Politika Poslanik DF-a reagovao

Vučurović: Ministarstvo odbrane priznalo da je Sinjajevina predata NATO-u

Vučurović

Iako je ministarstvo odbrane više puta negiralo da su planirali da Sinjavinu predaju NATO-u, danas su to ipak priznali, tvrdi poslanik DF-a Jovan Vučurović. 

<<<Sačuvajmo Sinjajevinu: Zahvalni Letoniji, očekujemo podršku i drugih NATO članica<<<

Kako navodi, u reagovanju na stavove Građanske inicijative Sačuvajmo Sinjajevinu, ministarstvo odbrane je saopštilo da je ,inistar odbrane Letonije Artis Pabriks izjavio da poziva naše vojnike da vježbaju na njihovim poligonima, uz nadu da će i njihovi moći da vježbaju na našim, govoreći upravo o Sinjajevini, jer je o istom bilo riječi u bilateralnim razgovorima, čemu je ministar Pabriks dao punu podršku.

“Dakle, više nema sumnje, Vlada Crne Gore se, kao što smo i tvrdili i kao što se pribojavao najveći procenat građana, priprema da ustupi ovaj prelijepi dio Crne Gore NATO savezu, za vojnu bazu, za obuku vojske raznih NATO država, između ostalog i Letonije kao što se vidi u saopštenju ministarstva odbrane, a kako su krenuli ne bi bilo čudno da ovo područje ustupe i za odlaganje nuklearnog otpada. Laži i manipulacije su odavno obilježile djelovanje ministra Boškovića i njegovog ministarstva, koje se svojski potrudilo da uruši ugled vojske, da je odvoji od junačke tradicije CG i naših predaka, pa i ova podvala ne iznenađuje bilo koga ko prati njihove aktivnosti. I dok je trajala besomučna i stupidna kampanja za ulazak CG u NATO, koje je odrađeno na silu, bez referenduma i protiv volje građana, upozoravali smo da je NATO ,,bacio oko” na određene lokacije u CG i da će im izdaji sklon marionetski režim izaći u susret bez pogovora, što se upravo događa. Građani su dužni da brane i Sinjavinu i Crnu Goru od ovakvih poteza režima, koji znače izdaju i prodaju zemlje, kao i uništavanje njenih prirodnih bogatstava. Sinjavina ne smije da postane poligon za zločine”, poručio je Vučurović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Trt
Gost
Trt

U tuzima se jos uvjek stojii albanska zastava….

Talog
Gost
Talog

Necemo dozvoliti izdajicama poklanjanje onoba sto nam je Bog podario.
Ovi,sto bi i Majku prodali ( oca su vec prodali ) neka se ne igraju.Mada su to obicne kukavice,koje se kuraze samo preko portala,kada budemo branili Sinjajevinu,oni ce biti po Crnogorskim pecinama.

Moraca
Gost
Moraca

Manipulatori iz srpske stranke !

Haris
Gost
Haris

Znači Sinjajevina pripada tamo đe treba: u CG i NATO.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Smjestio bih ja tebe u taj “prelijepi dio Crne Gore” da se nauživaš..😀 Samo se bojim da bi brzo “umro od ljepote”… Prelijep je taman kao što si ti prepametan!

Libero7
Gost
Libero7

Vi bi crnu goru predali srbiji da vi moze bit paatriota

Grmozur
Gost
Grmozur

A ni za radioaktivni otpad veliki patrioto

Reni
Gost
Reni

Predali su čitavu državu NATO, sram ih bilo

Send this to a friend