Politika

Vladimira Jokića ponovo smjenjuju

Jokić

Sjednica kotorskog parlamenta, na čijem dnevnom redu je predlog odluke za razrješenje predsjednika opštine Kotor Vladimira Jokića, biće održana danas. Sjednicu je zakazao novi predsjednik Skupštine opštine Kotor Jovo Suđić.

Osim te tačke, na dnevnom redu su prijedlog odluke o davanju saglasnosti na rješenje predsjednika opštine Kotor o razrješenju funkcije potpredsjednika kotorske opštine Branka Nedovića i predlozi rješenja o izmjeni rješenja o imenovanju odbora za statut i propise i za finansije, privredu i razvoj.

Zaposleni u stručnoj službi SO Kotor u petak su se, na poziv Suđića, vratili na posao.

Suđić, koji je funkcioner kotorskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), za predsjednika SO Kotor izabran je glasovima 17 odbornika DPS-a, Socijaldemokrata, Hrvatske građanske inicijative, Liberalne partije i Brune Lončarević.

Ranije je glasovima tih odbornika sa te funkcije smijenjena dotadašnja predsjednica kotorskog parlamenta Dragica Perović.

Predsjednik kotorske opštine Vladimir Jokić juče je uputio otvoreno pismo premijeru Dušku Markoviću povodom situacije u Kotoru i ocijenio da mu je interes partije i pojedinaca u njoj iznad grada i države.

<<<Jokić pisao Markoviću: Kršili ste zakon i gazili volju građana<<<

Sjednica kotorskog parlamenta na kojoj će se glasati o smjeni Jokića zakazana je danas u devet časova. Da se ne miri sa činjenicom da će biti smijenjen Jokić je potvrdio i time što je za danas u 8.30 časova sazvao konferenciju za medije povodom aktuelne političke situacije u gradu.

28

avatar
1000
25
3
0
 
27
SkorpionBojicadomacicaJagossekretarica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bojica
Gost
Bojica

Jokic i Perovicka su dotakli samo dno. Dokazali su da ne rade u interesu opstine Kotor i gradjana, cim ne zele da se nastala situacija sto prije rijesi i da Kotor opet normalno funkcionise.

domacica
Gost
domacica

Trebace mnogo energije da se kotorska uprava povrati i dovede u neko normalno stanje, jer ju je Jokic doveo do najnizih grana.

Jagos
Gost
Jagos

Gradjani su ukazali povjerenje pogresnim, a toga su od samog pocetk svjesni kada su vidjeli njihovu nezainteresovanost za nasu opstinu i njen prosperitet i napredak.

sekretarica
Gost
sekretarica

Dps ce uvijek imati moju podrsku jer su uvijek svjesni svojih propusta, uce na svojim greskama i konstantno se trude da budu sve bolji i bolji, a kritike ne dozivljavaju kao uvrede, za razliku od nesposobne opozicije.

Vojislav ..
Gost
Vojislav ..

Gradjani zasluzuju funkcionalnu opstinu, a ocigledno opozicija zbog manjka sposobnosti i obrazovanja nije adekvatan nosilac vlasti.

Tiramisu
Gost
Tiramisu

Da je Jokic i prstom mrdnuo za moju opstinu imao bi podrsku, ali ovako zelimo samo ledja da mu vidimo, i njemu i Demokratama.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Dako ga smijene vise da pocinemo.

Helena88
Gost
Helena88

Jokicu je vaznija fotelja od gradjana, to je jasno cim ne zeli da prizna gresku i da prepusti kormilo nekom drugome

Kantautor
Gost
Kantautor

Jokic je za sobom je ostavio pustos i krizu jedino

Nikolina BP
Gost
Nikolina BP

Jokic je samoinicijativno mnoge odluke donosio, davao brojna lazna obecanja, zaposljavao ljude bliske njemu i partiji i vrijeme je da bude smjenjen

Igor88
Gost
Igor88

Jokic je unazadio opstinu Kotor, o tome svjedoci veliko nezadovoljstvo, ne samo kod gradjana nego i kod njegovih saradnika.

Igor88
Gost
Igor88

Ode sad Jokic definitivno sve su prilike

katja
Gost
katja

Jedino sto je on napravio jeste onaj semafor u mom gradu, koji stvara vise neprilika nego sto gradjanima koristi. Nije opravdao nase povjerenje i vrijeme je da definitivno bude smijenjen.

Prepelica
Gost
Prepelica

Dako ga konačno smijene pa da se Kotoru svane!

Boka bokeljima
Gost
Boka bokeljima

Demokrate su Srpska partija,koja je htjela da postane građanska ,varajući svoje glasače da će i dalje braniti srpstvo.

Send this to a friend