Politika

Vučurović pita Markovića: Što si odćutao na uvrede Trampa?

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović kazao je da taj politički savez ne vidi razlog da premijer Duško Marković  oštro i isfrustrirano reaguje na ono što je nedavno kazao ministar spoljnih poslova Srbije i predsjednik SPS, Ivica Dačič.

<<<Marković: Izjava Dačića nepristojna, ne zaslužuje komentar<<<

Kako je istakao, Dačić nije rekao ništa izvan onoga o čemu su razgovarali on i Andrija Mandić, a što već ranije nije saopštio i patrijarh srpski Irinej, vodeći srpski intelektualci i političari.

“Ali je očigledno bilo važno da se uvrede na račun srpskog ministra spoljnih poslova pošalju baš iz prijateljske Albanije. Ali, ako je već želio nešto da komentariše, i ako misli da je nečim povrijeđena Crna Gora ili on lično kao premijer, neophodno je bilo da prije toga saopšti i svoj stav vezano za “komplimente” koje je i o njemu i o Crnoj Gori saopštio predsjednik SAD Donald Tramp. Pa kada se izjasni o onome što je Tramp rekao za njega i Crnu Goru, onda bi mogao i nešto da kaže o susjedstvu, predjedniku SPS-a, ili o nekoj drugoj srpskoj adresi”, kazao je Vučurović.

Ovako se, tvrdi on, samo šalje jedna žalosna poruka “kako crnogorska vlast ne smije ni riječi da progovori na brutalne uvrede koje im saopšti neki moćni pojedinac, kao što je predsjednik SAD, ali zato su veoma raspoloženi da se kamenom, istog momenta, bace na onoga koji im je do nedavno bio najbliži i najrođeniji, a koji pritom govori istinu”.

“Ovakav nastup djeluje pomalo i osvetnički prema predsjedniku SPS-a, zato što su Marković, Đukanović i kompletno rukovodstvo DPS-a svojevremeno stajali u redu i čekali da ih, makar po ramenu, potapše nekadašnji predsjednika SPS-a Slobodan Milošević. U tom vremenu je i Milošević mogao da se ponaša prema njima kao Tramp danas, i ne bi bilo nikakvih protesta i oštrih formulacija koje se sad upotrebljavaju protiv Dačića. O onome o čemu je pričao Ivica Dačić, a sa čim ga je upoznao i predsjednik NSD Andrija Mandić, postoji mnogo dokaza i činjenica koje svjedoče o antisrpskom i antipravoslavnom karakteru crnogorskog režima. To nije nikakva tajna i sa tim podacima su upoznati svi zainteresovani, a svakako da su jedni od tih i državni vrh Srbije kome pripada i Ivica Dačić”, zaključio je Vučurović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neka to
Gost
Neka to

vodeći srpski intelektualci i političari? Šešelj,Dačić,Vučić itd su prijatelji ratnih zločinaca iz 90-tih i ništa više .Zao su nebitni.Svi ste vi neprijatelji Crne Gore nebitni.

markos
Gost
markos

ko je sve u Skupštini, majko rođena… ko sv eovom zemljom hoda…

Savan
Gost
Savan

Nema predaje-DF!

Joo
Gost
Joo

Bez predaje sve do Spuza

Birt
Gost
Birt

Marković prednjači u poltronstvu prema nalogodavcima sa zapada. Potpuno neočekivano, jer je izigravao neku veličinu, a ono miš.

Joo
Gost
Joo

Trump nije uvredio CG….dapace nazvao nas je miroljubivim narodom…ali ako nam se stane na zulj, covek rece da mozemo da za pocne,o treci svetski rat…..kid ces veceg komplimenta nego kad ti najveca svetska sila prizna da nisi maciji kasalj…..a ovoj bukvi iz DF-a treba povremeno napomenuti da kad ovako ustane da trabunjaa, da je u CG parlamentu a neu Srbistanu….ako… Više »

Rekys
Gost
Rekys

Robe, ajde sad po sendvič. Samo jako DF!

altrus_mediskus
Gost
altrus_mediskus

što lažeš da je tramp nazvao crnogorce miroljubivim narodom. lažeš kao pas.

Banovina ZETA
Gost
Banovina ZETA

Ahaaaaa cuj STO ? A sto nema mu..a eto sto ,ciela ova udruga samo zna urlat na Srbe tamo gdje im osim istine opasnost NE prijeti

Zoran
Gost
Zoran

Vucurovicu idi ti lepo u sumu sa mandom
pa tamo mudruj.

Medovina
Gost
Medovina

Tako vas je zajedno sa Dačićem, gospodski prizemljio i izigrao, kao malu đecu, pa sad polemišete sa onim što nije rekao.To se u narodu kaže: prezre ih, kao da ne postoje.

LJUTA
Gost
LJUTA

Ne zna dusko angleski a milo nece da mu prevede….u ostalom to su spekulacije….dusko se drzi one latinske kad glup prica pametan cuti….osim kad se radi o Srbima i Srbiji

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Jaci je Tramp…Moderni…Bogati…pley Boy…Kolko je Tramp ima ljepotica…God.Markovic se povuka(svaka mu cast…Crnogorski..Od mora ljubavi…ostala je samo sol..

cccccc
Gost
cccccc

Nagledah ae ja ovih što au se kur…li, narod izginu a oni prvi utekoše od Knina preko Bosne do Kosova i ispred skupštine u PG ako au ibili, prvi au utekli……..narod bi teko ,,ne mlati častiti više”

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

U srbiji je najveca moguca mrznja prema tamosnjim crnogorcima i niko to ne pminje,a da ne pricamo o pravima crnogorske zajednice koje nemaju ni deseti dio onoga sto imaju ove posrbice u Crnoj Gori…koliko im samo vlada daje para…sto ne pitaste Vucica kako zive i kako im se postuju prava za crnogorce u Vrbasu i Lovcencu…vazno je da se vi… Više »

LJUTA
Gost
LJUTA

Crnogorci o kojima je rijec su manjina koju je naselio tito na tudja imanjs pa mi je nejasno kako su uopste dobili drzavljanstvo Srbije kao migranti…..sto se ne vrnu okle su dosli prije 57g

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Ljuta ,prvo ovoga vrati okle je dosao,pa sve ostale na Kosovo,RS,Srbiju,Hrvatsku…pa ce tvoj komentar biti na mjestu

Heraclitus
Gost
Heraclitus

Aooo kako lupas ti sta je ovo! Nema ko se nije uhljebio u Srbiji dosao je došao iz CG! Normalno da pizde na njih, kad sve preko veze im uzimaju radna mjesta (kao i u cg) plus im politički vrh CG zabija nož u ledja svako malo. Jesi bio ti kad u Srbiji da vidiš kako Crnogorci žive ko bubreg… Više »

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Neko te pogresno informisao,to su srbi koji se predstavljaju tamo kao crnogorci,a kad dodju u Crnu Goru onda nema vecih srba od njih pogotovo ako su iz Beograda dosli…

Strijelac
Gost
Strijelac

Niko ne mrzi svoju Državu kao izrodi koji je izdaju.A, nije ih Tito naselio, nego potreba da im neko čuva granicu, pa su naselili imanja folksdojčera: Crnogorcima, Bosancima, Hercegovcima, Ličanima,…

Garo
Gost
Garo

Prpa!

sasaPG
Gost
sasaPG

Kakvi su ovi srpsko-ruski prilepci, samo u tudjoj sluzbi.najsrecniji bi bili da CG nestane, ako vec ne moze da udje u sastav “bratske” nam Srbije. Ok im je debilna izjava Irineja i nebuloze po bljakformeru i kurilu o ugrozenosti srbalja od sudstva i nasilnika. To im odgovara za dnevno-politicke stvari, drugacije ne mogu ni doci na tapetu u medijina. Nista… Više »

LJUTA
Gost
LJUTA

CG je nestala 2006g…

Strijelac
Gost
Strijelac

Ti si tada nestao i nikada se nećeš vratiti.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Vučuroviću nijesi pratio pažljivo. Znaš li kako mu je odbrusio Marković to su svi svjetski mediji prenijeli i divili se hrabrosti i rječitosti našeg premijera. I rekao mu je da mu je prvo ćuškanje oprostio jer neće da bije đedurinu, a drugi put će ga slomit ko zvečku.

veki
Gost
veki

morao je i da mu je sve po spisku

Kecy
Gost
Kecy

Bravo!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Trump i Dule :

https://www.youtube.com/watch?v=FeAYJiZslvs

Znak poštovanja prema izuzetno bitnom faktoru u NATO paktu.

Traktorijada
Gost
Traktorijada

Tvom predsjedniku je zabranjen ulaz u ameriku ti se ne javljaj 😂

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Pa šta ?

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Pa śedi u tu torinu i ćuti, glupane.

cccccc
Gost
cccccc

Ne sjekiraj se ti ko je faktor a ko nije lopato jedna ! drži se ti tog posla noćnog čuvara restoranskog inventara dok ti ne istekne radna dozvola u CG a zatim pravac republika šumska.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ cccccc

Radna dozvola u, pazi molim te,…… crnoj gori. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
Vi ste komedija.

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Radne dozvole, lične karte…
Da nije bilo te tvoje izbjegličke i junačke fele, ne bismo znali da postoje prezimena Tiganj, Šupljeglav, Kvočka…

Joo
Gost
Joo

@r srbijanska…..kako objasniti ratnom zlocincu…..evo ovako, kako god interakcija je donela nenormalnu kolicinu besplatnog marketinga prelepoj CG….dok sa druge strane imamo Dodika koji je na crnoj listi, a bice mu jos crnje……i velikog vodju malog Aleka Kim Dzong Vucica, koji do Trump-a nemoze ni sa tribina, nego stoji na gajbici kilometar od Bele Kuce i folira kako je bio unutra,… Više »

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Trampe Srbalju, Trampe Srbalju, Trampe Srbalju…

44debilanaCDMu
Gost
44debilanaCDMu

Odcutao je mudro i pametno i zato je on presjednik vlade a ti si neki coban !

Realno
Gost
Realno

Dobro da nam ovi čobani nijesu u vladi. Oni bi nam odmah izazvali pet šest ratova i velike patnje svih naroda u Crnoj Gori.

Velimir
Gost
Velimir

VUCUROVICU,POZNAVAOCE VELIKI SVJETSKE POLITIKE,
STO TRAMPA NE PITAS ZA KOSOVO DA TI VRATI,TEBI I DF-U?
SALIM SE NEZNALIC JEDNA,NIJE TO TREBINJE I STRIKOVI KAMIONI, LUDACE…

Dex
Gost
Dex

Ima li neko potrdu da je to Tramp licno rekao, ili se to prica na osnovu izjave nekog njegovog bivseg potrcka

Smitsonat
Gost
Smitsonat

Podrška za DF!

4 nahije
Gost
4 nahije

Vučuroviću, sjedi, jedan! Tramp puno poštuje Whiny punk bitcha, iz milošte ga je gurnuo pošto su dobri i prisni.

marius
Gost
marius

Vratila se bratija sa odmora , pa nam sad dijele lekcije iz patriotizma, cojstva i junastva.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Vas niko uvrijedit ne moze nema uvrede i epiteta koji vas moze dotaci.. pih.. nidje zvanicno tramp t9 nije rekao a to sto pricaju cistacice ozbiljni ljudi i politicari ne udaraju na’trag..

Keskes
Gost
Keskes

Rekao, gurnuo, ponizio, ali je Marković kukavica

Haradinaj
Gost
Haradinaj

Mi, vas svakodnevno ponižavamo.

Gavrilo
Gost
Gavrilo

Svaka riječ na mjestu. Reakcije razmaženog djeteta ne mogu biti diplomatski obrazac. Nije Srbija vreća za udaranje. Jedino na izjave iz Srbije se reaguje osiono i osvetnički.

Marko
Gost
Marko

Ode li ono Kosovo znali ko, srbi odgovorite
ode li vam srce Srbije

SRB
Gost
SRB

Ode, i neka mu je srećan put. Ionako tamo žive 99% Albanci

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Sto je Crna ova Gora

Rouz
Gost
Rouz

Ode.Prodali ga neki kao sto si ti!!!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Marko

Otići će kad dobije stolicu u UN, neznalice.
A ako je i otišlo, otišlo je uz borbu i otpor.
A vi crnogorci se predakete bez borbe.
Na uvrijede se ponizno izvinjavate i smješkate.

Trol
Gost
Trol

Bprila se i bori se Crna Gora vazda. No nas lomi ona Njegoseva: “Ne bojim se od vrazjega kota, neka ga je ko na gori lista, no se bojim od zla domacega.” To nas prati evo 1000 godina.

vesko
Gost
vesko

Vi ste sad sa tim zlom domacim o kojem je Njegos pisao u koaliciji zato sjedi i cuti ne pominji Njegosa jer od koalicionih partnera u cast Njegosu niste smjeli ni praznicni dan da uvedete.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Tirol

Bogami, kod vas je zlo u ogromnim količinama. Povratka na dobro više nema. Đavo je uša u vas.

Joo
Gost
Joo

@r srbijanska…..vazno da vama cveta….rs je Bosna….Kosovo otislo, a igreat Vojvodina se trese…Zemun je ionako HR pokrajina….sta je jos ostalo veliki “borci” ??!!

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Nije to toliko loše sve dok Srbaljima gori pod nogama…

cccccc
Gost
cccccc

Otkad se skrivanje pod zemlju 3 mjeseca zove otpor i borba ? dođe ti na isto ,,što se kur…iš kad ne znaš da letiš”

R. Srpska
Gost
R. Srpska

U pravu si. Skrivajuć se pod zemlju, vi ste se predali bez borbe. Čujem da će se u mjestu Velika kod Plava podignuti ogroman spomenik Skenderbegu ( u znak sjećanja na jednu ss jedinicu koja je nosila naziv po njemu a iz proljeća ’44. god), a iznad njega će biti ogromna Aljbanska zastava. Vrpsvu pri otkrivanju će presjeći Duško Marković,… Više »

Strijelac
Gost
Strijelac

Balvane, tu si ti neđe blizu, osjećam kako ti tragovi smrde.

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
I treba, nego!?
Još da je tu neki Srbalj zajahao traktor…

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Otišlo je uz uzaludnu borbu i pogibije, kao i uvijek i kao i sve…Hrvatska, Bosna, R.Srpska…

Anonimus
Gost
Anonimus

Koliko puno riječi prosuo ovaj JV, a niko ga nije ni pitao, niti mari šta zbori….

Send this to a friend