Politika

Više od hiljadu građana za dan potpisalo Proglas Građanske inicijative 21. maj

Više od hiljadu uglednih crnogorskih građana je za samo 24 sata nakon objavljivanja potpisalo naš Proglas, saopštili su danas iz Građanske inicijative 21. maj.

<<<Pročitajte Proglas Građanske akcije 21. maj<<<

Kako ističu, Građanska inicijativa 21. maj je nastala kao neformalni, demokratski i nestranački pokret slobodnih crnogorskih građana.

“Iza Proglasa stali su brojni intelektualc, akademici, profesori, ljekari, advokati, novinari, sportisti, slikari, studenti, radnici, penzioneri, kako bi ujedinjenim snagama započeli proces osnivanja širokog demokratskog i liberalnog društvenog pokreta. Inicijativa je osmišljena kao masovni društveni pokret koji okuplja građane koji su odlučni da ličnim primjerom daju doprinos očuvanju temeljnih ustavnih vrijednosti savremene Crne Gore”, navode u toj inicijativi.

Zahvalili su svim građanima i građankama koji su im se pridružili, te dodali da, usljed velikog interesovanja, inicijativa ostaje otvorena za podršku.

Podršku je moguće dati na mejl adresu:  [email protected].

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milanka Labović
Gost
Milanka Labović

Podržavam

Bobo Kuktov
Gost
Bobo Kuktov

Bravo ljudi, velika podrska! Treba nam najsira politicka platforms za oslobodjenje nase okupirane domovine, svim demokratskim nacinima.

Send this to a friend