Politika

Vučurović: Niko nije ponižavao Crnu Goru kao Eskobar, vrijeme će pokazati ima li Spajić kičmu da se odupre

Jovan Vučurović/ Foto: Screenshot RTNK

Poslanik Nove srpske demokratije i koalicije Za budućnost Crne Gore Jovan Vučurović komentarisao je poruke specijalnog izaslanika SAD-a Gabrijela Eskobara koje je okarakterisao kao otvoreno miješanje u formiranje nove Vlade Crne Gore.

“Poruka koalicije ZBCG je odavno poznata, o Crnoj Gori može da se odlučuje samo u Crnoj Gori, a ne u ambasadama”,kazao je Vučurović za Novosti.

Prema njegovim riječima nevjerovatno zvuči da ovakve ekstremističke izjave, kojima se diskriminiše ne samo jedna koalicija nego i jedan narod, stižu od diplomate koji dolazi iz države koja se diči demokratskim tradicijama.

“Nažalost, mi u Crnoj Gori imamo i političke opcije i agenturu iz NVO koji mazohistički vole kada im se naređuje i kada ih maltretiraju zapadne diplomate, a među takvima je, prema svemu što vidimo, i mandatar Milojko Spajić. Vrijeme će pokazati da li Spajić ima kičmu da se odupre ambasadama, okrene se poštovanju izborne volje i vraćanju pregovora na početak. Sve ovo je u konačnom pitanje dostojanstva, da ne budemo kolonija i da se niko ne poigrava sa ovom zemljom i narodom. Ne mogu da se sjetim da je neko ovako ponižavao neku državu kao što radi Eskobar Crnoj Gori”, zaključio je Vučurović.

16

avatar
1000
15
1
0
 
15
PomoracRoxyMilankaMilaDajgle
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pomorac
Gost
Pomorac

Ovaj Jole je meni genijalan
Dal’ se smijat il’ plakat?

Roxy
Gost
Roxy

Ako ko voli kad mu se mazohistički naređuje, to si svakako ti…mazohisticki si poslusan pred naredbama i željama AV

Milanka
Gost
Milanka

Da znas sto je izborna volja, onda bi trebao znati da je i DPS izborna volja sa 21 mandatom, mnogo veca od vase koalicije koja sa svakim izborima ima manje gladaca.Od kad je svijeta i vijeka vazda je bilo” jaci kaci”.

Mila
Gost
Mila

Vi iz DF- a odavno ste se prodali tati Vučku ,vjerovatno vam se isplatilo ?! Pa sad ne možete iz te klopke , Hahahaha, sve se vraća, sve se plaća , ali crni obraz niko ne obijeli !

Darija
Gost
Darija

Jole za tebe se to moža reći. Ali Crna Gora je ponižena samom činjenicom da u njoj žive neki ljudi.

Smjesno
Gost
Smjesno

Jesi smio ovo izjaviti bez dozvole AV AV I agenture iz druge drzave???

Graovo
Gost
Graovo

Evo do prije deset dana ste ga dizali u visine misleći da on ne zma vaša putovanja u Moskvu i urušavanja Crne Gore državnim udarom.

Blaki
Gost
Blaki

Ti si na čelu kolone koja ne voli i ne poštuje Crnu Goru.

marius
Gost
marius

EU i USA su žmurili na sve što ste cinjeli po CG za vrijeme litija,za vrijeme izbora,posle izbora onih čuvenih iz kolovoza 2020-te. Niste se umijeli zaustavit, pa Vam sad lijepo kažu ,dosta je bilo.

Crni panter
Gost
Crni panter

O čemu ti jadan nebio??? Pa ako je neko ponizio Crnu Goru onda si ti sa DF i gdinom Abazovicem. Ali kako nije DPS bilo dovijeka neće ni Vama.
Polako te…

, , ,
Gost
, , ,

Odupro se on već vašem uticaju da budemo Vučićeva kolonija.

Dajgle
Gost
Dajgle

E to ti ne vjerujem, to je Vucicevi pravi igraci, al skriveni mali lauovi foliranti… df je samo mazalica…

enee bogoti
Gost
enee bogoti

Niko ne ponižava 🇲🇪 kao DF.
USA i EU države su naše NATO saveznice i civilizacija kojoj težimo tako da su dobrodošle njihove sugestije. Mi hoćemo da baštinimo zapadne tekovine, a ovima što vjeruju da je Zemlja ravna ploča zna se gdje je mjesto.

Milica
Gost
Milica

Tik tok

Dibra
Gost
Dibra

Niko ne ponižava političke srbe kojima ti pripadaš Vučuroviću kao što vas ponižava Vučić.
Na tebe i takve kao ti u Srbiji gledaju sa dubokim prezirom

rdm
Gost
rdm

Jesi ti nebrojeno puta.

Send this to a friend