Politika

Volkov: Vojska treba da neposredno komunicira sa građanima

Danas je u Nikšiću, na glavnom gradskom trgu, Ministarstvo odbrane organizovalo još jednu promociju vojnog poziva u okviru svoje kampanje “Budi dio nas”.

Direktor Direktorata za ljudske resurse u Ministarstvu odbrane, Mihailo Volkov, poručio je da je Vojska uvijek bila uz građane, te da će se i dalje truditi da ta veza bude što jača i intenzivnija.

On je naglasio da su mladi ljudi glavna ciljna grupa ovakvih promocija, a da su i danas, u Nikšiću još jednom imali priliku da se upoznaju sa mogućnostima zapošljavanja, stipendiranja, kao i školovanja na inostranim vojnim akademijama, ali i bogatom vojnom opremom.

“Vojska treba da što bliskije i neposrednije komunicira sa građanima”, poručio je Volkov.

Brojni Nikšićani informisali su se o mogućnostima školovanja i usavršavanja u Vojsci, te brojnim projektima na kojima u MO i VCG rade.

Na velikom broju štandova, u neposrednom kontaktu sa pripadnicima VCG, Nikšićani su se upoznali i sa svim mogućnostima i benefitima rada u Vojsci Crne Gore.

Prisutni su uživali u muzici Vojnog orekestra, a predstavnike MO i VCG dočekao je menadžer opštine Nikšić Živko Kecojević.

Promocija vojnog poziva sjutra će se održati u Pljevljima.

3 Komentara na "Volkov: Vojska treba da neposredno komunicira sa građanima"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend