Politika

Vučurović: Napadi Boškovića na DF pokazuju da smo na pravom putu

Vučurović

Predrag Bošković ne može dostojanstveno ni da ode sa funkcije, kao što nije dostojanstveno ni vodio Ministarstvo odbrane, nego se svim silama trudio da ponizi vojsku, urniše njene junačke tradicije i pretvori u instrument politike jedne partije i ekstremističke ideologije, saopštio je danas poslanik DF-a Jovan Vučurović.

<<<Bošković: Radili smo u najboljem interesu resora, moglo je još više i bolje>>>

Boškovićeve oproštajne izjave samo potvrđuju da će period kada je on predvodio ministarstvo odbrane biti zapamćen kao sramna stranica u istoriji Crne Gore, navodi Vučurović u reagovanju na izjavu još uvijek aktuelnog ministra, koji smatra da je građanska, evropska i antifašistička Crna Gora opet uvučena u balkansko blato nacionalizma i velikodržavnih projekata.

“Ono što mu je svakako konstanta je mržnja prema DF, koji je u kontinuitetu razobličavao njegove izdajničke poteze, pa se zato snažno zalaže i daje predloge da naša koalicija ne bude zastupljena u novoj vladi. Napadi Boškovića na DF jasan su signal da on odlično zna ko je dominantno oborio režim DPS-a. I pored jeftinog pokušaja da nam se osveti, njegov napad na naš politički savez nam govori da smo na pravom putu i pravoj strani istorije. To bi bilo važno da shvate i oni kojima Bošković definiše odnos prema DF-u. Jer, moglo se i prethodnih dana čuti nesto slično i od nekih neodgovornih pojedinaca koji imaju ambiciju da čine novu vlast”, navodi Vučurović.

Zato je važno da, ističe Vučurović, “oni shvate da smo pobijedili na izborima i da kadrovska rešenja koja priželjkuje Bošković i njegova stranka za nas ne važe”.

“Kako god bilo da bilo, lično ću, i u Parlamentu i u Stranci, zastupati stav da oni koji su najsnažnije doprinijeli obaranju režima nemaju pravo da odstupe i ispune želje i zahtjeve Boškovića i DPS. Naši politički prvaci su dužni da preuzmu odgovornost i vode Crnu Goru, shodno rezultatima izbora, odnosno snažnoj podršci građana. A što se tiče Boškovića, često sam puta isticao da smo zaista pod DPS-om pali na najniže grane kada smo, posle Janka Vukotića ili Mitra Martinovića spali na to da nam ministar vojni bude Predrag Bošković”, zaključuje Vučurović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
expert123
Gost
expert123

Da si se ti pitao Vucurevicu i tebi slicni Crna Gora nikad ne bi bila drzava u savremenom smislu te rijeci . Ne bi se odvajala od Srbije i bila bi jedan regio u okviru Srbije kao Macva , Sumadija itd. Zato ti nemas pravo da dijelis lekcije moralne nikome u ovoj drzavi u pogledu patriotizma.

Kot do
Gost
Kot do

Vi ste na pravom putu da nestanete

Dula
Gost
Dula

Boskovic postuje i vojsku i drzavne simbole. A vi?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Vi svi frontovci, pojačani sa SNP, na kumbulj ste imali 3 posto manje glasova od DPS. O kakvoj ppbjedi trabunjaš? Ako ste vi Srbi pobijedili, što sami ne formirate vladu? Zato što fali glasova, junače😁 Nego morate da igrate kako jedan Albanac svira, inače ode vam ppbjeda u tirinte! Zar je to srpska pobjeda? Da zavisite od dobre volje Dritana… Više »

Ivan cg
Gost
Ivan cg

Kada vidim ove sve me vise podsjeca ona posle Tita “Tito je krao ali je dao, ovi kradu al ne dadu” bojim se da je ne ponovimo. Na zalost

Brano Nkšićanin
Gost
Brano Nkšićanin

Vučuroviću u mom i nažalost tvom Nikšiću, taj prstić nebi smio ni podignut. Znamo te koliko si hrabar, i svi tvoji pajtosi iz NK.

objektivnost
Gost
objektivnost

Sve vam je u brk rekao a vi se sada uvijate, ali znamo vas

Montenegro
Gost
Montenegro

A kako bi bilo da ti ides malo do Vulina i AV,daleko nam kuca od vas.Prodali bi nas za cas poslati i tvoji partijski drugovi

Milan
Gost
Milan

Ovaj prvo treba da nauči da pliva.

Hetima
Gost
Hetima

Podrška za DF!

Mikk
Gost
Mikk

Samo DF!

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

jos ljudi nisu svjesni sto se desava da ovi izdajnici iz fronta treba da vode vojsku policiju anb akademiju prosvjetu ….

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Izdaja je kada je vojska jedne države lojalna svojoj a ne nekoj drugoj državi?
Svaki dan naučimo nešto novo.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Od ovoga me jeza vata,narode,narode,đe vam bi pamet???

Djomaa
Gost
Djomaa

E moj narode.Ovaj mediokritet Jole Vučurević nekulturni će da vam vodi neki resor.Tražili ste,uživajte.

Send this to a friend