Politika

Vladimir Božović sa Eskobarom, navodno govorio o ‘stanju u Crnoj Gori’

Foto: Twitter

Državljanin Srbije Vladimir Božović, koji se već dvije godine predstavlja kao ‘ambasador’ te države u Crnoj Gori, sastao se u Vašingtonu sa specijalnim izaslanikom Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

Kako navode portali bliski srpskoj ambasadi u Podgorici, koji donose i Božovićeve izjave, on je Eskobaru navodno govorio o stanju u Crnoj Gori, odnosno “sistemskoj korupciji, švercu, razorenom pravosudnom sistemu i podjelama u društvu”.

Navodno je kazao i kako se “Milo Đukanović predstavlja faktorom stabilnosti i američkim igračem na Balkanu, što je štetno po Crnu Goru i SAD i njihove međusobne interese i odnose”.

Zvaničnih informacija o susretu, međutim, nema ni na Božovićevim, niti na nalozima i stranicama srpske ambasade. Tek se na njegovim profilima na društvenim mrežama može naići na informaciju kako se on nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Podsjetimo, Božović je 2020. godine proglašen personom non grata u našoj državi, a nedavno mu je zabranjen ulaz u Crnu Goru. Otud nije poznato u kojem se svojstvu Božović sastao sa Eskobarom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lovcen oltar
Gost
Lovcen oltar

Isao da špija.Čitav svijet obilaze da olajavaju Mila.Sad ga jos vise cijenim kad vidim ovakve sta rade,znaci da jos vise vrijedi.

Realan
Gost
Realan

U svojstvu izlizanog i olinjalog špijuna, koji pokušava pozicionirati snishodljivo, a u suštini država Srbija ima instrukcije iz Kremlja i na ovaj način učestvuje u ponižavanju SAD-a i njihove politike. Čovjeku je zabranjen ulazak u Crnu Goru, postao je nepoželjna osoba, jer je zloupotrebio svoj diplomatski položaj, kršeći konvencije, na način što je omalovažavao svojim smišljenim postupcima suverenitet, integritet i… Više »

Car
Gost
Car

Nije predstavljao Crnu Goru, nezna se u kojem je svojstvu isao niti je poznato o cemu su razgovarali vec se samo nagadja. On je i dalje persona non grata za Crnu Goru i to Eskobar sigurno zna. Prema tome opet neka srpska posla.

Banja S
Gost
Banja S

Ovo nema veze. Neko bi malko da disciplinira Amere!

kiko
Gost
kiko

bozovic 5000 eur plata,kupio jeos jedan stan u centru Bg,od 200m2, u Srbiji traze da pokaze odakle mu novac-vjerovatno kao i vulinu od tetke iz Kanade

NikNik
Gost
NikNik

Odakle mu tolika plata ?

CrnaGoraMore
Gost
CrnaGoraMore

Nezna se koji je gori obojica na Vucicevim jaslima!

kiko
Gost
kiko

poptpuni haos, u kom svojstvu je ovaj lik kod ovog amera??/ ni on nije sasvim svoj ako prima nezvane goste

ONOGOŠT
Gost
ONOGOŠT

B R U K A !!!

ONOGOŠT
Gost
ONOGOŠT

On je loš čovjek.Nažalost je porijeklom iz Crne Gore.Za žaljenje je i najdublji prezir !!!

Darija
Gost
Darija

Fotomontaža !

Zoran
Gost
Zoran

Cudi me da je gospodin Eskobar uopste primio na razgovor proceranog ambasadora. Sama cinjenica da je je Bozovic proglasen nepozeljnom osobom zbog krsenja Becke konvencije je dovoljna da i gospodin Eskobar shvati sa kakvom osobim je uprilicijo susret.

milan
Gost
milan

šta očekivati od sluge AV

Trile
Gost
Trile

Eskobar narkić (beogradski)lobista ,,srpskog sveta”.Odupri se Crna Goro!!!

Spartanac
Gost
Spartanac

Napuštaju vas Ameri kao što vidite DPS Crnogorci hahahah

Jeep27
Gost
Jeep27

Ja mislio ovaj Eskobar neki ozbiljan tip.

Prevara
Gost
Prevara

On se keseri, a Eskobar kiseo

Simeone
Gost
Simeone

Pjevaj pjevaj, bozinovski.😂😂😂😂

Send this to a friend