Politika

Vučurović: Provjeriti da li Đukanović ima prebivalište u nekoj drugoj državi

Jovan Vučurović

DF poziva nadležne organe u Crnoj Gori da provjere da li predsjednik DPS, Milo Đukanović, ima prijavljeno prebivalište u još nekim državama. Tu, zasad, konkretno mislimo na Ujedinjene Arapske Emirate i Švajcarsku, pošto se radi o destinacijama koje su duže vrijeme od posebnog interesa i interesovanja Đukanovića, saopštio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

“Možda će se na ovaj način početi i pronalaziti put do stotina i stotina miliona eura, koje su od strane vrha bivšeg režima i njegovog šefa opljačkane od građana Crne Gore. Veoma je važno da pred ove predsjedničke izbore građani imaju jasnu predstavu o tome ko su ljudi koji se kandiduju ili bi mogli da se kandiduju za ovu funkciju, da li oni, takođe, imaju skrivene račune i nekretnine u drugim državama, da li tamo imaju neku imovinu, da li su povezani sa mafijom, ambasadama, i slično”, rekao je Vučurović.

Prema njegovim riječima, takvi nijesu dostojni ove važne funkcije koja zahtijeva čovjeka sa integritetom, moralom i kičmom, koji će predstavljati sve građane i biti garant pomirenja i jedinstva, a ne da bude marioneta mafije ili pojedinih centara moći.

“Zato je od najvećeg državnog značaja da Crna Gora dobije čovjeka za predsjednika, a čovjek za predsjednika je Andrija Mandić“, zaključio je Vučurović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jokaim
Gost
Jokaim

Andrija do pobjede

Eeh
Gost
Eeh

Što da ne, provjerite. Svakog. Pa ko bude imso neka se tornja odavde.

Montenegro
Gost
Montenegro

Tacno tako, sve redom, ukljucujuci i DF poslanike… Ne moze se na dvije stolice… Volite Srbiju vise nego svoju kucu, a tamo bi bili niko i nista, Vucicevi trbuhozborci… 🙃

Zalosna sova
Gost
Zalosna sova

Hahahaha.aaaahahahahah
Sjedi

Skeletor
Gost
Skeletor

Onaj koji radi protiv svoje drzave zarad interesa tuđeg je 100 puta gori od onog koji je krade. Vucurovicu, nece Srbija suditi Predsjedniku Crne Gore vise nikad, taj film zaboravite. Mi ođe odlucujemo i vi ste na redu posle ovih koji su ostetili finansijski građane Crne Gore.

Sami
Gost
Sami

Imas li ti ?

Boris Popovic
Gost
Boris Popovic

Zalosno, ali istinito – potezi susjedne drzave i njene sluzbe u Crnoj Gori su toliko isplanirani i vise koraka ispred, da i u slucaju predsjednickih izbora imaju vise opcija koje ce koristiti u svrhu preotimanja vlasti. Abazova vlada ili slicna ce trajati do 2024, a drzava Crna Gora sve vise i vise urusavati. Nece URA dati mora trajati do popisa,… Više »

Zoran
Gost
Zoran

Zelja ce te biti za Mandica. A Djukanovic je crnogorac druze. Ovi tvoji su izdajnici. Najmanje sto je da se vidi jesu li u Srbiju drzavljani. Ti znas sta je vazda izdajnike sledovalo.

Send this to a friend