Politika

Vučić zemljama regiona: Poštujte Srbe koliko mi cijenimo vas

Foto: Tanjug

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija danas nikome ne predstavlja problem već šansu za sve i dodao da je vrijeme da se na Srbiju koja pobjeđuje “naviknu i svi drugi”.

Imao je poruku za zemlje regiona.

“Od vas ne tražim  ništa više osim toga da Srbe u vašim zemljama poštujete baš onoliko koliko mi cijenimo vas”, istakao je Vučić.

“Ne tražimo ništa ni od koga nego samo kažemo da smo jedan isti narod i u Srbiji, i u Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji i da nema razlika između Srba koji žive u različitim državama regiona i da ćemo se međusobno pomagati i živeti jedni za druge. Sa svima želimo dobre odnose, ništa tuđe nećemo ali poštujte Srbiju onoliko koliko mi cijenimo vas”, kazao je predsjednik Srbije.

On je na svečanosti kod Kraljeva, na otvaranju aerodroma za civilni saobraćaj Morava, rekao da Srbija danas “ne gubi ni u jednoj sferi” i da “krupnim koracima korača u pobjede koje ne znače poraze bilo koga drugog”.

On je kazao da Srbija želi da živi u miru sa svima ali i dodao da “niko neće moći da je komada niti da proganja Srbe kao u prethodnim decenijama i vjekovima”.

“Ekonomski razvoj i veća snaga naših oružanih snaga više od busanja u prsa govori da smo spremni da sačuvamo našu zemlju. Osnovna razlika u odnosu na vrijeme kada smo vjerovali samo u naše ratničke sposobnosti je u činjenici da Srbija više ne gubi. Ne lupamo u ratničke talambase ali ćemo znati kako da sačuvamo zemlju i narod tražeći mir i stabilnost”, kazao je Vučić.

On je poručio vlastima u Prištini da ne napadaju Srbe na Kosovu, kako one na sjeveru tako i one koji žive južno od Ibra, navodeći da ako u njihovu zaštitu ne stanu oni čiji je to posao, postoje oni koji će “čuvati i zaštititi svoj narod”.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ko je nenormal?
Gost
Ko je nenormal?

Bice da vas region vise postuje nego sto vi njih postujete.
Ako se jedna osoba posvadja sa 6 susjeda okolo, problem se trazi u toj osobi.
A kad ista osoba smatra da je ona u pravu a svi ostali grijese, onda se radi o patoloskom vidu PARANOJE i provjerava se mentalno zdravlje.

POJK
Gost
POJK

Ima jedna poslovica: “Kako ćeš prepoznati pametnu osobu, tako što se sve budale udruže protiv njega”. A ja dodajem “kako ćeš prepoznati poštenu osobu, tako što se svi poltroni udruže protiv njega”. Sve u svemu nikada ne ide: “Kako ćeš prepoznati budalu, tako što se svi pametni udruže protiv njega”. jer pametni ne gube vrijeme oko budala.

Radeta SRS
Gost
Radeta SRS

Ovaj umišlja da je Papa,idiot!

Pepe
Gost
Pepe

Jel vazi i ono sto za jednog Srbina istom mjerom .

sapun
Gost
sapun

taman toliko ,dobro si se shetio xa xa xa

jovan šiptar
Gost
jovan šiptar

Sjedi jedan (ocjena)

Danilo
Gost
Danilo

Prihvaćeno u cjelosti. Koliko znam vrlo često nas crnogorce pojedine nacije nazivaju sledećim nazivima: ” komunistička kopilad”, “kriminalci”, “ustaše”, “izrodi!” itd. Poštovaćemo svaku naciju koja nas tako proziva na isti način.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

opet pobjedjujete koga u cemu sa kim se borite…sa duhovima sami sa sobom…povucite biu pokvarenu sluzbu pohapsite hiljade kriminalaca koji svercuju ubijaju …dali ste tajkunima pola drzave bez eura i sada ih saljete da trguju oo okolnim zemljama rovare …sputajte crkvu koja nipodastava crnu goru makedoniju bosnu…..rijesite problem kosova

Aaaaa
Gost
Aaaaa

Znaci 0.

Cocorayco
Gost
Cocorayco

To sto predlazzes oko postovanja uopste nece biti tesko.

Suljo Šehović
Gost
Suljo Šehović

Konacno je Srbija jaka,konacno moze svaki Srbin da kaze sa ponosom da je Srbin i da govori srpskim jezikom i pise cirilicom,da je pravoslavac i vjernik SPC.Hvala ti Aco,Zivjela Crna Gora,Zivjela Srbija!!!!!

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Srbija jaka?!? A vi ne smijete da privirite u srce Srbije, hahahahahahaha…

Zoran
Gost
Zoran

Srpski diktator av je na aparatima.

Ibro
Gost
Ibro

Zoran Beograd?

Dzidzi
Gost
Dzidzi

On je u filmu da je presjednik cijele ExYu hahahhha

Nikola
Gost
Nikola

Ko daje ovoliki prostor u Crnogorskim medijima ovom gospodinu?Mislim da bi urednici trebali da se zapitaju malo…Za druge preśednike ne znamo ninda postoje..Ovo je prikriveni demokrata koji se zalagao za rat i stradanja Sprskog naroda.

Oua
Gost
Oua

Spustavah se ja na vase uze…

Prcserbi
Gost
Prcserbi

Hahahahahaha koji komicar

Bel
Gost
Bel

Iha onda su ga Srbi nagrabusili ! Loše će te proći ako mi uzvratimo kao vi nama hejrhehe

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Da vas postujemo kao sto ste vi Srebrenicu, Gorazde, Focu, Prijedor, Dubrovnik, Vukovar, Racak, Sarajevo… ??? Sram vas bilo, za vijek vjekova!!! Imamo cojstvo da vam nikad nista ni slicno ne uradimo jer nije sva srbija vucic i seselj.

DIIV
Gost
DIIV

Samo jos da dodam i Cetinje osamneste…

Car
Gost
Car

I ja da dodam Jasenovac, Kravice….

Ko je nenormal?
Gost
Ko je nenormal?

To raspravite sa Hrvatima i ostavite Crnu Goru na miru. jednostavno nije normalno da je jedan narod u vjecitom konfliktu sa svim susjedima.

Tik Tak
Gost
Tik Tak

Da je ovaj covjek bunike jeo, ne bi se ovako provalio, hahaha

Tratincica
Gost
Tratincica

Ja imam san da ce moja I mnoga druga djeca zivjeti u naciji u kojoj niko nece donositi SUD prema nacionalnosti vec prema KARAKTERU

Joo
Gost
Joo

Nije se taj sam ostvario ni MLK pa nece niis tebi…….

Tratincica
Gost
Tratincica

Sireci ljubav – ljubav bude uzvracena
Sireci mrznju – ljubav bude osakacena..
Pitanje je sto vise darujemo I sto se vise usvaja::: ljubav ILI mrznja

Tratincica
Gost
Tratincica

Jos se niko nije nasao kome bi bilo dosta ono sto ima
Ali …..nikad ne reci “nikad”..

Dado
Gost
Dado

Ne bilo nam sto nam vi mislite

Ahahahha!
Gost
Ahahahha!

Računaj da ti je to završeno!

Mima
Gost
Mima

Nije to dobro rečeno! Aj probaj ponovo.

sigurnikorakom
Gost
sigurnikorakom

vucicu i zeton istoricari mitomani,zaboravite na Crnu Goru,nikad vise pod vase skute,DA JE VJECNA,bavite se vasim unutrasnjim problemima i imate more problema a mi more turista!E VIVAAAAAA!

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Pa on ti o tome i govori bistroume samo ti ne kapiras. Crnogorci su pored sveg blata kojim nas kaljate dobrodosli u Srbiju danas kao i prije dvadeset godina, a tvoja je kultura to sto siris netrpeljivost prema narodu koji te lijepo doceka kad dodes tamo.

goran
Gost
goran

vi kaljate Crnogorce od rane zore na vasim jutarnjim programima,ne prodje dan a da sve svoje frustracije ne usmjerite ka nama

Joo
Gost
Joo

Po BG policajci zaustavljaju SVAKI auto CG registracija na koji naidju…..maltretiranje je naredjeno sa vrha vec par godina…..ljudi zadojeni mrznjom grebu aute i nanose stetu…..ako se izjasnis da si Crnogorac u problemu si sa velikom vecinom srbijanaca……ajde “Crnogorko” a u stvari srbijanko….batali ono sto ne znas….na vase bajke ne padamo jos od 1918.-e……e viva Montenegro 🇲🇪

CG forever
Gost
CG forever

Nemam običaj da ostavljam komentar. Živjela slobodna nezavisna Crna Gora! Ali ovo da maltretiraju ljude sa CG tablama u Bg je gnusna laž. Maliciozno i zlonamjerno. Pozdrav svim ljudima dobre volje.

jule
Gost
jule

Postovacu srbe u mojoj Crnoj Gori taman onoliko koliko srbi postuju mene crnogorca u Crnoj Gori

Joo
Gost
Joo

Amin…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Postuje srbe da se ne ponovo 90-desete..1918 g..Poštuje srbe jer su zlo..Koja podlost… E Viva Sovenija..Hrvatska..BH..Kosovo Makedonija i Montenegro…Sve zemlje ove su prosle koru setnju..

pepeljevac
Gost
pepeljevac

opet ovaj

Maestral
Gost
Maestral

Dobri moj Aco vi nikoga nijeste postovali,sa svima u bivsoj Jugoslaviji ste ratovali,no dobro da si se i sada sjetio da se komsije moraju postovati.

Brdjanin
Gost
Brdjanin

Ka vi nas 1918

Brdjanin
Gost
Brdjanin

Ka vi nas 1918

Goga
Gost
Goga

Ja ne znam za narod koji voli i poštuje srbe, a vi?

Filipa
Gost
Filipa

Vic, stoje dva svajcarca na most ,jedan pita dali bi skocio da spasavac crnca ili bijelca da se Dave, drugi odgovaga crnca jer bio se plasiralo da je bijelac srbijanac!

awetinja
Gost
awetinja

Nasmija me dobro

Zeta
Gost
Zeta

Gospodin Vučić ima smisla za humor !

Joko
Gost
Joko

Znaci nimalo jer vi ne postujete nikoga.

Joko
Gost
Joko

Znaci nimalo.

gost
Gost
gost

Ne znam bi li mu se sviđelo da ih poštujemo koliko oni svakodnevno cijene nas po srbijanskim medijima, izjavama raznih likova iz srbijanske vlasti, opozicije itd. itd.

Marko
Gost
Marko

Nije im ni cudo da tebe i takve ne postuju evo 20 godina pljujete po Srbiji, pljujete po braci rođacima i komšijama u CG zato što su odani onome čemu su ih đedovi učili,pljujete po Njegošu, po crkvi, po Marku Miljanovu. Niste ni zaslužili poštovanje.

Goga
Gost
Goga

A Marko nevolja je da vas svi pljuju. Po zasluzi.

Turimvamga
Gost
Turimvamga

Svi juzni sloveni su isti narod !!!!

Radosav72
Gost
Radosav72

Naravno, zajedno sa ostalim slovenima, uz to sto moras znati da su se vjekovima sve rase na svijetu mijesale sa svim drugim… Haplotip Crnogoraca kaze da smo mjesavina: od Ilira Kelta, Starijeh Rimljana….Kao uostalom i sve ostale nacije na svijetu. Tako da su dnevno politicke teme i epska poezija svjetlosnim godinama daleko od nauke i istorije. A poenta odgovora tebi… Više »

Окле
Gost
Окле

Ај да Бог помогне. Треба да се састајемо и да будемо сви на истој страни. Превише смо ратовали између себе и створили неке квази нације, управо због тога. Ово треба да се чешће практикује. Што се мене тиче, Права Црна Гора има мој глас на следећим изборима, сваки потез им је исправан, за сад.

Goga
Gost
Goga

Što dalje od Crne Gore. Kakvo sastajanje, daleko bilo.

Zagarač
Gost
Zagarač

Pa sa ovom izjavom,covjek ih stavi u opasan polozaj…

Mirko
Gost
Mirko

Inace vi postujete sve a bjezi

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Nemam nista protiv Srba i Srbije..tako mi pomogao Sv Petar Cetinjski ako lazem…imam i par prijateljica koje su iz Srbije i svaka je dobra i cestita…uvijek kazem da svako ima pravo da se izjasni kao Srbin ili Crnogorac..to postujem,to je legitimno pravo..ali postuj i ti ono sto je moje..sad smo nezavisna drzava,mi smo nacija koja ima svoju dugu istoriju,obicaje,kulturu i… Više »

Окле
Gost
Окле

Марија, то је оно што не разумијете или не желите да разумијете од срамоте. Ми волимо баш ту : традицију, историју, поријекло, обичаје… све оно што нас дефинише, а ви волите смо државу која је у власништву једне породице, а та породица се одрекла свега, горе наведеног и ви је пратите као слијепци. Видиш, ја пишем ћирилицом, а ти латиницом.… Više »

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Ok,to je tvoje misljenje, postujem…oni koji znaju ko su i sto su nemaju razloga da se ikome pravdaju!!!!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Okle, vi kao prvo ne poštujete crnogorsku istoriju, jezi, zastavu, himnu, crkvu… Tako da ta priča o familiji ne prolazi. Ne smeta ni što srbi prisvajaju sve. Ćirilica je naše pismo ali ne zaboravi da su prvi pisani dolumenti o Crnoj Gori pisamni latinicom. Ono što Nemanjići nijesu popalili.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

E Marija, neka si mu rekla, al džaba…. bez naše istorije ovi prevaranti svoju nemaju a ono malo što imaju….. bolje da ne pominju.

Leto
Gost
Leto

E zato ne možemo sa vama.

Влака
Gost
Влака

То је то, али џаба је са њима полемисати.

Влака
Gost
Влака

@Окле…….. Подршка за коментарe

Dzmz
Gost
Dzmz

jedno je. vlast a drugp drzsva

Armagedon
Gost
Armagedon

Bravo, Marija, Bog ti svako dobro dao! Tako zbore prave Crnogorke!
Ali, vidis, Marija, oni nam od Crne Gore prave Armagedon. Zasjeli su u nase Crkve, hoce Amfilohija da nam postave za mitropolita crnogorskog…onog istig covjeka koji nas zove volovima i ko.iladima komunistickim…Pljuju po nasij autokefalnoj CPC, ne daju oka otvoriti crnogorskim popovima, lazu o btoju vjernika CPC…

Pgpg
Gost
Pgpg

Epa upravo se to i desilo dje god su naseljeni srbi.Svi su se prema njima ponasali kao i sto se oni ponasaju prema ostalima.

Licemjer
Gost
Licemjer

E ovakve lije odavno nije bilo u regionu …Oni su glavni uzrok svih nevolja u regionu …Njima je svuda tijesno :U Hrvatskoj,Bosni,a od skoro su “ugozeni”u CG i Makedoniji ..a posebno u srcu Srbije koje su prepustili vise decenijskim stalnim iseljavanjem …Sada ce puciknut ove nase da kukumavce i zapomazu a Pink i Hepi ce svakog “jutr”i svake “cirilice “traziti… Više »

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Ima postenih Srba , neka Srbin Cedomir Jovanovic proseta centrom Ljubljane,Zagreba ,Dubrovnika ,Sarajeva, Podgorice,Cetinja,Pristine ,Skoplja … Niko mu nit ruznu rijec nece dobacit nego aplaudirat garant…. A neka ode Vucic pa rastrgli bi ga , krvi mu se bi napili svi …. Sto znaci da Srbija ima covjeka koji moze ih pomirit ali Srbi zive u zabludi i mitologiji. Tako… Više »

oganj
Gost
oganj

A zasto bi rastgrli Vucica? Ko bi to trebao da dijeli Srbe na dobre i lose? Bolestan komentar a upravo se odnosi na takve ove Vuciceve rijeci a zapamti da ta ne daj Boze bili bi ka jedan a vama eto cedu pa fino pod nos.

Pedja
Gost
Pedja

E , uprsvu si. Ceda Jovanovic im je najbolji , 100%.

Fudbalski
Gost
Fudbalski

Autogo godine!

Goga
Gost
Goga

Ja ne znam ni jedan narod koji poštuje srbe. A vi?

Dzmz
Gost
Dzmz

Ja ih poštujem ali sam Crnogorka i time se ponosim.

Eurodizel
Gost
Eurodizel

Pa to ce biti lako… nego bojim se, nece vam se dopas…

Mujo
Gost
Mujo

Prije 5 dana je pricao za Hrvatsku da “mi tamo nemamo prijatelje”

Gile
Gost
Gile

Onda vam.se ne bi dobro pisalo

Mitar
Gost
Mitar

Srbijanci iz Crne Gore,evo vam se obratio vas predsjednik Vucic 🙂 Ponavljam po milioniti put i banja mi – ubrzo ce 21 i 22 maj da vam DPS da po 20€ jer znate koji je praznik taj dan i zasto dobijate duple dnevnice a niko od vas nije odbio 🙂 Nemojte da ste tuzni,dok su se nasi djedovi borili za… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Kitite se našom nošnjom, dobri moj Vučiću. Zar ima potrebe dalje nabrajat?? I ljudima koji se osjećaju kao srbi (ja) u Crnoj Gori, je krivo kad to vide. Barem mnogima koje poznajem. Crnogorce da i ne pominjem. Držite Mila ma vlasti svojim huškanjem i VELJEsrbovanjem. Ne vjerujem vam da nijeste svjesni toga. Treba bit mnogo glup pa to ne viđet.… Više »

4 C
Gost
4 C

Prvi ti ne cijenis i ne postujes Srbe Vucicu, pa kako onda mozes drugima da to nameces ?

Kos
Gost
Kos

naj bolji komentar on je zgazio srbiju a iz bugojna je

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Zlocini u Sahovicima(danasnje Tomasevo) kazu stanovnici Tomaseva da i dan danas nocu ne mogu da spavaju..cuju se krici i zapomaganje…ubijeno preko 500 muslimana,ni krivih ni duznih..zna se ko je odgovoran za taj strasni zlocin…

Janko
Gost
Janko

Sta su tu radili turci muslimani 300 god
Sirili kulturu nece biti

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

To ti je obraz Janko,svaka ti cast!!!!!! Ti pobijeni muslimani su bili gradjani kraljevine Crne Gore i niko ih nije dirao dok ne dodjose okupatori iz bratske Srblje…

4 C
Gost
4 C

Cisto istine radi… Nisu ih pobili Srbi nego upravo Crnogorci. Procitaj knjigu Besudna zemlja od M. Đilasa.

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Citala sam tu knjigu…ali vise vjerujem nekim drugim izvorima nego doticnom gospodinu koji je odgovoran za lijeve greske iz 1941 god(iako podrzavam ideologiju komunizma to je bila velika greska partizana) i koji je marsalu zabio noz u ledja na kraju…

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

To znači nikoliko da cijenimo i poštujemo srbe ?!

Pedja
Gost
Pedja

……., rece predsednik, popi tableticu i napuci usta .

Radosav72
Gost
Radosav72

Buhahahahahaha, da li je ovo moguce. A druze da ikoga postujes ne bi ovakve nebuloze mogao izgovoriti

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Kako bi to izgledalo u praksi: Srpska nacija ne postoji, srpski jezik i kultura ne postoje. To je izmisljena nacija…
Cool zar ne…

Globovanje
Gost
Globovanje

Hqhahaha to je to

100%MNE
Gost
100%MNE

Vučiću ako mi u CG počnemo poštovati Srbe koliko vi poštujte Crnu Goru i Crnogorce možemo odmah da kažemo da su za nas Srbi geografski pojam, da je Srbin za Crnogorca isto što i Bjelopoljac,Banjanin,Kuč….Beograd je Crnogorski grad oduvijek bio…Srpski jezik je dijalekat Crnogorskog jezika. SPC je sekta …Čisto da se recipročno “poštujemo i uvažavao”. 🙂

Pedja
Gost
Pedja

Bravo i vazda bilo 100%.

Vjkk
Gost
Vjkk

Samo da su tvoje izjave na nivou malog djeteta

100%MNE
Gost
100%MNE

Naravno da jeste ali razlog “đetinjaste” izjave je inspirisan “pametnim” izjavama Irineja,Vulina i raznih “bisera” Srbije 🙂

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Koliko nas cijenite svako može da se uvjeri, kad gleda srpsku televiziju. Nema dana da vaši “eksperti” ne pljuju po Crnoj Gori, vrijeđaju Crnogorce, prisvajaju našu istoriju i velikane i negiraju naše postojanje. Na našu veliku sreću toliko nisko se ne možemo spuštiti. Ali nećete ni vi ka što ste naučili.

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Evo Kurir odma objavio kako u skoli Dragisa Ivanovic zlostavljaju ucenike srpske nacionalnosti..jedva docekali,sire lazi i dezinformacije..a sto pisu o nasem primorju,e to je prica za sebe..godinama vec objavljuju tekstove kako ne treba ici na ljetovanje u CG…

Realan
Gost
Realan

Pricate jedno a mislite i radite drugo, citate Kurir i ostalu srpsku stampu a navodno Vas Srb i njen predsjednik ne interesuju, kompletan repertoar muzicki u CG je iz SRB, hrana i pice koje konzumirate i mnogo jos toga.Zasto ne mislite svojom glavom i ne budete realni, nego napadajuci nekoga pokazujete lojanost drugome.E upravo to dok se ne izmijeni u… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ko je rekao da nas ne interesuje što Srbi pričaju. To svi treba da vide. Onda bi bilo manje koji misle da nijesu Crnogorci, no Srbi (što reče Fatić). I naravno, kupujem sve domaće što ima. Ako nema onda mi je svejedno. A sreće nema od kad su Turci pošli kući i vi počeli da mutite po Balkanu.

Bakica
Gost
Bakica

To su prenijeli tekst da portala iz CG pa se obrati urednika IN4S sto Siri dezinformaci he.

Walter
Gost
Walter

Bolje G. Vučiću da si poručio Srbima, poštuje države u kojima živite. Već 30 g. slušamo ovakve ili slične poruke sa iste adrese.

PROSJECNO RADIM
Gost
PROSJECNO RADIM

😀😀😀 E moj Vucko da region postuje Srbe, srazmerno njihovom postovanju ostalih u regionu, nestalo bi Srba ka syo je nestalo Indijanaca u Americi….

Sova
Gost
Sova

Skoro sve je tačno. Treba da znaš da Indijanaca u SAD ima više nego što ih je bilo kad su došli bijelci. Ima ih više od 3 miliona čistih, i još više od 2 miliona iz miješanih brakova. Procjena je da ih je bilo manje od 1 milion. Tačnije bi bilo da si rekao “kao što su nestali Iliri sa… Više »

Radosav72
Gost
Radosav72

Sova, ti si jedna vrlo bistra osoba 🙂

Dlakavi krpelj
Gost
Dlakavi krpelj

Iliri su Srbi

Gost
Gost
Gost

znaci dosli srbi pa se iliri nestali
niti su iliri nestali sa balkana
niti su srbi procerali ilire
ilira jos mozes naci po crnoj gori
a sloveni su naseli prostor balkana
odnosno oni su ostale narode cerali da migriraju

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Koliko ste o jadu narode druge zabavili.. nemate poštovanja od nikoga… na našu žalost a vama je svejedno.

Svašta
Gost
Svašta

Zašto tako malo da cijenimo Srbe? To su naši sugrađani, komšije, prijatelji i zemljaci.

ND
Gost
ND

E na reciprocitet se nijesi trebao pozivati,jer nemaš osnova za to.

prekomoracanin
Gost
prekomoracanin

kakav licimer

Jaka
Gost
Jaka

Ovi srbi misle da su nesto posebni ka da su sa marsa pali pa da ih cuvamo!

Božo
Gost
Božo

Mene rodjaci (koji kažu da su Srbi) ubjeđuju da su Srbi vredniji od drugih. Vjerovatno su čuli teorije o “natčovjeku”.

Kazanovic
Gost
Kazanovic

Tvoji rodjaci su ono sto oni misle da su a ti si ono sto ti mislis da si !!

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Nebeski narod!

Leto
Gost
Leto

To bar nije teško. Lako čemo ti želju ispuniti.

Blaki
Gost
Blaki

A da vidim koliko poštuješ Crnu Goru….

Svjefol
Gost
Svjefol

Cuveni mirotvorci

Patriota
Gost
Patriota

BAREM TEBE ZNAMO I PAMTIMO TVOJU IDEOLOGIJU.
VUK DLAKU MIJENJA ALI ĆUD NIKAKO.
OPASAN SI I LUKAV

Janko
Gost
Janko

Rece mi to za Mila

Titograd
Gost
Titograd

Dogovoreno! Taman ćemo vas poštovati koliko i vi nas. A to je NIMALO!

Y555
Gost
Y555

Kako bi voleo da sam ove reči čuo od Mila! Ali eto…

Aloalo
Gost
Aloalo

Ako ista cujes mogao si cuti. Sve mu mozemo prigovoriti, ali to ne. Brate srbine postujte razlicitosti.

Dragutin
Gost
Dragutin

Pa Milo je srbin.

Neka to
Gost
Neka to

Hahaha Genocid i najveći zločini u Bosni .Crnu Goru uvukli u zločinački rat 90-tih Zločini na Kosovu još od kraja 80-tih od Strane Srba.Pokušaj pravljenje Velike Srbije na prostorima Hrvatske,Bosne,Makedonije,Crne Gore .Znamo kako vi cijenite vaše komšije.A posrbice se pokupile danas ok njega i računaju on će ih spasit

Todor
Gost
Todor

A nemoj molim te pametovat i po Srbima udarat samo,zna se sta su Albanci radili pa i bosanci i Naser Oric a o hrvatima da i ne pricamo,oluja i ostale stvari bacanje u jame i gasne komore!!

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Sto su Hrvatima uradili 1918…ajde nas da izuzmemo..Kraljevina SHS je trebala da bude zajednica tri drzave na potpuno ravnopravnoj osnovi,a Aleksandar 1929.uveo sestojanuarsku diktaturu,zabranio politicke stranke..niko ih nista pitao nije..je li to postovanje Todore,prijatelju..

Dlakavi krpelj
Gost
Dlakavi krpelj

Hrvata ne bi bilo da nije bilo tog Aleksandra.. Italijani i Madjari bi sve prigrabili.

Neka to
Gost
Neka to

Todore Dobrica Čosić nemam šta više da ti kažem o vašim lažima Vidi se ko je po zatvora a ko nije.Nije Orić sjedeo na Kalemgdanu ko tvoj Vučko na Palima nosio gajbe Šešelju dak su ubijali civile po Sarajevu .Ne branim Orića niti znam šta je radio ali on nije sigurno ko vi po tudjih država išao da ubija i… Više »

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Nisam čitao tekst i ne zanima me ali po naslovu bi rekao da Vučić ne želi dobro Srbima.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Hahahaha! Bravo!

Pisar
Gost
Pisar

Vi nas u opšte ne cijenite, to dokazujete od narcetanija, pa preko one Pašićeve: “kad bi CG propala to bi velika sreća za nas bila”. I ona: “dobili ste Peć a ne znate da ćete i bez Ćipura ostati”…i što nam kradete istoriju i kulturu i nazivate je svojom.. Vučko, Vučko.. vragolanu mali.

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Aleksandar Karadjordjevic nije postovao rodjenog djeda…

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Ilija Garasanin je otvoreno pokazivao mrznju prema knjazu Danilu…

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Kad bi Crnogorci poštovsai Srbe u Crnoj Gori koliko Srbi Crnu Goru onda poštovanjja nebi bilo uopšte!

bodIN
Gost
bodIN

Ana Brnabić o kosovskim liderima kao šumskim ljudima. Ministri u srpskoj vladi Albance isključivo zovu Šiptari. Vulinovi časovi istorije našoj državi. Izjava Irineja o Crnoj Gori i sličnosti sa NDH. O Sjevernoj Makedoniji,tamošnjoj crkvi i Zoranu Zaevu najvulgarniji rječnik. Negiranje genocida u Srebrenici,izbjegavanje naziva Bošnjak,i Dodik koji kao neka pudlica juri za Vučićem. Slavljenje Šljivančanina,za Ovčaru vjerovatno,kolektivno nazivanje jednog naroda… Više »

4 C
Gost
4 C

Koliko cijenis i postujes Crnu Goru kad primay u posjetu osudjene za pokusaj terorizma i nasilnu smjenu vlasti uz pomoc, kako si ti rekao – “elemenra inostranosti” ! Sta da crnogorski predsjednik ili premijer uradi to isto u obrnutom slucaju ? Sta bi tek tada pricali , prijetili, izmisljali i vrijedjali : Dacic, Vulin, Popovic, Lazanski, Seselj, Pink, Happy –… Više »

Cudo
Gost
Cudo

Da to radimo, davno bismo se zakrvili u CG. Neka vam demagogije, vise niste ni prikriveni nacionalisti. Eto vam se sve vraca…

Laki
Gost
Laki

Vi nekoga cijenite i postujete…jel ovaj covjek cuje sebe sta prica.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Baš tako.

Globovanje
Gost
Globovanje

Ocemo , to budi siguran , i duplo vise 🙂

Joko
Gost
Joko

E bas ti hvala. Vazi. Znaci nimalo.

lampi
Gost
lampi

Što bi tek kosovari onda trebali da rade po ovoj logici?

Send this to a friend