Politika

Vučurović: Puna podrška ljudima koji brane demokratiju od kriminala

Jovan Vučurović/ foto: Screenshot TVCG

Demokratski front (DF) daje punu podršku svojim ljudima u Šavniku, koji su danas, kako tvrde u tom političkom savezu, ponovo branili demokratiju i izborna pravila, i sprečavali vršenje teških krivičnih djela kojima bi se falsifikovala narodna volja.

“Da smo to dozvolili, to bi izazvalo dalokosežne štetne posledice, ne samo po ovu opštinu nego po čitavu Crnu Goru, jer bi ovakvim kriminalnim radnjama Demokratske partije socijalista (DPS) bio obesmišljen izborni proces”, kazali su iz DF-a.

Poslanik DF-a Jovan Vučurović naveo je da današnji čin govori da su DF-u na prvom mjestu fer izbori i puno poštovanje izborne volje građana.

Prema njegovim riječima, ta izborna volja bila bi ugrožena da su na lokalnim izborima u Šavniku glasali oni “koji nemaju veze sa tom opštinom i sa tim dijelom Crne Gore”.

“Na nadležnim organima je da odmah procesuiraju one iz DPS-a koji su pristali da učestvuju u izbornoj prevari i da utvrde ko je u ime DPS organizovao taj “izborni turizam” i te kriminalne radnje”, rekao je Vučurović.

On je ocijenio da već godinama iza takvih aktivnosti stoje, kako Vučurović tvrdi, predsjednik države Milo Đukanović, bivši premijer Duško Marković i djelovi Ministarstva unutrašnjih posloa.

“Upućujemo tužilaštvo na te adrese, a da ostave na miru naše ljude koji su branili demokratiju i fer izbore. Pozivamo da se iz biračkog spiska odmah izbrišu “turisti” iz DPS-a, jer će, svakako, i naredne nedjelje DF braniti i odbraniti demokratske principe i izborna pravila”, rekao je Vučurović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
amo
Gost
amo

Vučuroviću,da ti može bit,bio bi gori od srpske vojske i žandara kad su okupirali Crnu Goru.

boki
Gost
boki

zamislite demokratija u Šavniku__!!! a donose je kleronacionalisti ::??

Progres
Gost
Progres

Lako li je davati podršku iz zavjetrine. Što ti ne staneš na vrata izbornog mjesta pa prekineš glasanje, no turkaš druge da leže po najmanje godinu zatvora. Pih, isti ka onaj ,pazi leđa” što su svi oko njega ležali zatvor, a on ni prekršajnu prijavu nikad nije dobio. Pih, huškači su vazda bili najgori ljudi.

Crni Grujo
Gost
Crni Grujo

Koji to zakon, ili clan zakona, ne dozvoljava gradjanima da prijave boravak bilo koji dan u bilo koju opstinua? E moj Vučuroviću….procitaj bar zakon neki, moze ti valjat. No lupas gluposti, samo da bi zadrzao apanazu od drzave koju ne priznajes. Obraz ti je samo neka si zdravo.

Milutin
Gost
Milutin

Covjek poziva ljude da vrse KD?
Ko je ovaj?
Da l u ovim pozivima ima elemenata KD?

birač
Gost
birač

Ha ha ha , pa vi ste upisali preko 200 glasača u Šavnik , problem je što su vam dozvolili da vaši svi glasaju , pa sad vidita da će ipak DPS da ponovo pobijedi i onda gurate ovo lakovjerne da krše zakon.

Natalija
Gost
Natalija

Cus “ljudima”,cus “demokratija”..🤣🤣🤣🤮🤮🤮

Send this to a friend