Politika

Vraneš: Poslije današnjeg dana ću možda biti i smijenjen, ne interesuju me pare raznih lobija

Dario Vraneš

Predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš na današnjoj je sjednici tamošnjeg lokalnog parlamenta kazao je kako je moguće da će biti smijenjen. To je saopštio nakon što iznio zaključke koji su usvojeni na sjednici opštine, a u kojima se traži da „Crnogorski elektroprenosni sistem“, bez odlaganja obustavi izgradnju dalekovoda kroz naseljena mjesta na području opštine Pljevlja.

“Ukoliko su objekti dalekovoda već izgrađeni ili postavljeni u naseljenim mjestima na području opštine Pljevlja, Skupština će zahtijevati da se u najkraćem mogućem roku uklone ili demontiraju i izmjeste izvan naseljenih mjesta. Skupština opštine Pljevlja će preduzeti sve zakonom i Ustavom predviđene mjere u cilju zaštite ljudskih i imovinskih prava svojih građana od negativnog uticaja izgradnje ovog objekta”, navodi se u zaključcima. Skupština opštine Pljevlja će ove Zaključke dostaviti Predsjedniku Crne Gore, Predsjedniku Vlade Crne Gore, resornim ministarstvima i agencijama kao i međunarodnim organizacijama koje se bave zaštitom ljudskih prava i životne sredine.

Predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš, koji je i predlagač odluke kazao je da niko nema ništa protiv izgradnje dalekovoda jer je on u interesu države, ali da je sporna trasa. Poručio je „gospodi iz raznih lobija” da ga ne interesuju njihove pare, stanovi, nekretnine osim interesi građana Pljevalja.

„Poslije današnjeg dana ću možda biti i smijenjen, ali bih volio da moj nasljednik bude dosljedan u interesu svih Pljevljaka“, rekao je Vraneš.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
HogarMoneyKajoZabjeloSembegar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hogar
Gost
Hogar

Neka,poštenje.. #pa ima li ih grđih na svijet,sve ovo što je prihvatilo “srpstvo” i svetosavlje zapravo su Crnogorci sa felerom..ne mislim na fizičke nedostatke već moralne.Ono domaće što bi svašto uradilo(đe god ga strah ne koči) e to je to.

Money
Gost
Money

Greote, opet neka nepravda – Ugrožen! Neće novac, dijamante jooooj !

Kajo
Gost
Kajo

E ne bi nam bilo sretnijeg dana!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ti bi treba da budes u zatvor

Sembegar
Gost
Sembegar

A smijenite ga, ne interesuje me za što!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Steta ce velika neprocjenjiva da bude ako tebe smijene !! A makse…

Send this to a friend