Politika

Volkov: Vojska treba da neposredno komunicira sa građanima

Danas je u Nikšiću, na glavnom gradskom trgu, Ministarstvo odbrane organizovalo još jednu promociju vojnog poziva u okviru svoje kampanje “Budi dio nas”.

Direktor Direktorata za ljudske resurse u Ministarstvu odbrane, Mihailo Volkov, poručio je da je Vojska uvijek bila uz građane, te da će se i dalje truditi da ta veza bude što jača i intenzivnija.

On je naglasio da su mladi ljudi glavna ciljna grupa ovakvih promocija, a da su i danas, u Nikšiću još jednom imali priliku da se upoznaju sa mogućnostima zapošljavanja, stipendiranja, kao i školovanja na inostranim vojnim akademijama, ali i bogatom vojnom opremom.

“Vojska treba da što bliskije i neposrednije komunicira sa građanima”, poručio je Volkov.

Brojni Nikšićani informisali su se o mogućnostima školovanja i usavršavanja u Vojsci, te brojnim projektima na kojima u MO i VCG rade.

Na velikom broju štandova, u neposrednom kontaktu sa pripadnicima VCG, Nikšićani su se upoznali i sa svim mogućnostima i benefitima rada u Vojsci Crne Gore.

Prisutni su uživali u muzici Vojnog orekestra, a predstavnike MO i VCG dočekao je menadžer opštine Nikšić Živko Kecojević.

Promocija vojnog poziva sjutra će se održati u Pljevljima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jovan
Gost
jovan

Ajde đaole a zašto vi služi ŠB Jadran nego za promocije i pomalo prodaje ali na malo.(Za veliko je rezervisan do 2030)

Lovac
Gost
Lovac

Kako placenici mame djecu. Treba zabraniti vrbovanje djece za placenike jer djeca nemaju izgradjenu svijest i sa njima se moze manipulisati. Oni to koriste jer ko bi mentalno zdrav prihvatio da za zivotni poziv odabere da uci tehnike ubijanja ljudi. Po svijetu placenike drze u bodljikavu zicu u pustinjama da se ne mjesaju sa normalnim svjetom, ili im prave baze… Više »

Alfa 2
Gost
Alfa 2

Koja skolovana seljacina… drzi ruke u dzepove I razgovara sa visokim oficirom, ni na pjacu se ne razgovara sa prodavcem salate ovako… I ovaj mi za kadrove…. jadno

Send this to a friend