra
Gost
tebra

bas cudno, prosto da se zqprepastis hahaha dps metods

Brano Bozovicvi
Gost
Brano Bozovicvi

Zasto ne objavite ono sto napisem makar ste dosad to radili dali sto se potpisujem imenomco prezimenom ostavljam sam i br tel Srdacan poz.CDM-u

Exceed
Gost
Exceed

Oglasi za usamljene su na drugom mjestu. Tamo ostavljaj broj telefona.

Docent
Gost
Docent

De mi ne dizi pritisak, oocu u miru, veslju i sreci docekam ovo pobjedu DPS-a…

Cetinje
Gost
Cetinje

Auuu sto su botovi uranili da podrzavaju sefa.

Andjelka
Gost
Andjelka

Ti sa Cetinja junace nijesi, mi takvu pogan nemamo!

free cetinje
Gost
free cetinje

To što je valjalo davno je s Cetinja otišlo.

Marko
Gost
Marko

Kako se zovu Cetinjani koji sjede u kafićima? KANADERI,jer samo poručuju vodu.

Luka
Gost
Luka

Samo zbog drzave i 1918-te. Mojkovac 1!

Andric
Gost
Andric

Sa Cetinja ponosno krecemo! Cetinje pobjedjuje kao uvijek!

Marko
Gost
Marko

Na CT radi samo tri K: kladionice,kafici i kapela.

Etihad
Gost
Etihad

Zna se kome ce Mojkovcani pokloniti svoje povjerenje, kao i do sad! Za nas Mojkovac!

Send this to a friend