Politika

Vučić: U Crnoj Gori se vodi negativna kampanja, zvaću Đukanovića da dođe

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da odnosi sa Crnom Gorom nijesu jednostavni, ali da će uskoro uputiti poziv predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da dođe u Srbiju.

“Srbija i Crna Gora moraju graditi bolje odnose u budućnosti. Imamo mnogo razlika, ali moramo da gradimo bolje odnose u budućnosti. Uputiću poziv predsjedniku Crne Gore da u narednom periodu posjeti Srbiju”, kazao je Vučić.

On je rekao da ne želi da ulazi u kritike navodne medijske kampanje iz Srbije protiv Crne Gore, ali i da mu je „jasno koliko u Crnoj Gori ima negativne medijske kampanje protiv Srbije“.

“Među rukovodstvima postoje razlike, ali nadam se da će se raditi na pitanjima koja su važna za budućnost”, dodao je Vučić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PERA LOZAC
Gost
PERA LOZAC

Treba uspeti naci pravog izvornog ponosnog Crnogorca za razgovor sto nece biti lako jer se danas time vecinom busaju oni koji do pre dvadesetak godina nisu mogli podneti da zive u CG a kada bi im se reklo da su Crnogorci bilo je ravno uvredi jer su oni imali okolo drzave koje su smatrali za svoje kako po veri tako… Više »

Milo Vujovic CT
Gost
Milo Vujovic CT

Dobro bi bilo kad ti Vucicu Srbe nebi branijo,dje god si to pokusa propalo se u trista lakata….

ddd
Gost
ddd

vucic milov pijun….

Fakat
Gost
Fakat

Istina, bravo.

Što je ovo?!
Gost
Što je ovo?!

Čuješ ovoga?! On će da poziva MILA na raport?!

Analitičar
Gost
Analitičar

“To što sam ja ispao glup i što je to bila glupost šta da radim, bez loše namjere je bilo” reče Vučić komentarišući jednu od svojih izjava. Po mom mišljenju i u ovom slučaju bi mogao da kaže isto, sem što ne znam za loše namjere. Kako god, Vučić, ili ko god ga savjetuje, su pogrešno procijenili situaciju, Predsjednika Crne… Više »

Gallileo
Gost
Gallileo

A jel ga Vučiću to zoveš na raport ili..
Prošlo je vrijeme diktata sa kanabea.

Mojsije
Gost
Mojsije

Prepoznatljiva retorika Vučica. O svemu odlučuje a navodno nezna ništa o bezobzirnojje kapmpanji iz te države prema Crnoj Gori.

kary
Gost
kary

podjite na splav pusti politiku

Box1
Gost
Box1

Negativne medijske kampanje protiv Srba? Ja sam Srbin, i nikad vise ne vidje negativne medijske kampanje no ovih zadnjih par mjeseci od strane Kurira, B92, Blica, Telegrafa, Novosti itd..

Papir
Gost
Papir

E vala ko čita te novine, plus pobjedu i dan, ugasio ga je što se tiče informisanosti !

Ana Milić BD
Gost
Ana Milić BD

Ti nijesi Srbin vec prepoznatljivi provokator kojeg smo svi registrovali.

Box1
Gost
Box1

@Ana Milic – Nisam provokator, Srbin sam iz Crne Gore, svi mi se doma izjasnjavaju kao Srbi i ovo sam rekao radi ISTINE. Istina je univerzalna vrijednost i ako tebi smeti ja ti tu ne mogu pomoc. Cinjenica je da mediji iz Srbije, ne svi ne daj Boze, ali dosta njih vrlo negativno pise u CG. Citaj tekstove na B92,… Više »

Analitičar
Gost
Analitičar

Većina tih medija u Srbiji su “kanalizacioni” mediji koji pogubno utiču na intelekt svojih čitalaca. U Crnoj Gori je to svakako Dan koji je osnovan od srbijanskih službi kako bi širio anti-crnogorski sentiment. Jedino rješenje za to je nečitanje takvih novina kako bi se izbjeglo to pogubno dejstvo na intelekt.

KBC
Gost
KBC

Isti ste moralno, samo,sto si ti jos i lud. A vasi fingirani sukobi mogu da zanimaju samo vase glasace sa dva grama mozga.

Mojsije
Gost
Mojsije

Kaže Vučic navodne negativne propagande iz Srbije!Kao da živi na Marsu.To dovoljno govori o njegovor navodno dobroj volji za odrzavanje dobrih međusobih odnosa.Bilo bi za očekivanje da osudi bjesomučno kampanju iz Srbije,međutim pravi se Toso.

Zoran
Gost
Zoran

Vucic bi da drži pridike suverenoj crnoj gori
izgleda da mu je malo sto placa velikosrpske
stranke u crnoj gori.

Crnogorac pravi
Gost
Crnogorac pravi

Znas li sta je suverenitet u pravom smislu, nije ovo sto je danas Crna Gora, u kojoj prava i pravde nema, dje je covjek ponizen i omalovazen, dje ljudi rade u velikom broju za 250€, umjesto za minimum 600€ kolika je i potrosacka korpa. Neka nam Bog pomogne.

Ajde, bježi
Gost
Ajde, bježi

Pa bi pripajanje Srbiji popravila stanje? Ajde jadan, palo bi tih 250eura na stotinu za godinu od pripajanja. Da hoćeš da nas prisjediniš Švajcarskoj, imao bi plebiscitatnu podršku. Ali jadu većrm od našeg (pogledaj ih samo s čim dolaze na more, pa će ti sve biti jasno, samo što ne voze kola sa mazgama).

Окле
Gost
Окле

Добро је ово, треба имати што боље односе са Србијом, ионако смо исти народ.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Da li je ovo moguce??? On kaze da se u CG vodi negativna kampanja??? On, poglavar njegove crkve i njegov ministar kazu da je srbima u cg gore nego u ndh a onda kazu da se u cg vodi kampanja??? Pa ovo je vrhunac licemjerstva, ovo je glumaza oskara… pih

Rade Beograd
Gost
Rade Beograd

Poziva ga na informativni razgovor!

Nesa
Gost
Nesa

E nece vam Milo dolaziti,kod vaseg diktatora I … ,

Musa
Gost
Musa

Dodji ti malo u CG, da ako ti sto ljudsko predje. Dodji da vidimo sto te muči..

Garo
Gost
Garo

I Jevreji su prezivjeli pogrom i iz njega izasli jos jaci i sposobniji, a dzelati su skoncali na Ninberskom procesu. I djeca su ih se odrekla i osudila. Stop fasizmu! Stop genocidu! Stop nasilnoj sistemackoj asimilaciji!

Antilopije
Gost
Antilopije

Sistemackoj? :))) Gedzo, gedzo…

uuuu
Gost
uuuu

Zivimo li ja i ti u istoj drzavi!? Ovdje sam ja kao Crnogorac ugrozen a i zgrozen od i zbog vasih izmisljenih nacionalististih projekcija. Neka vam demamagogija veljesrpstva.

Tako je
Gost
Tako je

Vjerujem, Garo, da time osuđuješ srpsku zvaničnu politiku. Jer su svojom genocidnom mentalnom politikom broj Crnogoraca u Srbiji sveli sa 250.000 na 25.000. A broj Srba u Crnoj Gori je, zbog iste politike, podržane klerofašistima, skočio sa 25.000 na 250.000.

NE Seri
Gost
NE Seri

sta je tako jado zatires CG Srbstvo pa populaciju po Srbiji trazis muci tamo djuturumu i lazi u svojoj kuvi ne ovdje da nam se svijet smije

Mileva
Gost
Mileva

KOGA ĆEŠ TI ZVATI JADO. TI SI NAJADE KAKO ĆEŠ PRED SRBE KAD PRIZNAŠ KOSOVO.SAD KAO NEŠTO BRINEŠ ŠTO JE UGROŽENO SRPSTVO U CG. A NA VELIKE SI TI MUKE OD DRUGOGA.ALI ĆE TE PRIDRŽATI OVI IZDAJNICI PIPUN, MANDIĆ, MEDO, JADO …

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Opet ti o državi a živo ti nesmireno!

Toronto
Gost
Toronto

Mileva pusti Kosovo Srbiji no se posveti Metohiji i sta bi sa njome to je Crnogorska sveta zemlja,no si ti patrita na tastaturi

Simi
Gost
Simi

Zar ce Milo opet morati kad mu se kaze iz Beograda da podnosi raport. Ribanje kod Vucka. Nezavisno ribanje.

Poslanice
Gost
Poslanice

Što je ovaj narod ovoliko napaljen, zna li iko ? Ja predlažem da se nađu u UAE ! Abu Dabi ! Medurođačke svađe nije mogao ni Sveti Petar Cetinjski da prekine, ni kletve nijesu pomagale !

Ljuta
Gost
Ljuta

Negativne medijske kampanje …?
E moj vucicu….losi su ti obavjestajci

Crnogorac
Gost
Crnogorac

@Ljuta, Taman tako. Negativna medijska kampanja je u Srbiji đe to smeće od njihovih medija stalno vode kampanju protiv Crne Gore.

Prcko
Gost
Prcko

Crna Gora je jedna od rijetkih zemalja u kojoj Srbija ne mora da dodatno plaća špijune. Naši domaći špijuni i izdajnici rade džabe. Zato su im izašli u susret i ne primaju ih samo ponedjeljkom i petkom, kao Austrougari ’16. i ’17. nego non-stop.

Emirati
Gost
Emirati

Ne zove ga radi cg i srb, nego zbog poslova sa zajedničkim arapskim prijateljima ! Tako da svi ovi komentari o četnicima i partizanima nemaju blage veze sa konkretnim povodom !

Tivcanin
Gost
Tivcanin

Koga da zoveš čika mila hahaha
Prošlo je doba Miloševića davno

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ču ono zove našeg Predśednika da mu dođe!?

Miladin
Gost
Miladin

Čuro ono komentariše!?

Miladin
Gost
Miladin

Ču ono komentariše!?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Eto i ono ima naše tuge te im je milija tuđa država.

pipunijada
Gost
pipunijada

ovoga su u cg gađali jajima

Simi
Gost
Simi

To govori ko su divljaci a ko ljudska velicina. Kad se nema argumenata onda se jezik pruzi ili koriste sramotne metode koje u civilizovanom svijetu ni zena ne bi koristila.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Konačno se oglasio Šešeljev učenik,mali vojvoda.Došla voda do poda,daj Milo da vidimo šta da radim.Negativna kampanja:nezna kordinator obaveštajnih službi šta se priprema u CG,2 dana naknadna pamet,Marković nšta neće uraditi što ugrožava srpske interese,niđe traga od toga,prima najveće izdajnike i neprijatelje CG na kanabe u Bg.Kakva je to kampanja protiv Srbije.

Ljuta
Gost
Ljuta

Bolje mucite da opet 500 srpskih vojnika ne okupira crnu goru kao nov 1918g

Divizijar
Gost
Divizijar

Dvjesta sa kuvarima i sanitetima i svim manjerkama po broju !!!

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Još ako ti budeš pesto prvi 100%muči izdajniče.

Građanin
Gost
Građanin

Ti se nešto kao nadaš da se ogrebeš malo ? Neće te niko od ovih domaćih, jeli ?

Skoro
Gost
Skoro

Blizu si. Bilo ih je 20.000, 2 divizije.. Plus domaći izdajnici.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

A nije, čoče, sami su se oslobodili!

NBA
Gost
NBA

GOS.VUCICU.TU NEGATIVNU KAMPANJU VODE ONI KOJI VAMA PRICAJU LAZI I PLJUJU PO DRZAVI CG>U KOJOJ ZIVE.ONI ZIVE OD LAZI,PREVARA I VAS I SEBE!

MEEE
Gost
MEEE

😂😂😂😂😂😂😂 A docices ti pobro kako ti se nece!!!

Wilkins
Gost
Wilkins

Ne mogu vjerovat. Opet blejiš.

Aja
Gost
Aja

Ako znam kako je ovaj lik tu dje jes…

Srboslav
Gost
Srboslav

Свака част Србима у ЦГ, само се држите браћо, неће ови још дуго. Тамо није монтенегро но јуначко Српско легло, тамо није Црна Гора но Србија покрај мора! 

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Srbima je ka i drugima, nikakve razlike. Crna Gora je građanska država u kojoj svi imaju jednaka prava i slobode bez obzira kojem narodu pripadali. Ne vjeruj tom smeću od medija po Srbiji.

Mrgud
Gost
Mrgud

Auu.. šta je to tebi jadan. Nisi dobro očigledno.

Prof
Gost
Prof

Srboslav: legu se gmizavci i komarci. Razmisli o odabiru citata, ako hoćeš nekoga da pohvališ.

Bodin
Gost
Bodin

Na slici se vidi da mu je Milo idol i ucitelj

Skoro
Gost
Skoro

Nisam baš siguran. Vidiš da mu je kravata tamno plava, a Milu svjetlo plava?

Darko
Gost
Darko

Sram te bilo Lazove

Mrgud
Gost
Mrgud

Zamajavanje se nastavlja,da zaboravimo socijalna pitanja i lakši gubitak Kosova. Evo mjesecima dva jarana dvije zemlje zavlače. Pozorište se nastavlja……

Mario
Gost
Mario

Vucicu,svezi jezik tvojim okolokucnim brckalima(sto bi rekli u Hrvatskom jeziku za svinje).A tvoj blagoteleci osmijeh je toliko “nizak”da me podsjecas na krokodila.Ti ces zvati Mila,a mislis li da ce te “poslusati”,e budalo jedna,a Milo bi te zedna preveo preko Jadranskog mora.

CDM
Gost
CDM

@Mario upozorenje: Pišite pristojne komentare da Vas ne bismo isključili sa portala. (Redakcija CDM)

Strijelac
Gost
Strijelac

Nije ti Milo, Vučiću, Mandić, Knežević i ostala posrbljena zgonija pa da igra kako ti sviraš.Nije igrao ni pred: Slobom, Solanom, Miteranom….a ne pred tobom.

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

Hahaha, bravo Strijelac! Nema pred kim nije!

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Али ко је могао и помислити да ће голооточки Црногорци, који су онолике муке видјели због Руса, увести санкције Русији. А шта ћемо ако се испостави да су се прерачунали они који су повјеровали да је пропала и Србија и Русија и од њих побјегли главом без обзира, као од највећих непријатеља. Погодите на кога мислим.

hrcak
Gost
hrcak

ma, sad cemo da se bavimo pogadanjem tvojih misli…mnogo vazno. No ne mijesaj babe i zabe, golootocani nijesu bili cetnici.

Saša
Gost
Saša

Očigledno je da je prava pozadina svega u ukljucivanji CG (Mila) kao tihog posrednika u nastavku pregovora Tači-Vučić. “Nezgodno” je da se direktno sastaju, a svijet im je rekao: “Dogovorite se i mi cemo prihvatiti”. Rješenje je na pomolu, a mora se izaci iz pat pozicije.

prijatelj
Gost
prijatelj

@Sale nacionale u pravu si. Dobar ti je kom.

Medovina
Gost
Medovina

Ovaj čovjek je presmiješan, neće da kritikuje medijsku kampanju iz Srbije prema Crnoj Gori, ali oće negativnu kritiku u Crnoj Gori- protiv Srbije.Ljudi, je li ovo-skrivena kamera, ili su refleksi minulaih vremena?Ako je ovo drugo, neka shvate jednom zauvijek-minula su ta vremene!

Nasmijani😁
Gost
Nasmijani😁

Gospodin Aleksandar je odličan predsjednik Srbije i želi dobre odnose sa svim ostalim okolnim državama. Hvala mu na pozivu da gospodin Milo predsjednik Crne Gore dođe u posjetu Srbiji.

Jok
Gost
Jok

Ne. on ga zove na raport. Zna se kako se predsjednik Države poziva u posjetu. Ovako svakako ne, ako nijesu kakvi novi običaji u svijetu diplomatije : )

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Dovoljno je pogledati naslove na ovom smeću od portala pa da i budali bude jasno kakva se negativna kampanja vodi protiv svega što je srpsko na režimskim medijima

Cgcg
Gost
Cgcg

A sta se laje po Sr medijima od jutarnjih programa do vecernjih emisija za citav jedan narod. Takvih vrijedjanja i vulgarnosti nidje na svijetu nema. To fašisti nijesu radili.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Sta se laj, daj reci, ja ne citam srbijanske medije

Neće biti
Gost
Neće biti

Stara Podgorica: čitaš, čitaš. I Dan k tome.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Nikakve negativne kampanje protiv srbije nema.al ima i treba da ima protiv huskaca i cetnickih pokreta koji nikako da skinu sapu sa cg.nikako ne moze biti pozitivna kampanja kad se podanistava sve crnogorsko eto ispadose i srbi ugrozeni.nisu srbi al jesu cetnici i dako vise zakonom to urede.cetnici rade protiv cg a ne srbi.vazda su i radili o glavi svima… Više »

Danko
Gost
Danko

Tako je! Srbin i cetnik nije isto i ne smije NIKAD bit isto!!! Srbi su vazda bili dobrodošli i vazda ce bit!

Marv
Gost
Marv

Kako nema? Pa ovdje svaki dan neki analiticar da popljuje Srbiju. Pa Milo se upravo drzai na vlast na osnovu toga i ovih budaletina iz DF-a.

Ideologija
Gost
Ideologija

Svi srbi su cetnici i to je potpuno legitimno. Čerčilu su bili mnogo prihvatljiviji četnici od komunista i to je potpuno legitimno.Niko u Evropi i svijetu nije bio srećan sa komunistima u Jugoslaviji pa čak ni Staljin ali ih je iskoristio da proširi zone uticaja u Evropi ali se zna što je poslije bilo. Zahvaljujući srpskim komunističkim poltronima Srbiji je… Više »

Toronto ZETA
Gost
Toronto ZETA

Tako je smrt komunizmu i fasizmu…Zivjeli braca CETNICI…Nema borbe nema rata bez Djurisic komandanta…Niko ko Ljesnjani najponosnije pleme Crnogorsko

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Svi znamo u CG….Sto je vucic bio..

Građanin
Gost
Građanin

Novak bi rekao – dozvolite da je evoluirao.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Sam9 nas postujte i reci ovim gadovima pisrbljenim da treba da budu lojalni gradjani nista ni manje ni vise nego mi crnogorci, i nece im falit ni pticjeg mlijeka.. ovdje je narod pun safre vec generacijama od srpskog ugnjetavanja nepostovanja i ponizavanja.. to vise necemo trpljeti.. ti pricas o negativnoj kampanji.. a onda pozoves one izrode odavde i dadnes im… Više »

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Dok se skolujetete za Dzabe ,dok se lecite za Dzabe ,dok dobijete posao za DZabe sve u Srbiji ,pitaj tvoje Terazijske Crnogorce ,koko ste izmislili pa ih zovete posrbljeni .Uspravi se i progledaj Srbijo pa ih sve vrati da zajedno cuvate ovce po svih sedam brda koliko ste imali ,a mozda i vise ,ako ste neko izmislili ……

C G
Gost
C G

To nijesu Crnogorci, no Srbi! Vi ste ih takve htjeli: poziciju su gradili pljujući zemlju odakle dolaze. A vi ste to, braćo Srbi, urefno plaćali i sad se ne žalite. Dobili ste što ste htjeli

●●●
Gost
●●●

Kako ce da nas vrate kad smo svi zauzeli direktorske fotelje?

Ideologija
Gost
Ideologija

Ova priča o ticjem mlijeku je za idiote, bilo koje nacije !

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Aj’, idi, moje i tvoje oči se nikad više ne gledale!(Kad si bježa za Francusku!)

Ljuta
Gost
Ljuta

Ne vrcao se ka ni Gospodar sto nije smio

Građanin
Gost
Građanin

Opet glupa koja se lažno predstavlja kao ljuta.

Miki
Gost
Miki

Jes baš skoro viđeh naslov kako je ajkula progutala alasa na Dunavu.

CCCC
Gost
CCCC

Slusam Vucica prije neki dan na nekoj Srbijanskoj televiziji,siri neku propagandu u svoju korist i korist svoje stranke,fabrika odje fabrika ondje plate penzije cuda nevidjena u Srbiji za vrijeme njegove vladavine,a kritikuje predhodne demokratcke vlasti sa Tadićem sve uništili doveli Srbiju do potpune propasti,ko da je prije Tadica teklo med i mlijeko u Srbiji ko da pokojni Djindjic i Tadic… Više »

Johnie
Gost
Johnie

Vucicu vise postovanja prema Crnoj Gori,ocigledno ne pratis vasu stampu.

Tijana
Gost
Tijana

Naravno da će da širi propagandu u svoju korist, svi oni to rade. Sve je to isto, tj. svi su oni isti u pitanju su nijanse samo. Niti je on bolji od njih, niti će doći neko bolji od njega u skorijoj budućnosti. Samo se smenjuju i prave nove koalicije kako kome odgovara, a svi svoju korist gledaju. Ne mislim… Više »

Novoadjanin
Gost
Novoadjanin

Pa Tadic i DS jesu dosta uradili ali su takodje dosta i upropastili. Kada je DS sisao na vlasti Srbija je imala negativan BDP od 3.5%. Pa jel treba da aplaudiramo tome. Srbi su ih kaznili zbog toga. Vama je Crnogorcima to verovatno tesko razumeti, ali vlasti se menjaju, jedino vi imate jedne te iste i stalno slusate kako je… Više »

Ideologija
Gost
Ideologija

U srbiji ništa nije spaljeno i razruseno osim kosova i nekoliko mostova koje je oburdao nato savez !

Primorac
Gost
Primorac

jeste svijest i moral naroda,vratili srbe u epsku istoriju i sad kao nebeski plutaju Između 18 i 20 vijeka.

Crnogorac ( ♡ )
Gost
Crnogorac ( ♡ )

Fino ponizavanje Mila. ” nikesam zadovoljan sizuacijom u CG , zvacu Mila da dodje ” pa nije Milo njegov potrcko sram ga bilo . Nikako da Milo ode u Beograg. Nijesmo mi njina pokrajina nit mora Milo podnositi racune Vucicu .

Marv
Gost
Marv

Podnositi racune? Auu kompleksi su cudo. Zvace ga na priajteljski razgovo da se situacija umiri, tako rade odgovorni politicari.

●●●
Gost
●●●

Dje zivite vi? Pa oni su u super odnosima i postuju se ali moraju zbog politike da glume ludilo,opustite se sve je u redu.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Crnogorac u pravu si,Milo je kralj za nega trebaju mu godine da ga stigne.Procijenit će Mićaš šta je najbolje a se uradi.

Ljuta
Gost
Ljuta

Kao sto je kralj nikola bio za kralja Petra i Aleksandra

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Jes Ljuta,kad zet i unuk proćeraju tasta i đeda.To je prvi slučaj zabilježen na ovim prostorima.Toliko o poštenju Vas Srba.

Milunka
Gost
Milunka

Hahah taman tako, nije mu Milo Dacic i kompanija😀

Biohazard
Gost
Biohazard

Koji je ovaj vrhovni srbin nad svim srbima folirant eee 😂

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Biohazard

A šta on nije više i tvoj predsjednik ?

44debilanaCDMu
Gost
44debilanaCDMu

On ovo poziva Mila na raport ili mi se samo čini da je to tako ispalo ????

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

Ne čini, mnogi ga zovu na raport!

raz
Gost
raz

ma kako da ne, najbolje tebi na noge da dolaze

Baranin
Gost
Baranin

A ne nego će milu,pa milasu niko i ne dolazi,neće niko kontakt sa kriminalcima i diktatorima….

Mrgud
Gost
Mrgud

Bili ste vi na istoj strani,ali ti si osto isti Vučić,a ovaj naš je evoluirao do gospodara. Ti štosovi više ne pale,smiri svoje jastrebove iz SPC-a i tvoje štampe. Loše te savjetuju vidiš i za izjavu o Americi.

Ljuta
Gost
Ljuta

On evoluriao u tvog i slicnih tebi Gospodara.

Meni i slicnima meni ni on niti bilo ko moze biti gospodar….u nas slobodarsko srce kuca

Mrgud
Gost
Mrgud

Kako zi je Šešelj?

Crnogorčica
Gost
Crnogorčica

Principijelno nema šta, neće da priča o srpskoj kampanji ptotiv CG ali zato hoće vrlo rado o crnogorskoj kampanji protiv Srbije!!!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Crnogorčica

Sve je to dogovor Crnogorčice između ove dvojice.

Bazinga
Gost
Bazinga

Istina! Da se dogovore o svemu. A Svetozar Marović će da im bude prevodioc, pošto je gore savladao Srpski a Milo isključivo priča Crnogorski. A mi smo ? 🙂

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Bazinga Nešto mi govori da je jadni mučenik Sveto plod dogovora Mila i Usnije,…. pardon Vučića. A rulja se pali kano oni topovi od 210 mm čija granata tri bukve sruši od jednom, a poslije detonacije ne čuješ ništa oko pola sata. Sve nešto bruji i struji ne samo u ušima no od glave pa dolje do pete. ”… Više »

Ljuta
Gost
Ljuta

Evo prilike da milo trazi marovice da odsluze zatvor…brzo bi ga dps lizaci zaboravili….Trazit ce onu Saru sigurno

ND
Gost
ND

Konačno da dočekam tvoj komentar sa kojim se slažem 100%.

Građanin
Gost
Građanin

Bistar ovaj bosanac, provalio ih. Bravo mali.

Ninja4654
Gost
Ninja4654

Po prvi put da progovoris nesto pametno.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Jbg. saznado’ da sam starinom od CG.

Komsija
Gost
Komsija

Bit ćeš miran ko mušica kad ti Šef dođe!

Send this to a friend