Politika

Vučić: Bićemo uvijek uz Srbe u Crnoj Gori

Sa sastanka kod Vučića (Foto: RTS)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima srpskih političkih stranaka i kulturnih ustanova Srba iz Crne Gore.

Vučić im je poručio da će Srbija uvijek biti uz svoj narod i za očuvanje njegovog nacionalnog identiteta i van granica Srbije.

“Takođe, Srbija će, koliko može, u skladu sa svojim mogućnostima, da pomogne da se ekonomski, nacionalni i kulturni položaj Srba u Crnoj Gori unaprijedi, poštujući državu Crnu Goru i njene zakone”, rekao je Vučić.

<<<Milačić Vučiću poklonio gusle<<<

Na sastanku se razgovaralo o problemima zapošljavanja i načinima za unaprjeđenje položaja srpskog naroda u Crnoj Gori.

“Delegacija iz Crne Gore prenijela je Vučiću zabrinutost za položaj srpske zajednice u Crnoj Gori i iznijela predloge o načinima na koje bi Srbija mogla da pomogne da se taj položaj popravi”, navodi se u saopštenju Pres službe predjsednika Srbije.

Iz Nove srpske demokratije nakon sastanka sa Vučićem je saopšteno da je istaknuto da težak položaj srpskog naroda prati zatiranje srpskog identiteta od strane aktuelnog režima, kako kroz nemogućnosti zaposlenja i obrazovanja na srpskom jeziku, tako i pritiscima na Srpsku pravoslavnu crkvu.

“Takođe, predočeni su i konkretni predlozi kako bi se sve te poteškoće sa kojima se suočava srpski narod u Crnoj Gori prevazišle”, navodi se u saopštenju NOVA-e.

Iz Nove srpske demokratije sastanku su prisustvovali predsjednik Izvršnog odbora Milutin Đukanović i predsjednik Političkog savjeta Budimir Aleksić, a iz Demokratske narodne partije Milan Knežević, Predrag Bulatović i Vladislav Bojović, kao i predstavnici Matice srpske, Srpske kuće i Srpskog nacionalnog savjeta.

Pored predsjednika Srbije na sastanku su bili i prvi potpredsjednik Vlade Ivica Dačić, generalni sekretar predsjednika Srbije Nikola Selaković i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Wilkins
Gost
Wilkins

Dok ti budeš uz Srbe u CG, i dok oni budu u tebe gledali, do tad će oni biti jedini PARANOIČNI narod u CG.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Sta ces kad je to drzava bez crnogoraca ,ali albanezi su da pripomognu

marius
Gost
marius

Mislim da ovi Vucku dodju ka neka antistres terapija zbog Kosova .

Lavica
Gost
Lavica

Ajde jadan ne moš zbrinut ni te tvoje tamo a ne ovima da pomažeš.
Njihov problem nije život u CG no što ne mogu Mila skinut s vlasti i što Crnom Gorom nikad više Srbija upravljat neće .

Misko
Gost
Misko

Nek malo zaladi pa izglasati novi zakon o slobodi vjeroispovijesti,zatim sve popove i popadije SPC koji nisu drzavljani Crne Gore vratiti u njihovim maticnim drzavama,jer su ovdije na privremenom radu,a izraziti neprijatelji Crne Gore,e poslije te melodrame situacija ce biti podnosljivija i nadamo se medjunacinalnom skladu!!!!

bokaa
Gost
bokaa

Bliza istorija nas uci da je grdno prosao onaj koga Vucic stiti!

Ccc
Gost
Ccc

Sve je ovo ranko krivokapic linepo rekao kad je procitao njihov najnoviji sanu plan kako da se ponasaju u bidicem vremenu prema cg… ko je zaboravio neka procita… ne mora vise novine citati

Cgg
Gost
Cgg

Crna gora je drzavna tvorevina kao i svaka druga, 10 vjekova je drzavotvoran narod u crnoj vori, na ovaj ili onaj nacin. Niko nema prava da osporava postojanje crnogorake drzave, identiteta, kulture, specificnoati( moral, razmisljanja, sistem vrijednoati…), svojatanje naseg identiteta i vrijednosti govori da to valja i da se svidja drugima pa bi da ga prisvoje… dnk analize su pokazale… Više »

Italijanka
Gost
Italijanka

Pola crnogoraca ne umije do beograda otići 😃😂👍❤

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Umiju, ne boj se, no se ne umiju vratit’.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Istina buraz

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Krenuli prugom pa zalutali

44debilanaCDMu
Gost
44debilanaCDMu

Ovo je skandal Srbi direktno dižu pobunu u CG A BUNE SE STACEMO KOD SAVEZNIKA NATA NA PROSLAVU moramo no stacemo da nam nije NATA tenkove bi nam poslali da nas granatiraju !.

Moje ime
Gost
Moje ime

Evo cekamo, moj Vucicu. Cekamo da rijeci pretvoris u djela. Zaboravili ste vi na nas odavno. I Krajisnika se sjetite jednom godisnje, a nas ni toliko. Ali, neka, proci ce ovo zlo

Pitanje
Gost
Pitanje

Zasto prije 1918 nijesu postojala Cirgiceva slova?

Moje ime
Gost
Moje ime

Zasto prije 2006. godine nisu postojala Cirgiceva slova?

Charli
Gost
Charli

Ne bulazni profesore i krave mucu pa ne ubacujemo mukanje u jezik.

Wilkins
Gost
Wilkins

Zbog tebe ćemo ga ubačit, sigurno.

profesor
Gost
profesor

Ako misliš na ś itd. , glasovi postoje vjekovima u crnogorskom jeziku. Crnogorski jezik se koristi vjekovima na prostoru Crne Gore i besmisleno je pričati o tome kako ga je neko izmislio. To je samo jedna vrsta jednog jezika koji Srbi nazivaju srpskim, Hrvati hrvatskim, Bosanci bosanskim i Crnogorci crnogorskim. Zbog velikosrpskog pokreta koji želi prikazati sve druge narode koji… Više »

Moje ime
Gost
Moje ime

Covjek pita za slova, a ti o glasovima. I mukanje krave, beketanje ovce, mekecanje koze, urlik neandertalaca, lavez pasa itd., sve su to glasovi, ali ne ulaze u azbuke i abecede. Ø ili Æ je bilo pogodnije, jer jasnije izrazava tupavost ljudi na ovim prostorima.

racko
Gost
racko

Ono su potpuno prolupali. Pogledajte sada sta rade sa cirilicom. Ako podjes u Beograd neces moci molbu napisati na latinici.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Treba nam jaka TV, ali ne PINK. Srpski mediji, da se zna sta je ova drzava bila prije komunista. Da se cuje istina. Vucic nam nije neka podrska, on je pajtos ovog naseg.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Dukljanska ideologija je neizdrziva, jer se dukljani pozivaju na najveceg Srbina ovih prostora, Kralja Nikolu.

4С ис нот деад
Gost
4С ис нот деад

Краљ Никола је због свог србовања изгубио трон и круну. Изгубио је државу и умро у биједи, понижен и заборављен. Последње што је продао да би вратио дугове је била вила у Истанбулу, поклон од турског султана.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Kralj Nikola:” Crna Gora je Crnogoraca. Tako je BILO, i tako ĆE BITI!” (1919., Neji, France) Petar II Petrović Njegoš: “U SVIM ŽIVOTNIM SITUACIJAMA Crnogorac je uvijek Crnogorac!”(1847.) Izdanje:Petersburg Odmorite Srbi od pozivanja na Petroviće. Bolje vidite što kaže najveći i prvi slovenofil Homjakov (izd.1850): Turci su dali pravoslavcima ime Srbi. Ovo je potpisalo 100 ruskih uglednih imena toga doba.… Više »

Cinjenice
Gost
Cinjenice

Zato ce vam mne vazda biti podjeljena, jer izmisljate slova. Jezike, popove….navijate za kosovo, jer vam Srbi igraju za Mne.

CG građanin
Gost
CG građanin

Moje iskustvo sa šefom, crnogorskim Srbom. Nije bilo netrpeljivosti, jedino što bi ponekad šef primijetio više kao u šali kako ja kažem neđelja, zapošljeni itd. Meni je bilo interesantno kako on eure zove evrima, overava umjesto ovjerava itd. Novozapošljeni za kojeg sam saznao da je isto Srbin iz Crne Gore je počeo da radi moje poslove, ja sam ga obučavao.… Više »

Cgg
Gost
Cgg

Politika je od mnogih sadasnjih stba iz crne gore napravila obicne buzdovane, koji ne shvataju da ih je vrijeme pregazilo i da ce ako se ne drze svog crnogorskog izmedju sebe biti pregazeni od lukavih bosanaca u Srbiji…

Njegos
Gost
Njegos

Kako dukljane boli, sto je CG bila srpska drzavs prije 1918….o svemu pisete, sem o cinjenicama

Cgg
Gost
Cgg

Ti si se juce probudio??

Njegos
Gost
Njegos

“Ime mi je Vjeroljub, prezime mi Rodoljub, Crnu Goru, rodnu grudu, kamen paše odasvudu. Srpski pišem i zborim, svakom gromko govorim: narodnost mi Srbinska, um i duša Slavjanska.”

Cetinje, 1910
Gost
Cetinje, 1910

U Crnoj Gori žive sve sami i čisti Srbi, koji govore srpskim jezikom, a ima ih oko 300.000. Većina su pravoslavne vjere, a ima nešto rimokatoličke i muhamedanske vjere, ali treba znati da smo svi srpskog porijekla i srpske narodnosti..

Cgg
Gost
Cgg

Uvijek sa Srbijom , nikad pod Srbijom.

Sport
Gost
Sport

Наш му се добри српски народ дивно одазвао.

Косово, рану његовог великог срца, му је излијечио, јер у дане стогодишњице од његова рођења тај му је народ Косово осветио.

Један духом велики народ није се могао љепше одужити духу највећега генија.

Слава српском народу!

Слава господару Црне Горе, владици Раду!

Džaka i Šaćiri
Gost
Džaka i Šaćiri

Mi smo, kroz sport pripomogli vi da mu se odužite.

CG građanin
Gost
CG građanin

@Meho, Ja znam da sam ostao bez posla. Nije to lijepo i ne bi ni tebi poželio tako nešto, ili bilo kome bez obzira na naciju i religiju. Eto pročitaj što napisah, pa sam zaključi jesam li diskrimisan što sam Crnogorac i što koristim crnogorski. Ako ti je neka satisfakcija što saznah kako je biti bez posla, neka ti tako… Više »

CG građanin
Gost
CG građanin

@Vučko, E, ne znam vučko ko su ti ovi što ih spominješ, ali je ovo moje iskustvo kao Crnogorca kod šefa crnogorskog Srba. Je li bilo diskriminacije ti pročitaj što sam napisao pa procijeni, ali ti ne želim da izgubiš posao. Nije dobro biti nezapošljen bez obzira kako se stiže do toga.

dragan lscg
Gost
dragan lscg

E dabogda svi bili ugrozeni ko Srbi sto su u PV. Ko nevjeruje neka dodje u Pljevlja i izvede statistiku koliko je direktora,sefova,menadzera i ostalih,pogotovo u drzavnim institucijama.

Charli
Gost
Charli

Pljevlja su oslobodili četnici. Sta misliš kome su naklonjeni onda.

dragan lscg
Gost
dragan lscg

Mislis na sebe cetnicicu. Nikada posteni Pljevljaci nijesu zaboravili zrtvu koju su dali Crnogoski oslobodioci 1912 a i 1943/ Slava tim junacima.

Brcki
Gost
Brcki

Realna izjava, granicimo se a srbi su vecinom uz granicu a on se bit uz srbe

Vojo
Gost
Vojo

Sto ne ostaste tamo da ve vise ne gledam inace vise volite beograd no CRNU GORU sram da vas bude

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Gde Vam idu Albanci u vasoj vladi na sastanke dal u Podgoricu il u Tiranu pa se ne bunite ,pa drzavu su vam stvorili,a Beograd ste preplavili ko virusi cela Pljevlja,Zabljak ,Niksic ,Podgorica ,Berane,sve Crnogorac do Crnogorca i na fakultetu i na budzetu Srbije ,pecine su vam se ispraznile,

Mrgud
Gost
Mrgud

Držite ih tamo da bi glasali u Crnoj Gori po vašim instrukcijama. To se zove peta kolona.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

E moj Crni jado nece se oni ponizavat glasajuci na tim vasim izborina ,nek glasaju albanci ,da vam bude bolje

Moka
Gost
Moka

Dosli,kume,da vam popravimo natalitet.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Mi se time ponosimo Crnogorci uvek dobrodosli u svojoj Srbiji za vek i vekove

MNE-istinski
Gost
MNE-istinski

Vratili bi se oni, nego im ne daju, srpske odive .

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

U Srbiji nema odiva ne prodajeno nase cerke kao vi braco Crnogorci

Ime
Gost
Ime

Koliko beskičmenjaka i foliranata ulazi u istoriju beščašća!
Nadam se da su Vučiću rekli koliko koji od njih prima od države CG, koliko kola službenih voze, telefona itd…

Lipovo
Gost
Lipovo

Ne plassi se Srbima u CG, g-dine Vuchiccu, okreni se Srbima na Kosovu, da ne prodju kao u HR, a I tvoji bjezze iz SRB, okreni im se dok joss nije kasno. Ovo je sve dobronamjerno I iskreno.

Niksicanin
Gost
Niksicanin

Vucicu i Dacicu preveliki zalogaj za Vas je mala( po povrsini i broju stanovnika)Crna Gora za Vas je gigant po svim osnovama ostavite nas na miru.Te izdajnike zadrzite u Beogradu.

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Samo da para ne hvali

Nefi
Gost
Nefi

Jos ih i zeza a u kucu mu dosli

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

Kako samo jadno djeluju ovi predstavnici političkih Srba u Beogradu. Oni glume neku nacionalnu manjinu iz Crne Gore tamo u Beogradu a svi za stolom znaju da se samo radi o Crnogorcima koji ne žele svoj identitet.

4 nahije
Gost
4 nahije

Kralj Nikola je Srbovao zbog zajedničke krune, Danilo zbog toga što je volio da vaćari srbijanke, Njegoš jer ga je zajebao Sima Sarajlija, Petar I jer su ga Rusi iskorištavali. Sava i Vasilije su pod pojmom Srbi mislili Pravoslavac, a Vojvodič zemlji srpskoj Danilo Šćepčev jer je ubačeni velikosrpski agent iz Bosne. Crnojevići i Balšići bili zavedeni. Dukljanski kralj Mihailo,… Više »

Danko
Gost
Danko

Kralj Srba a Bodin ” pobijedio Srbe”! Znaci tuka je sam sebe u guzicu jel? Oooohhhh zemljo otvori se radi ” crnogorskih srba” , jadi ih znali vise jer ne znaju sto ce od sebe!

4С
Gost

Краљ Никола је због свог србовања изгубио трон и круну. Изгубио је државу и умро у биједи, понижен и заборављен. Последње што је продао да би вратио дугове је била вила у Истанбулу, поклон од турског султана.

Istina
Gost
Istina

Koje su to bičine jado moj, išcupali bi konju rep, a ovamo se žale nešto kao da su ugroženi. Izdaju aprartmane, uzimaju redovno platu kao poslanici od države koju pljuju, vode biznise…

Nevjernik
Gost
Nevjernik

A kolika je razlika izmedju Dps politicara i njihovih glasaca? Bitno je da ni jedni ni drugi ne lice na svoje birace sto je normalno. Bitan je samo cilj.

MNE-istinski
Gost
MNE-istinski

???????????

Bazinga
Gost
Bazinga

Pošto Vučić poštuje zakone Crne Gore tu nema problema. A sad bi trebao Milo da pozove svoje Crnogorce iz Srbije koji su ipak ponosni što su dio Srbije i da im kaže da će ih bezuslocno pomagati poštujući zakone Srbije. Da bi ovi naši Srbi shvatili bezznačajnost tog događaja. Vučić je inače poznat po tome da priča da bi pričao.… Više »

Sajo
Gost
Sajo

Ti bogami blago nama mislis da Vucko nema pametnija posla nego da prica prazne price. Pa uskoro ces vidjeti da Vucko ne prica da bi se pricalo. Bitno je da je prepoznato da su Srbi diskriminisani. Da je Vucko podviknuo. A cim ovima neko podvikne oni odma sviraju uz tu muziku. Vec se stopirao prijem u drzave organe kako bi… Više »

Bazinga
Gost
Bazinga

To da Vučko priča prazne priče znaju i ptice na grani.I ima podršku starije populacije kao i Milo u Crnoj Gori što i nje dobro za prosperitet. A više me brine što će naši grđani ostati bez posla pa bilo koje pripadmosti no Vučkove prazne priče. Ali najiskrenije mislim da su to sve skretanja pažnje sa glavnih događaja. A Vučko… Više »

Alen
Gost
Alen

Jel dao Vucic intervju za pro Srpski Pink-M ?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Sto mu se razvio pupak za sbima u Cg . Za srbima na Kosovu . Koli je sada na redu da ga zove na dvorove . Nesto smrdi sa vrha u srbiji . Nesto se kuva nako poganstvo. Pa pozvao ove takozvane srbe iz CG . boze spasi . Srbende od interesa i dvorska luda Milacic e usrecice se Vujo… Više »

Džej Lo
Gost
Džej Lo

Srbin sam iz Crne Gore a ovaj tip je najveća nesreća koja je zadesila Srbiju još od doba Miloševića. Daleko mu lijepa kuća, izdajnik taman kao i Milo mu.

ali
Gost
ali

zna li ko gdje je momir bulatovic?

MNE-istinski
Gost
MNE-istinski

U kafanu od rane zore!

Musa
Gost
Musa

Kakva napredna druzina. Da im das Njemacku za pola godine bi je rasturili…

4С ис нот деад
Gost
4С ис нот деад

Brini ti Vucicu prvo o Srbima u Srbiji ! Svaki dan ih je sve manje, sve su stariji, bjeze mladi, obrazovani i strucni u svjet i napustaju Srbiju – zauvjek ! Mnogo sirotinje, nezaposlenih, penzionera, kriminala, ubistava, narkomanije, beznadja, gluposti, ocaja i sivila. Popovi i ratni zlocinci, tajkuni, mafijasi , razni poslusnici i glupanderi sve bogatiji, narod sve siromasniji i… Više »

Ljubo
Gost
Ljubo

A VIDITE OVE NASE POLITONJE

Ljubo politonja
Gost
Ljubo politonja

Vidimo!

djuro
Gost
djuro

Sto see ne kupate nedje pa makar ribnica,cijevnz,moraca no see bavite komentarisanjem,aj plaknite te see nedje neka Vam komentarisanjem

Mrgud
Gost
Mrgud

Mogao bi malo pravopis prelistati,d se ne brukaš. A eto ti i ne pišeš komentar.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ja na plazi i komentarise. A gomila srba oko mene , gledaju me poprijeko u mojoj drzavi 😆😆😆😆

A, nu, čoče
Gost
A, nu, čoče

Dok dvije vlade ‘bracki’ zatiru Crnogorce u Srbiju, isto tako neštedimice proizvode Srbe po Crnoj Gori. Od Crne Gore stvaraju srbsku državu koja će skapavanjem ovoga režima opet postat plijen velikosrbske nemani. A, vi Crnogorci, samo nastavite gledat vlastitu propast.

Sedmi bataljon
Gost
Sedmi bataljon

pa sta si ocekivao. Ahahahahaha . Crna Gora je i onako malo selo u Srbiji. Ako ti ne odgovara vrsimo uskoro organizovan prevoz do zeljenih destinacija. Ahahahahahahhaha

Bazinga
Gost
Bazinga

7 bataljon
Hrabri li ste, đe vam je ta hrabrost na Kosovu? I Kosovo je sad, malo selo pri Albaniji. Jeli vam tamo prevoz zakazao? Ahahaha kakva hrabrost, nebeska. Ahahahahahahahahahahahahahaha. Prevezi ti sebe u Beogradski pašaluk jer će vam to ostati od cijele Srbije. Vidiš li da svi bježe od vas. Ahahahahaha provjeri da ne zaudarate na nešto pokvareno ahahahaha…

Sedmom bataljon
Gost
Sedmom bataljon

ahahahah zaduzeni smo za Cg. a protiv Nato nemamo kapacitet a za vas imamo ( sto smo i dokazali kad nos niste smeli da provirite) Beogradski pasaluk bez okoline pet puta veci od Cg. ahahahhah

Crnogorac
Gost
Crnogorac

@ CG građanin, Hvala ti što si objavio tvoje iskustvo. Pridružujem se željama da skoro nađeš posao. U svojoj si zemlji, valjda te neće diskriminisati crnogorski Srbi zato što si Crnogorac i što pričaš crnogorskim jezikom?

Istina
Gost
Istina

Ču, neće! Ada oni nam lažu svakodnevno kako je crnogorski izmislio jedan čoek sad skoro neđe, a Crnogorce izmislio drugi, ovaj što se borio protiv domaćih izdajnika.

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

SAMO GLEDAJ SVOJA POSLA I SVOJIH JADA IMAS DOSTA!
TI NESRETNICI STO SI PRIMIO IMAJU SVAKI PO 2-3000E MJESECNO,PLUS SVI IMAJU PRIVATNE BIZNISE!
ONI SE MEDJUSOBNO NE MOGU OCIMA GLEDAT ,MRZE JEDAN DRUGOGA,MRZE CRNU GORU,MRZICE I TEBE AKO IM NE DAS NEKOLIKO MILIONA DA OBNOVE DRZAVNI UDAR!

Istina
Gost
Istina

Kad ih vidiš, koje su to bičine jado moj, išcupali bi konju rep, a ovamo se žale nešto kao da su ugroženi. Izdaju aprartmane, uzimaju redovno platu kao poslanici od države koju pljuju, vode biznise…

Nemanja
Gost
Nemanja

Gospodine Vučiću,vi nemate prava da se miješate u prava Srba u Crnoj Gori.Radi se o crnogorskim Srbima , a ne Srbijancima.Oni su kao Srbi građani Crne Gore i njihova matična država je Crna Gora.Ako to čak i radite kažite da radite kao Srbin , a ne predsjednik Srbije.

Bokelj
Gost
Bokelj

Svi Srbi su samo Srbi, bili oni u CG, HR, BiH . Zapamti to

BG-PG - udruga
Gost
BG-PG - udruga

I svi imaju traktore .

alil
Gost
alil

ma pustite vise pricu ougrozenosti i ljudskim pravima.. kome jos nisu ugrozena ljudska prava u ovoj banana drzavi? vrjeme je da se pozabavite drugim problemima…

Simo
Gost
Simo

“zatiranje” srpskog identiteta? Jel moguće da ovo priča čovjek koji Crnogorce naziva kopiladima i javno govori da su to Srbi u zabludi. Pih

one gorke suze
Gost
one gorke suze

Vucicu, seseljev radikalu, milosevicev ministru, posalji ove “ugrozene junacine”, tzv. srbe iz CG … da ti brane Kosovo … sveto “srpsko” kosovo …

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Svaka cast na komentaru. Samo bi ga brzo izdali , sto navikla tesko odvikla

cuca
Gost
cuca

Mogu li Srbi u CG da budu građani i brane svoja građanska prava ako su im ugrožena? Tužno je da se kao predstavnici pojavljuju Aleksić i Đukanović koji nijesu odmakli dalje od srednjeg vijeka.

Zeta
Gost
Zeta

Prošetaj te im malo Ambasadora do BG , vakat je !

Rade M.
Gost
Rade M.

Srbi glasaju i SNP, a njih niste pozvali.
Za Crnu Goru bi bilo najbolje da se napravi pomirenje između Srba i Crnogoraca.

Gavirija
Gost
Gavirija

Slezem se Rade M. ali samo pomirenje zasnovano na istini. Ne moze biti istinskog pomirenja ako se prekraja istorija.

Filip
Gost
Filip

Dje si ti bio uz Srbe tamo Srba vise nema…tuzno..

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Vucicu imas svoje dvoriste i pozabavi se njim

Emil
Gost
Emil

Bio si i bices uz Milove pare.

Milo Vujovic
Gost
Milo Vujovic

Pitanje Srbijanaca u Crnoj Gori je Lako Rijesiti,Ukinuti zakonski Okupatorsku tzv.sPc. Napraviti Reviziju koja mora dase desi kad tad za vise od 80.hiljada pobjeglica iz tzv,Sumske Srbije Hrvatske krajine i Kosova,koji su na korumpiran nacin Dobili Boravak a jedna Vecina i Drzavljanstvo Crne Gore ,i taj Problem se resava Vratitih Odakle su Dosli jer tamo nije Vise Ratno Stanje ,… Više »

Apendex
Gost
Apendex

Šta ti lupas kralju ovo je show… U Boku porodice po 300 godina, došle iz šumske a ti pricas o nekom minimalnom procentu.

Ccc
Gost
Ccc

Pa opet su dosle prije 300 godina….
I prije toga je narod ovdje zivio

Bokelj
Gost
Bokelj

Kako si nepismen čovječe boziji?! U prvi osnovne prvo pa onda komentarisi politiku.

AutoFill
Gost
AutoFill

Kao im prija sto sjede blizu vučica ovako bi se ja osjecao da sjedim blizu neke porno glumice takva im je faca ;)))) nadraženi

gost
Gost
gost

@CG građain, Nadam se da ćeš skoro naći posao. Možda to nije bila diskriminacija protiv tebe, možda je koincidencija? Sve jedno, ja znam dosta Srba iz Crne Gore koji su veoma uspješni u biznisu kao i neke koji imaju dobro plaćene poslove. Tako da ova priča o navodnoj diskriminaciji Srba ne drži vodu. Eto i taj tvoj šef je dobro… Više »

CG građanin
Gost
CG građanin

Fala Gostu. Možda i nije diskriminisao, jedino što bi ponekad šef primijetio više kao u šali kako ja kažem neđelja, zapošljeni itd. Meni je bilo interesantno kako on eure zove evrima, overava umjesto ovjerava itd. Novozapošljeni za kojeg sam saznao da je isto Srbin iz Crne Gore je počeo da radi moje poslove, ja sam ga obučavao. Na kraju mi… Više »

Monitor
Gost
Monitor

Kako samo blenu u njega, zadivljujuće, za ponos posrbicama.Što bi tek bilo, da ih nije pogodila Oluja i da su se mogli opuštit’ malo.Sigurno bi im Papua Dačić, otpjevao neku melodiju iz bogate muzičke riznice, bratskog naroda, Papua Nove Gvineje, ali je i on neispavan kao Aca, zbog Oluje i Kosova.Šteta!

Kos
Gost
Kos

sta tu trazi marko djuric i sta potpiruje vucic koji nije ni uz samog sebe a ovi na sadtanku sto se ne presele u srbiju kad tamo cvetaju ruze

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Blago nama s vama…1918g ste bili uz bjelase(danasnja cetniks)…Nemoj Rec da si zu onupatorsku sektu(spc)..sto velis jel dobro rade u CG…Vlasti nemamo.

Hogar
Gost
Hogar

Srbi su kao ugrozeni jer bi mi Crnogorci da se pitamo u svojoj drzavi koji nam je jezik, zastava, himna i crkva umjesto da nam to oni odrede na celu sa Vucicem i Artemijem?! Uvijek glume zrtve i ugrozenost a ovamo rovare 200 na sat u pokusaju da ostvare svoje veljesrBske ideje. Procitani su jos 90ih, zbog toga smo ih… Više »

AutoFill
Gost
AutoFill

pitaj njih, zbunio si se nema CG ako si citao njihovu verz istorije

Zoran
Gost
Zoran

Vucicu nije crna gora srpska pokrajina pa da se
toliko brines o srbima u crnoj gori.

Varvar 2
Gost
Varvar 2

…i jos nesto,jedan tu sa slike nema predsjednika Srbije kojega nije obisao za zadnjih 30 godina bez obzira kojoj partiji pripadao,i svima na kanabeu govorio kako je “nepravda” da on prima svo to vrijeme po 3000 eura mjesecno a da srbi u CG nemogu da zive…izracunajte koliko je uzeo para za 30 godina od gradjana Crne Gore koju ne priznaje…aferim… Više »

Mojsije
Gost
Mojsije

Podrška Vučic onima koji poštuju državu u kojoj žive, poštuju njene institucije i njene propise.One koje si primio to rade suprotno.
Vučicu probleme Srbije ne prenosi u Crnu Goru i poštuj njen integritet

Medovina
Gost
Medovina

Bulatović je razvukao osmijeh od uva do uva, kao nekad kad je bio kod Miloševića, istim povodom.Sve sami gubitnici, koji jedva da cenzus mogu preći na sljedećim izborima. A, ti Vučiću, što bi mi Crnogorci rekli, imaš jadan, svoje muke i bruke dosta pa njih rješavaj.Nijesam ti slučajno dao nadimak, Aca Nesanica, da te s vremena na vrijeme ne razveseli… Više »

Potrbica
Gost
Potrbica

Ljućavina, fino piće za tebe, smiješane najlakše se piju!

Medovina
Gost
Medovina

Kakva jezička čarolija … ko te posadi naopako … znam, znam …

miro
Gost
miro

Ovaj Vučić iz Bosne će uskoro da razgovara sa Srbima sa Uskršnjih ostrva.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Svima kojima se ne sviđa i ne vole Crmu Goru granica je otvorena..i dosta vise glupoga prepucavanja preko portala..

Zar ne
Gost
Zar ne

Bice i tebi otvorena. Da vam nije Stba vec biste bili nedje u Tanzaniji

2105
Gost
2105

Ne mlati!

CG građanin
Gost
CG građanin

Meni je šef na zadnjem poslu bio Srbin iz Crne Gore. Imao je 6 puta veću platu i ne znam kakva je bila njegova uloga u gubitku mog posla. Znam da sam radio svoj posao kako treba i da sam čak obučavao novozapošljenog za taj posao (novozapošljeni je isto Srbin iz Crne Gore). Ukratko novozapošljeni je ostao na tom poslu,… Više »

Charli
Gost
Charli

To ti je kapitalizam i pravo poslodavca. Ne mora da ti produži ugovor ako mu se neće, iz bilo kojega razloga. Rade to i Srbima iz CG i mjenjaju partiskim vojnicima. X je primjera.

CG građanin
Gost
CG građanin

@ Charli, Svatam, nego u mom slučaju, ja sam obučavao novozapošljenog da radi. Po mom sudu sam bio brži od novozapošljenog i radio posao sa manje grešaka. Valjda bi u kapitalizmu gledali da zaposle bolje i iskusnije? Nije valjda šef Srbin diskriminisao proviv mene Crnogorca i zaposlio Srbina umjesto mene? Ne znam. Šef je bio fin na kraju i ponudio… Više »

Vučko
Gost
Vučko

Pa da, opšte je poznato da postoji diskriminacija kod zapošljavanja Montenegrina u Crnoj Gori. Statistika to pokazuje: Srbi su većina u državnim službama, a nema ih ni 30%. Pravda za Montenegro! A ne patetiši lažno da te zamolim. Zbog posla i para ste svi đuture i prevjerili, a sad ste još i ugroženi. A o Vučiću: sve najgore. Taj je… Više »

CG građanin
Gost
CG građanin

@Vučko, E, ne znam vučko ko su ti ovi što ih spominješ, ali je ovo moje iskustvo kao Crnogorca kod šefa crnogorskog Srba. Je li bilo diskriminacije ti pročitaj što sam napisao pa procijeni, ali ti ne želim da izgubiš posao. Nije dobro biti nezapošljen bez obzira kako se stiže do toga.

Charli
Gost
Charli

Vlast je prva krenula sa takvim ophodjenjem, pa je normalno da se traže podobni. 4 glasa (porodica), jedno radno mjesto. Opet kažem X je primjera.

Meho
Gost
Meho

Pa ti je dao otkaz jer si cnrogorac? E sad vidis kako je svima nam koji nismo a ne lizemo se sa trnutnom valsti. Odmah smo izdajice i sve sto znamo nista ne vrijedi.

CG građanin
Gost
CG građanin

@Meho, Ja znam da sam ostao bez posla. Nije to lijepo i ne bi ni tebi poželio tako nešto, ili bilo kome bez obzira na naciju i religiju. Eto pročitaj što napisah, pa sam zaključi jesam li diskrimisan što sam Crnogorac i što koristim crnogorski. Ako ti je neka satisfakcija što saznah kako je biti bez posla, neka ti tako… Više »

Mrgud
Gost
Mrgud

Niko ne mrzi svoju državu kao izdajnik. Samo što oni misle da ih tamo vole. Izdajnika svoje zemlje niko ne voli,jednom izdajnik,uvijek izdajnik.

MiljanNK
Gost
MiljanNK

Što ne prenesete da je vojnik CG bio danas u Kninu na proslavi Oluje pod barjakom ,,Za dom spremni”? Kad je Patrijarh upoređivao NDCG sa NDH promtno se zasikćali.

Varvar 2
Gost
Varvar 2

Pomazuci ovim i ovakvim srbima u Crnoj Gori(cast izuzecima kojih ima mnogo) vi se direktno mijesate u politiku jedne suverene drzave.Dje god ste ih na ovaj nacin pomagali znamo kako su zavrsili…vi dobro znate stanje u Crnoj Gori i malo im podviknite za ovo njihovo ponasanje…objasnite im da crnogorac u Srbiji mora da postuje zastavu i himnu,da niko nemoze da… Više »

Donja Morača CG
Gost
Donja Morača CG

Izuzetaka ne moze biti mnogo, zato i postoji taj termin, glupane.

Varvar 2
Gost
Varvar 2

Gornja Morco CG,nije lijepo da vrijedjas nepoznate ljude a pogotovo ako nijesi u pravu…vjerovatno govoris srpski i time se falis,ali ga jos nijesi savladao…provjeri prvo nesto prije no sto pokusas da budes pametan…

Astral
Gost
Astral

“I time se hvalis” nepismenjaku. Lijepo ti kaze za termin. Ali će u vašem cernogorskom i tako moći, pa se takvi kao ti ponose.

Gornja Morača
Gost
Gornja Morača

Varvaru 2, sve si pobrkao!

Zvrcko
Gost
Zvrcko

Hahahaha
Zasto sad nema protesne note da se Srbija mijesa u unutrasnja pitanja Crne Gore. Zasto se sad ne trazi izvinjenje od Vucica.
Prpa. A! Hahahahahag

Simo
Gost
Simo

Prezivjece Srbi i ovo.
Jevreji su prezivjeli genocid pa su iz njega izasli jos jaci, a dzelati su ostali posramljeni i osudjeni na Ninberskom procesu

istorija
Gost
istorija

@Simo, U Nedićevoj Srbiji su hapsili Jevreje i slali ih dželatima

Mrgud
Gost
Mrgud

Ovakvi blate srpsko ime. Što srbi lojalni svojoj državi Crnoj Gori ne naprave otklon od šlj..a ovih samoproklamovanih vođa srba. Sramota bi me bilo da su mi u komšiluku,a ne da me zastupaju.

Mrgud
Gost
Mrgud

Na čemu si ti jadan,jesi li pri sebi. Đe živiš nesretnice,izlaziš li među ljude. Pričaš li i s kim.

freeMNE
Gost
freeMNE

Proleceli su ti jevreji iznad Knina danas da proslave malo…

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

Stari radikal Oluja im nije uljegla u glavu nažalost ostavite se sile i nepravde uči te ljude kulturi i poštivanju grugijeh i drugojačijeh, onad će vas možda počet poštovati svijet i okolica.

Zar ne
Gost
Zar ne

Ako pokusavas pricati na hrvatskom, u redu, ali koristi znakove interpunkcije. Tacno se vidi da si neobrazovan.

Vučko
Gost
Vučko

Ako si ti svijet rađe da me ne poštuješ nikad, fala prijatno. A svijet je ovaj tiran tiraninu a kamoli duši blagorodnoj.

Hop
Gost
Hop

Kad vec se to potencira- crnogorci srbi itd- moze li iko da objasni kako NIKAD ali bas NIKAD teritorija CG nije bila srbija, raska kako god se zvala? Kako je moguce da kroz istoriju to nikad nije bila zajednicka drzava nego tek 1918.? A recimo i to da srbija 500 god bila turska imperija, bez crkve bez patrijarha… ta rupa… Više »

Vučko
Gost
Vučko

Pa zato što ovo nije teritorija Srbije već Crna Gora. Ne shvatam tvoju tezu nikako, po tebi to što se ovaj prostor nikad nije zvao Srbija znači da Crnogorci nisu Srbi? Ovo u Srbiji su Srbijanci, u Crnoj Gori Crnogorci, u Bosni Hercegovci, u Hrvatskoj Krajišnici… a sve Srbi, do Mila Prvorođenog. Gramatički Srbijanci su iz Srbije, ne Srbi. I… Više »

dream+big
Gost
dream+big

NE javljate da je oficiri vojske CG na proslavi OLUJE pod zastavom ZA DOM SPREMNI,to se ne javlja a ? TO NIJE DISKRIMINACIJA NARODA KOJEG IMA 30% U CG? BRAVO !

Mrgud
Gost
Mrgud

Tebe ce neko pitati. Ne kriviš onog koji je dogovorio oluju nego bl….š po portalu. Vučić ti je bio jurišnik Slobov kad se dogovorio s Tuđmanom za oluju. Koga je on branio u crno ga je zavio.

Bokelj
Gost
Bokelj

Ima nas bar 45%, budi siguran.

Eto
Gost
Eto

Samo im pare nemoj dat jer ce se pobit izmedju sebe

dagy
Gost
dagy

Dok crnogorski oficiri slave oluju

GrađaninCt
Gost
GrađaninCt

Zašto niko ne pokrene pitanje kako to da su u CG svi mediji ili građanski ili srpski…nema ni jedan crnogorski…
A drago mi je što je ova grupa ljudi pokazala ko je njihov predśednik…

Mrgud
Gost
Mrgud

Ako vas Vučić i Dacić budu branili kao ove po Kosovu i krajinama spremite traktore. Čuveni branilac srba 90-tih i on i Dacić. Ne tražite i ne izazivajte problem tamo đe ga nema možete na kraju kuknjavom i iskukati. Hrvati slave oluju u koju su direktno povezana ova dvojica sa njihovim mentorom Miloševićem koji je potpisao pad krajine,a Vučić će… Više »

Joxim
Gost
Joxim

Dobro je da se pitanje pokrenulo. Biće bolje. Ranije su nam vladari bili čisti Srbi. Ovi sadašnji su bivši Srbi. Kad malo oslabi pritisak, opet će oni promijeniti svijest.

Sport
Gost
Sport

Mlade Srbe Crnogorce motivisati da igraju za Srbiju, a ne za drzavu koja nas diskriminise.

Marko
Gost
Marko

Mlade motivisati da ne igraju za Crnu Goru, a stare na primaju penziju od Crne Gore.

NBA
Gost
NBA

NE BRINI TI ZA OVE “SRBE” U CG! NEGO VIDI KAKO TI ZIVE TVOJI SRBI NA KOSOVO,KOJI SI TI VUCICU DA NE KAZEM STA?

Garbin
Gost
Garbin

Nemoj, pusti casti ti

Tivatski
Gost
Tivatski

Autonomija za Boku i Budvu. Pa neka Cetinjani pricaju jezikom koji je izmisljen 2007 godine.

2105
Gost
2105

Samo vi sanjajte ,da nećete opet SAO Krajinu u CG,koliko puta morate da ponavljati razred da bi nesto naučili

Astral
Gost
Astral

Pričajte vi kojim ocete, a mi ćemo Bokeljskim koji i ovako ne razumijete.

Bokelj
Gost
Bokelj

Slažem se

@2018
Gost
@2018

Hahahah

Naši
Gost
Naši

Čuo sam da ih je na odlasku pozdravio sa onom tradicionalnom : Moj vam uz put ! Da se zdravo i zadovoljno vrate doma u napacenu im otadžbinu Crnu Goru !!!

El komadante
Gost
El komadante

Vucic prilicno rezervisan,ovi nasi mucenici su mislili da ce vucic sad da ih brani i obecava brda i doline,eeeee kako ih nije sramota,svaki od ovih ,,ugrozenih,, srba ima mjesecno po 2000€, i kazu da su u CG ugrozeni i diskriminisani.Ja sam Crnogorac i postujem svoju domovinu a 4 puta imam manju platu od ovih ,,ugrozenih,, eee ovo je bezobrazluk.Sa njima… Više »

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ne brini za njih. Većina su već kupili stanove u Beograd. Prvi milutin.

Zajedno
Gost
Zajedno

Stop diskriminaciji u CG.

alil
Gost
alil

vise srbalja ima ovdje u austriji, nego toj banana drzavi! zasto se vucko ne pokrenes pa ne bosris za prava srba u austriji?

Simo
Gost
Simo

Zato sto u Austriji nema fasizma

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Jes, jes. A adolf je iz katunske nahije. E sram vas bilo, ništaljudi.

Meho
Gost
Meho

Mozda zato sto im se tamo prava poštuju? Legitimno je da se zalaže za bolja prava sve dok je u okvirima zakona cg. Srbi da su pametni menjali bi svoje predstavnik u cg.

Anonymous
Gost
Anonymous

Alile, stalno ti je banana u ustima!!! Ne možeš se zasititi…

Redosljed
Gost
Redosljed

Besplatno skolovanje, lijecenje, podrska sportistima nasim, da igraju za SRB. Novcana pomoc srpskim medijima, da sto vise ojacamo u CG. Da istisnemo falsifikate CG vlasti.

Vaso
Gost
Vaso

Braća,
Pa neka je CG vazda bila nezavisna.
Nikad beće biti neovisna

Istina ziva
Gost
Istina ziva

Nasi preci su prije 1918 bili Srbi.

4 nahije
Gost
4 nahije

Kralj Nikola je Srbovao zbog zajedničke krune, Danilo zbog toga što je volio da vaćari srbijanke, Njegoš jer ga je zajebao Sima Sarajlija, Petar I jer su ga Rusi iskorištavali. Sava i Vasilije su pod pojmom Srbi mislili Pravoslavac, a Vojvodič zemlji srpskoj Danilo Šćepčev jer je ubačeni velikosrpski agent iz Bosne. Crnojevići i Balšići bili zavedeni. Dukljanski kralj Mihailo,… Više »

dream+big
Gost
dream+big

ti ustvari dolazis iz proslosti i pio si dojc sa svakim od njih pojedinacno

Gornja Morača
Gost
Gornja Morača

Sve je tačno što piše 4 nahije, provjeri!

Simo
Gost
Simo

Samo se broji ova skrivena stranica istorije iz komsiluka Americke ambasade

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

Srbima iz CG, a koje ja znam, omoguceno je da se skoluju, da rade i zaradjuju, imaju svoju crkvu…. Ne znam koja ja, kao Crnogorac, imam prava a da oni nemaju. To su ljudi sa kojima se svakodnevno druzim, i zaista nema nikakve razlike između nas u socijalnom ili bilo kom drugom statusu , osim što vole da potenciraju da… Više »

Simo
Gost
Simo

I njemci u fasistickoj njemackoj nijesu mogli da vide diskriminaciju Jevreja.
Cak su ih osudjivali da su protiv drzave.

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

Vidis koja je demokratija ovdje. Usporedio si CG sa fašističkom Njemackom, i nikome ništa. I onda pričaš o tome kako CG nekoga ugnjetava. PS. Nauci prvo pravopis, pa se bavi politikom.

Basa9
Gost
Basa9

Isti narod vlast zavadja pa miri

Zastava
Gost
Zastava

Trobojku umjesto ove crvene, to je bila nasa zastava i prije 1918.

Strijelac
Gost
Strijelac

Može, prefarbaj zastavu 101, ako je đe nađeš.

Najvaznije
Gost
Najvaznije

Pink nam o glavi radi. To je sns-ov medij. Njega neutralisati.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Kome ?

Katunska nahija
Gost
Katunska nahija

Ne vrcali se

Basa9
Gost
Basa9

Ee sta naprica da ti nije od djeda ostalo

Srpska Boka
Gost
Srpska Boka

Mediji, novine i tv, tu Srbija da pomogne.

Starosjedilac
Gost
Starosjedilac

Idi kod Dodika, ili Tačija, srpska boca.

z d
Gost
z d

I ja sam protiv diskriminacije. U CG su diskriminisani samo Crnogorci. Svi ostali imaju neke benificificije.

Korak po ko...
Gost
Korak po ko...

Ici dalje. O diskriminaciji obavjestiti Evropu. Protiv ovog cuda se treba dugo boriti.

Zak
Gost
Zak

Mi smo Vuckovi,
Vucko je nas.
Predsednice hvala vam sto ste prepoznali diskriminaciju. Kad im vi podviknete, morace da promijene politiku. Oni se inace ponasaju kako im ko usi zavrne. Ko god im podvikne oni mu se povinuju.
Podviknu im Hrvati, Bosnjaci, Albanci, natovci i oni odma plesu na njihovu muziku.
Vucko, zavrci usi. Vec osecamo efekte zavrtanja.

Mrgud
Gost
Mrgud

Kosovo?

Čapur
Gost
Čapur

Ide priznanje Kosova izgleda, ovo su ocajnicke mjere da se skrene paznja sa toga… Danas je za Hr rekoa da su kao i hitler, do sad je imao odmjerene izjave, svi znaci da se priprema za nesto sto se narodu u Srb nikako neće sviđet, za ove koji čitaju između redova…

Mrgud
Gost
Mrgud

Glupi su oni da to shvate,ovaj buče u svoju i Milovu korist da se ne pominju goruće teme.

Onako samo
Gost
Onako samo

Sve srbe zabolje k za Kosovom. Da nema SPC davno bi se kosovari i srbi dogovorili.

Korak po korak
Gost
Korak po korak

Sada treba obavjestiti EU, u ovim predpristupnim pregovorima, natjerati vladu CG da ne diskriminise sopstvene gradjane.

SASA
Gost
SASA

cetnici su bili domaci izdajnici i spijuni…e tuge-tuzne

Zar ne
Gost
Zar ne

Da vam nije bilo Cetnika, nosili bi culafe

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ada znamo. 500god nas spašavaju. Muči nesrećo !

Nik
Gost
Nik

E , sram ih bilo !!

Razocarani
Gost
Razocarani

To nijesu predstavnici Srpskog naroda. Ukoliko treba neko da predstavlja Srpski narod,to je iskljucivo Mitropolit Amfilohije. Razgovore voditi javno sa vlastima C.Gore. Situacija je krajnje ozbiljna.Neki su se toliko osilili,da ne prezaju od majbrutalnijih uvreda,do prijetnje nekajvih protjerivanja za Cacak i Uzice.Zna se ko su ti OTPADNICI .To su ili potomvi onih ,,Srba,,koji su u odredjeno vrijeme prislu Turcima ili… Više »

Vuko
Gost
Vuko

A čime si to ti,mrčo,bio očaran,te si sad razočaran? A?

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

Ostavi te se politike nemate više kredita i Tita uvati te se motike i progres je siguran. Toliko.

Vrhovni
Gost
Vrhovni

Kamo lijepe srece, da tamo ostanu zauvijek. Ne dolazite nazad.

Lav i mis
Gost
Lav i mis

Podrska, za ukidanje ove diskriminacije u CG.

Neretva
Gost
Neretva

U čemu se sastoji ta diskriminacija Srba u Crnoj Gori?
Ako je ko ugrožen i diskriminsan to su vjernici Crnogorci koji ne mogu ući u crkve koje su gradili njihovi pretci.

Zastava
Gost
Zastava

Nvo cpc je nastala 1994, tako da nijesu nista gradili. Ako misle da jesu, imaju sud. Zasto se njemu ne obrate???

Davor pg
Gost
Davor pg

udji ko ti brani

Zar ne
Gost
Zar ne

Mozete uci, gradili su nasi i vasi preci, koji su bili Srbi. Nemanjici su napravili vecinu manastira i crkava.

Lav
Gost
Lav

Ukini Vucicu pink u CG, tako ces nam najvise pomoci. Adnanova slova se ionako ne koriste, a nvo cpc se prosula.

Gost
Gost
Gost

Velimire,velimire blago tvojima kad tako razmisljas,ako znas ko su tvoji?j

Čobanin crnogor
Gost
Čobanin crnogor

Velimir velimir,uletio neđe u livadu.
A tamo đetelina,đetelina.

Srpska Boka
Gost
Srpska Boka

Vratiti vrijednosti Crne Gore, kao prije 1918. Srpski jezik, vjeru i naciju. I trobojku da se njom dicimo.

Neretva
Gost
Neretva

Misliš na period 1918-1923 – period terora Karadjordjevica i njihovih pristalica na Crnogorcima. To su te vrijednosti za koje se zalažeš Srpska Boka?

Zar ne
Gost
Zar ne

Druze teror ti je i sad od Djukanovica, no ti ne vidis dalje od svog nosa i zenine suknje

Golubović
Gost
Golubović

Srpska Boka@ ti živiš u iluziju, tvoje tumačenje je fašističko a ideologija bajkovita. Ovo što pišeš je u najmanju ruku patologija jer se ne moze nazvati neznanjem.

Srpska Boka
Gost
Srpska Boka

U Crnoj Gori žive sve sami i čisti Srbi, koji govore srpskim jezikom, a ima ih oko 300.000. Većina su pravoslavne vjere, a ima nešto rimokatoličke i muhamedanske vjere, ali treba znati da smo svi srpskog porijekla i srpske narodnosti…

Zak
Gost
Zak

To je pisalo u knjigi Crnogorska istorija iz koje su ucili Crnogorci u doba Kralja Nikole. Znaci prije 1918.
Eto famozna 1918. nije kriva za srpstvo u CG, nego je CG oduvijek bila srpska drzava.

MONTE
Gost
MONTE

Pricas o istoriji, ali KNJIGI??????

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

Nemas ga zasto drugo ufatit ne za knjigi, demantuj ostalo istorijskim cinjenicama ako ih uopste imas…

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

U KNJIGI, jeli zak !? Kakvuu si ti vezuu imaa u osnovnuuu….. pfff..

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

Nije stvar jeli u knjizi ili knjigi, stvar je u isrorijskim cinjenicama…Izvolte, demantujte ga…

Dido
Gost
Dido

Uistuuu

Ve$a
Gost
Ve$a

To ti je nadimak Dido hahaha

MONTE
Gost
MONTE

koliko si ti u proslosti da muslimane jos zove ljudima muhamedanske vjere. Ostani u proslosti i ne vracaj nam se

Zar ne
Gost
Zar ne

A kako da se drugacije nazivaju???? Turci-nisu, Bosanci-nisu. Aaa da Bosnjaci, to je neki naziv koji su uspjeli sebi da nadju. Oduvijek smo ih zvali muslimanima, a pretpostavlja se da su po nacionalnosti Srbi ili Crnogorci. Evo za malo gluplje objasnicu: Amerikanac-po nacionalnosti, a vjera moze biti hriscanska, budisticka itd. Tako i kod nas Srbin, Crnogorac, Albanac, Rom, a vjera… Više »

Zar ne
Gost
Zar ne

Albanci su npr vecinski islamske vjeroispovijesti, ali ima i hriscana Albanaca. A kod nas izmisljaju sta i kako hoce. Lose je za njih

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

A što, nije in da ih tako zove..Sad će vm parada ponosa pa izađite podržite, to je in…Budite u trendu..

Dobronamjerni
Gost
Dobronamjerni

Još da tako poznaju stvari i da razmišljaju kao ti, bila bi to srećna zemlja.

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

BLAGO TEBE SA NJIMA!
MNOGO CES CUTI LIJEPOGA O CRNOJ GORI OD NJIH,GARANTUJEM DA JE TEBI MILIJA VUCUCU!
EH,KAD BI OSTALI TAMO!

Send this to a friend