Politika

Vučurović: Vlast lažnim istraživanjem želi spriječiti narodni bunt

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović kazao je da je istraživanje CEDEM-a lažno i rađeno za potrebe DPS-a, ističući da se ovakvim lažnim vijestima želi zaustaviti objedinjavanje opozicije i sprečavanje narodnog bunta.

<<<Đukanović najpopularniji, slijede Bečić, Šehović, Marković…<<<

“Očekivali smo ovih teških dana po Crnu Goru da se oglasi neko od posluge DPS, ko bi kroz lažne ankete opravdao divljanje režimskog političko-kriminalnog monstruma koji se odlučio da hapsi poslanike DF i brutalno zloupotrebljava sudstvo i tužilaštvo. Specijalni rat protiv DF, naravno, vodi se preko provjerenih mehanizama i njim se želi opravdati protivustavno, divljačko hapšenje Medojevića i pokušaj hapšenja Kneževića. Po običaju, kao provjerena posluga režima oglasio se CEDEM, da javnost obavijesti da je u Crnoj Gori stanje redovno i da jedino DF kvari tu idilu, pa ga treba smjestiti u procenat koji, kao što je slučaj sa ovom “anketom”, odrede Milo Đukanović i šef udbe Duško Marković”, naveo je Vučurović.

Prema njegovim riječima, ovakvim lažnim vijestima želi se zaustaviti objedinjavanje opozicije i sprečavanje narodnog bunta.

“Rezultati koji su nacrtani u nekoj kancelariji ANB, a plasirani preko njihovog saradnika Darmanovića, samo svjedoče da je strah režima od DF veliki, i da ne može represija pobijediti ideju koju nosimo. DF se ne povlači, idemo dalje do konačne pobjede. Ako nekoga baš interesuje- i mi imamo istraživanje -da vlast stoji veoma loše, da javnost nema nikakvo povjerenje u pravosuđe, da su gradjani spremni da nezadovoljstvo izraze na ulici, da većina očekuje da se opozicija objedini oko DF-a, koji je prema relevantnim istrazivanjima u oktobru bio na preko 22 odsto”, zaključio je Vučurović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sasa
Gost
Sasa

Koliko vidim ne buni se niko bez sacica ,valjda je svima dobro evo 30 godina,meni nije ,nema posla ,nema hleba ,al ovi su neuspjesni u pravljenju bunta.s anketama i bez anketa, ovi ce jos 30 godina…

veki
Gost
veki

te,,najpopularnije,, ja mrzim, mrzim, mrzim i ne molim BOGa da mi oprosti

max
Gost
max

Uiiiiip 🐂

Možda
Gost
Možda

Možda istraživanje nije lažno, možda narod vidi koliko ste nasilni, odvratni i bahati svi vi iz DF.

milan
Gost
milan

Izlaga se kao i uvijek!,Lokalne izbore u Pg sa Snp-om samo 12%.Smijesni ste!

Lola
Gost
Lola

Koliko stranaka ima Df?

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Hahahaha! Jedno 14,5. A na sljedecim izborima osvajaju jedno 6,5% max, i to 0.5 je ovo po coeka sa slike gore lols

Gost
Gost
Gost

Tjesite se. Dali su vam vise nego sto imate.

NBA
Gost
NBA

AJDE JADAN,LIJECI SE!TI I TVOJA DRUZINA SVAKI DAN SE SVE VISE BRUKA! PUSTITE NAS DA ZIVIMO MIRNO U NASOJ DRZAVI CG,A VI IDITE TAMO DJE VAM JE BOLJE-NO CINI MI SE DA NEMATE ALTERNATIVU! SVE VAS TREBA POHAPSITI ILI PROCERATI IZ CG!

djidja
Gost
djidja

Sreća pa danas prave velike LCD televizore, jer na one ranije, ovome Vučuroviću ne bi glava mogla da stane.

Send this to a friend