Politika

Vučurović: Teško sada možemo raditi na izbornim zakonima

Jovan Vučurović

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović kazao je za Pobjedu da se u ovom trenutku “teško može raditi na poboljšanju izbornog zakonodavstva, naročito izbornog ambijenta”.

On je optužio predsjednika Odbora za reformu izbornog i drugog zakonodavstva Branimira Gvozdenovića da su upravo on i, kako je rekao, njegovi šefovi blokirali rad tog tijela hapšenjem Nebojše Medojevića.

“Potpredsjednik Skupštine Gvozdenović služi se jeftinim trikovima i podvalama jer su upravo on i njegovi šefovi blokirali rad Odbora tako što su kidnapovali i uhapsili poslanika DF Nebojšu Medojevića, a pokušali da uhapse i poslanika Milana Kneževića. Posebno je sraman bio pokušaj pojedinaca da predstave kako to sa njima nema veze, nego sa nekima drugima, iako je riječ o izmišljotini”,  istakao je Vučurović.

Jasno je da su političke montaže, poručio je on, ,,hapšenja, progoni, diskriminacija politički teren Đukanovića, Markovića, Gvozdenovića i sličnih, i u toj atmosferi, i u situaciji u kojoj je dokazano da je predsjednik DPS-a ogrezao u korupciji, a Tužilaštvo ništa ne radi, teško da se može raditi na poboljšanju izbornog zakonodavstva, a naročito ambijenta za izbore”.

On je istakao da se Crna Gora nalazi vjerovatno u najvećoj krizi u posljednjih dvadeset godina, kada su, kako je rekao, “na vidjelo izašle koruptivne radnje predsjednika DPS-a, drugih ljudi iz vrha režima, kao i osoba koje su sa njima povezane, a sve uz ćutanje zarobljenog pravosuđa”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

pojedi nesto, puno si mi smrsao

AlesNK
Gost
AlesNK

Svaka na mjestu, bravo Vučuroviću!

Hamet
Gost
Hamet

Podrška za DF!

Goksa
Gost
Goksa

Gvozdenović zgrnuo milione a priča o izbornim zakonima.

z d
Gost
z d

Četnici, zločinci iz II svjetskog rata i rata 90-tih drže govore o moralu i principima. Zemljo prevrni se!

Mileva
Gost
Mileva

Ovo je jedan mnogo fini gospodin. Treba ga izvesti u Srbiju sa sve kućaricom pa neka tamo laje

FarNa
Gost
FarNa

Mileva, sendvič ti je bajat. Nema se, sad vam daju one od prije.deset dana.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

aj malo budi kreativan/na…svi ti sendvici su dosadili, jel se to kod vas sluzi kolenica pa da se presaltamo 😉

Send this to a friend