Politika

Vučurović: Ne zanima nas šta o našim odlascima u RS i Srbiju misle zajapurena NVO i medijska pratnja i olinjali analitičari

Jovan Vučurović

Očajnički napadi na naše gradonačelnike, predsjednike skupština opština i predstavnike DF i NSD koji su prisustvovali Danu Republike Srpske, poslednji su trzaji montenegrinskog šovinizma i ekstremizma, kazao je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

“Kada poznate srbomrsce i montenegrine iz političkih organizacija, dijela medija i NVO sektora ovoliko nervira i dovodi do bijesa odlazak predstavnika srpskog naroda u Srbiju i Republiku Srpsku, onda je i to jasan signal da je to ispravna politika i da te aktivnosti samo treba intenzivirati i pojačati. Prosto je – sve što dovodi do ludila ostrašćenu antisrpsku bulumentu, dobro je za srpski narod, jer ne daj Bože da nas takvi hvale”, rekao je Vučurović.

Kako dodaje, sa druge strane, ne treba se ni previše obazirati na “ovaj urnebesni orkestar koji pokušava da se naštimuje na tonu šovinizma i antisrpstva.”

“Zašto bi nas uopšte interesovalo šta o našim aktivnostima i potezima misle pristalice fasisticke ideologije Sekule Drljevića i njihova zajapurena medijska i NVO pratnja, od olinjalih analitičara do lažnih nezavisnih medija. Ne treba da nas interesuje šta o interesima i potezima srpskog naroda i njegovih predstavnika misle Milo Đukanović, Ervin Ibrahimović i njihova medijska podrška”, poručuje Vučurović.

Prema njegovim riječima, takve su porazili 30. avgusta.

“Kada su, takođe, krenuli na našu suštinu i identitet, pa neće biti problema da ih ponovo porazimo, ovaj put da se nikad više ne oporave, da ode u zaborav ta kaljuga zbrkana od šovinizma i kriminala. Naš narod prepoznaje trenutak kad treba da bude ujedinjen i kada treba složno da odgovori na neprijateljske aktivnosti, i u tome je, između ostalog, naša veličina. U konačnom, kao Srbi iz Crne Gore želimo da imamo najbliže odnose sa drugim Srbima i tako ce biti i ubuduće, a ni druge ne kritikujemo kada se povezuju sa svojim sunarodnicima jer je to normalno i demokratski”, ocijenio je Vučurović.

Za kraj poručuje da što se tiče njihovih gradonačelnika, oni rade veliki posao i za svoje opštine.

“Crnu Goru, podižu na noge i oporavljaju ono što je decenijama uništavao i pljačkao Milo Đukanović i DPS i to je takođe jedan od razloga ove stupidne kampanje”, zaključio je Vučurović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milosbd
Gost
Milosbd

Ne vidim zasto cudjenje. Narod je trazio da ovi budu vlast i dobili. Kakav narod takva vlast. Crnogorci su isti kao ovi iz DFa Demokrata URAe jer su ih glasali

P.P
Gost
P.P

Nije Jole problem što ste odili no je problem što se vratiste

Glorija
Gost
Glorija

Mi,javno mnjenje,takođe smo analitičari Jole! I to najjjjj….intelektualni smo,objektivni,nematerijalni, gledamo,slušamo,vidimo,logiciramo,zaključujemo! Zato, znaj ,da to što radite je presedan svih presedana.Od davnina je CG mnoge muke prolazila,ali ponos i obraz nikad nije izgubila.Zato sam ponosna na moju zemlju ,majku moju Milu!

Nedostojan
Gost
Nedostojan

Ma vučo, svi bi mi da vi tamo ostanete, da nam se ne vraćate više.Što ćete ovamo, i nama i vama bezveze, što ste u našoj lijepoj domovini.

Bob
Gost
Bob

Pi! Fuj! Bljak!

Luda Simana
Gost
Luda Simana

Ovi je najveca stetocina u parlamentu CG. Prima platu a priča kijekakve bajke da zasmijava narod.🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

BBBB
Gost
BBBB

Sto se napuho ko paun

Radov
Gost
Radov

Sula, ko je najgori čoek?
Najgori je oni čoek što iz tuđega dvorišta u svoje dvorište pljuva!

Lana
Gost
Lana

Nas zanima kad ćeš ti u zatvor?!

Mery_Jane
Gost
Mery_Jane

Ponavljaj sebi ovu rečenicu kad god pomisliš da se zapitaš zašto je stvaljena zabrana na sastavljanje Vlade s vama. 😂

Sunflover
Gost
Sunflover

Zanimacete vrlo brzo, posebno ova persona koji se ističe po glupim izjavama, mržnji prema državi u kojoj živi, i koja ga hrani da ide okolo da pljuje po njoj i slavi ratne zločince. Nećete još dugo, nikad vise nećete dobiti ni glasove ni vlast, pokazakili ste svu količinu neznanja, mržnje i osvete.

123
Gost
123

Neka olinjali političari pusti to no vidji ti si se podgoio od kad si na državne jasle i grbacu naroda. Puko postenje. I još drži slovo. Ovo je moj narode propast kad ovakvi drze predavanje. Pi …

Vazi
Gost
Vazi

A naaaaarod sta misli, aaaa? 🤡

Jana
Gost
Jana

A kako ti iz Niksica imas veze sa BG bez sto ti salju pare?

Sve vi cvjetalo
Gost
Sve vi cvjetalo

Jole, sto reci a ne zaplakati. Da me ovaj predatavlja u Skupstini odselio bih se…. Kakav trovac, zarad malo srpskijeh para..

Vesna
Gost
Vesna

Kakav primitivac!

čojstvo
Gost
čojstvo

Sramota i za narod i za familiju

Dedoni
Gost
Dedoni

Eto vidimo kako ste SLOZNII

Loš
Gost
Loš

To ,Jole Srbine.Pa što Budite DPS-u saradnju?Gubite se.

Da vidimo
Gost
Da vidimo

Bas od svih političara , mislim da ti nikoga ne zanimas jer ne umijes ni progovoriti. A mašala dosao si ka jogurt naopako. Napuniste se što od vaših “malih” plata , a bogami i od Srbije.

Budo
Gost
Budo

A oni ne kapiraju da ih srbi koji su istinski srbi u Crnoj Gori, i koji su bez zle namjere i misle svojom glavom…za ovo ne podrzavaju…jer prave od njih dijasporu i…nevjerovatno…

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Ko visoko leti nisko pada ,a tako će te i vi brzo stići će vas pravda nije nikog zaobišla pa neće ni vas šaku jada.

Rumija
Gost
Rumija

E greota ko şedi u parlamentu CG. Za ovo je kriv na prvom mjestu DPS i njegovi pertneri sto za 30 godina nisu napravili zakone koji stite CG od ovakvih pojedinaca i ovakvih postupaka. Moze neko biti prestavnik nilo kojeg naroda ili manjine ali ako ne stiti CG kao svoju domovinu, ako nije patriota, on je izdajnik i mora da… Više »

Cetinje
Gost
Cetinje

E dobri Jole nije ga tebi lako,teško vaskolikom Srpstvu kad dočeka da ga Jole ujedinjuje,a mi Jokasu nemamo dileme koje je ispravnije,ležati i obrijati tuđe pragove nego živjeti i voljeti svoju zemlju,nego Jole dobri śetices se jednog kad budeš samo braboljak na ćedilu kao mnogi takvi.

Mira
Gost
Mira

,,Olinjali,,nicija ne gori do zore.

Dst
Gost
Dst

ovome je mnogo išta reć.

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Krajnje destruktivan,nekulturan,bezobrazan itd.ovaj lik koji na pravi način pokazuje koga i kakve zastupa!

King Henry
Gost
King Henry

Zanimace te,vjeruj mi.

Drachki
Gost
Drachki

Tako je. Samo se iskreno nadam da će mu biti kasno.

🇲🇪Stubica🇲🇪
Gost
🇲🇪Stubica🇲🇪

Sa ovima u vlasti CG ide u izolaciju i propadanje, što im je i cilj. Nije džabe Raković rekao da je Dritan pouzdan u namjerama da ukinu CG i ujedine, kako oni kažu, sve srpske zemlje!

Sokrat
Gost
Sokrat

A sto ste se osilili a mnogo ste uzleceli.Mnogo

Crna Gora🇲🇪
Gost
Crna Gora🇲🇪

Zanimaće te polako.

Send this to a friend