Politika

Vlada Crne Gore odgovorila Vučiću: Ne kreiramo zakonodavne aktivnosti Srbije pa neće ni Srbija naše

Vlada Crne Gore

Vlada Crne Gore saopštila je da ona ne želi da kreira zakonodavni ovkir ni jedne strane države, te da ne dopušta bilo kome da kreira naš sistem.

<<<Vučić: Molim Crnu Goru da ne ugrozi imovinu SPC<<<

Na pitanje CdM-a da prokomentariše današnju izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u kojoj poziva vlasti Crne Gore da ne usvajaju Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti iz Vlade su se zahvalili predsjedniku Srbije na savjetima, rekavši da Crna Gora sama donosi svoje odluke.

“Zahvaljujemo se predsjedniku Vučiću na savjetima. Ali ga podsjećamo i ovim povodom da je Crna Gora suverena država koja samostalno kreira svoj zakonodavni okvir vodeći računa o interesu svakog pojedinca i zajednice u cjelini. Mi nemamo niti ćemo imati ambicije da utičemo na zakonodavnu aktivnost države Srbije niti ćemo dozvoliti bilo kome pa ni Srbiji da utiče na naše odluke”, navodi se u odgovoru Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore CdM-u.

195

avatar
1000
113
82
0
 
148
xxyxxyxxyxxySPC DJOKAS
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SPC DJOKAS
Gost
SPC DJOKAS

E VIVA MONTENEGRO!!!!

Mojkovac
Gost
Mojkovac

💪💪💪💪💪💪

POJK
Gost
POJK

E crni narode cemu se ti radujes. Umjesto da saradjuju i uvazavaju jedni druge vodje balkanskih naroda digli nos pa se ne zna koji je pametniji i dostojanstveniji. A narod od njihove pameti i dostojanstva sve gluplji i ponizni i zavadjeni. Sve ce to narod platiti.

Realno
Gost
Realno

Otvorite fabrike, zaposljavajte narod, da on zivi, a ne samo vas 10%, a 90% jedva prezivljava. Plate da budu 800 eura minimum. Braco i sestre upamet se nedozvolite da nas djele

radojka
Gost
radojka

CRNA GORA odlucuje naravno, sto bih se Vucic mijesao u odluke nesto se previse u zadnje vrijeme oglasava i on i njemu bliski.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

O ju acko moje leglo viva vero Montenegro eeeevivaaaa

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Evi a montenegro

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Srpska muckalica

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Podrska vladi i CPC

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Podrska vladi C.G.

Turimvamga
Gost
Turimvamga

Jes da je crnogorska opozicija mrcena da ne moze bit mrcenija, ali joj se i vlast opasno primakla, odlucivat ce sigurno fotofinis !!!!

Iznogud
Gost
Iznogud

E vala i ovo sto ste izkreirali, divno ste učinjeli. Nije škola pojata

Kalif
Gost
Kalif

Ma to je samo rimejk stare sapunice.

Pirat
Gost
Pirat

Samo procitajte po srpskim portalima kakva se hajka protic nas povela. E zamisli kad te jedan Vulin kritikuje. Pa to treba da nam je kompliment,ne daj Boze da nas on hvali. Napokon da se ispravi nepravda duga jedan vijek,da i mi vratimo ono sto je nase a tudje nas nista ne zanima.

Dejo milijarder
Gost
Dejo milijarder

Je li ovo anka na cat. Mora da joj je dosadno.

ND
Gost
ND

Tako bi trebalo biti!

Send this to a friend