Politika

Vešović: Robotskim saopštenjima Demokrate izbjegavaju odgovore i recikliraju propagandni otpad DF-a

Časlav Vešović

Skrećemo pažnju Demokratama, možda u svom naletu bijesa i nemoći nijesu primijetili, ali zabagovao im je softver za saopštenja pa vrti stalno jedan isti tekst, i to pogrešan. Resetujte tog robota, pa onda odgovorite na pitanja koja vam cio dan postavljamo, saopštio je predsjednik Odbora DPS Glavnog grada, Časlav Vešović.

<<<Krstović: Zagrebali smo kvazigrađanski aktivizam, a povrijedili DPS<<<

“Dakle, odgovorite: Zašto se plašite da, onako kako bi se očekivalo od jedne odgovorne partije, glasate za smjenu Marka Kovačevića, iako je on svojim postupcima i izjavama, posebno onom kojom je negirao genocid u Srebrenici, zaslužio da bude smijenjen? Nije li vas sramota, da najgore uvrede razmjenjujete sa Demokratskim frontom, a da onda sa njima sjedite u istim foteljama, i zavisite od njih?”, navodi Vešović.

Prema njegovim riječima to djeluje kao prilično ponižavajuća pozicija.

“Zašto branite postupke Vesne Bratić, ostrašćeni revanšizam i klerikalno – nacionalističku indoktrinaciju koju sprovodi u sektoru obrazovanja?”, ističe Vešović.

Upitao je da li je to ona Crna Gora kojoj se vi nadate, iako lansirate floskule o etničkom skladu i multinacionalnom društvu?

“Zašto se vaša ‘pomiriteljska’ politika ogleda u istrajnom omalovažavanju, emitovanju mržnje i klevetanju svakog neistomišljenika? Da li to radite u afektu ili imate neki drugi problem?”, naglasio je Vešović.

Poručuje da onaj snimak koji su pustili, nema nikakve veze sa tekstom koji su napisali.

“Znamo da vam je propaganda DF, srbijanskih tabloida Karadžićevih ratnih ministara atraktivna, pa je često pozajmite i upotrebite. Ali, sljedeći put kad reciklirate tabloidni otpad, bar se potrudite da odgledate snimak, a ne bi bilo loše i da pustite integralni govor, a ne da se služite montiranim isječenim djelovima, i dopisujete tekst koji ne postoji”, zaključio je Vešović.

Send this to a friend