Politika

Vučinić: Nečasno je i kukavički ovo raditi svom narodu i državi

Maksim Vučinić

Odlaganje sjednice skupštine na kojoj bi trebalo da se izglasa nova Vlada Crne Gore osim što je nepotrebno veoma je štetno. Ekonomska i zdravstvena situacija je katastrofalna a odlazeća garnitura vlasti koja je je u tehničkom mandatu, ne samo da ne čini ništa da to stanje popravi, već  sve radi da bi zdravstveni sistem i državnu kasu ostavila u što gorem stanju, kazao je predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić.

“U ovakvom stanju državu mogu da drže samo njeni najveći neprijatelji. Opterećivati narod vještačkim podjelama i uzimati za razlog odlaganja datume iz istorije, je vrijeđanje inteligencije i nepoštovanje građana Crne Gore. Najgore od svega je to što opaki virus i dalje koriste protiv građana, podršku izmjeni poslovnika koja bi omogućila elektornsko glasanje poslanika zaraženih korona virusom su uslovili pomjeranjem datuma sjednice van opsega istorijskih datuma. Da nije tužno, bilo bi smješno. Zamislite koliko bi dana u godini bili u nemogućnosti da donosimo zakone i izglasavamo nove Vlade da bi pazili da nekog građanina Crne Gore ne uvrijedimo zato što se poklapa sa nekim istorijskim datumom”, navodi Vučinić.

Tragično je kako sitni politički interes jedne parlamentarne manjine može da šteti svim građanima zemlje.

“Nečasno je i kukavički ovo raditi svom narodu i državi. Slobodna Crna Gora ne zaslužuje da više čeka! Apelujem na partije parlamentarne većine da konsultacije na svojim organima ubrzaju i konačno donesu odluke, kako bi se sjednice skupštine održale u što hitnijem roku. Radnička partija će bezuslovno podržati svaku Vladu koja će razvlastiti truli režim i krenuti u spašavanje propale ekonomije i zdravstvene situacije”, zaključio je Vučinić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

Dje radi ovaj proleter ?

Nije nego
Gost
Nije nego

“Parlamentarna manjina”. Jeste vi ste većina brate, ihaaa kolko samo glasača ima tvoja stranka. 😁 A 60% suverenista i simpatizera NATO pakta sjedi u tom parlamentu.

Mira
Gost
Mira

Ovaj period posle I svijetskog rata je vec dosadan, hajde malo da predjemo na Srednji vijek, on je zanimljiviji i sad je pravo vrijeme za to

Branka
Gost
Branka

A đe vam je Savkovićka. “Žena, majka, kraljica”. Ne bori se više za vraćanje penzija majkama. E jadna vam majka.

Maksima
Gost
Maksima

Upravo to Maksime, pogodio si konstataciju, ali još da usmjeriš krivicu. Što nije zakazana za 1. novembar ili ranije? Ni DPS ni predsjednik vas nisu usporavali nego upravo vaše svađe, trvenja i očigledan raspad koalicije koja je vještački napravljena i u kojoj niko neće da prihvati odgovornost i sviperu ruke i upiru prste jedni u druge. Da je bilo političke… Više »

Neka mali
Gost
Neka mali

Pa što ne organizovaste skupštinu ranije kad vam se toliko žuri? Naprimjer 22 Novembra ili ranije. A, šefe radničke partije koju si naslijedio od oca.

Sova
Gost
Sova

“Nečasno je i kukavički ovo raditi svom narodu i državi. Slobodna Crna Gora ne zaslužuje da više čeka!” reče Radnik.
U pravu je! Zato je trebalo sjednicu zakazati za 15. novembar, a ne za 24. Da je sreće, Vlada bi bila formirana 20. oktobra.

Marina
Gost
Marina

Maksim kao Maksim!
Tacno se uklapa u onu narodnu “lupa kao Maksim po diviziji “!

Marina
Gost
Marina

“Blago nama”! Vidite li vi kakve smo “milosrdne andjele” dobili !!! “Necasna “ je bivsa vlast koja je vec 8. oktobra ucinjela sve sto je bilo u njenoj moci da se vlada sto prije formira,a “casna “ je ova kojoj treba mjesec i po da je ozvanici ! “Slobodu” koju nam i danas srevirate , ista je ona “sloboda” iz… Više »

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Ja sam bio radnik Metalac monter a ovo nije radnička no tatina stranka, radnička partija nebi sa četnicima

Niro
Gost
Niro

Sjedi ludo sa 75 glasača ,radnička partija a sa četnicima ,

Hurem
Gost
Hurem

Ovaj bi da RADI😂😂😂RADNIK IPO

Markisa1
Gost
Markisa1

Ajde mali ne bleji

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Imali ste dosta vremena da mandator sastavi listu za ministre i da sve održive prije 24 novembra i sad je Koper Milo kriv i DPS a još nijeste odredili dalićete svi glasati sa predlog Krivokapića i plus toga fali vam jedan ministar odnosno dva jer i ova albanska stranka traži ministarstvo ako će sa vama vi se možete dogovoriti oko… Više »

😂😂😂
Gost
😂😂😂

Radnicka partija brani Crnu Goru

Send this to a friend