Politika

Vujanović: Mojkovac primjer valorizacije ogromnih potencijala

Vujanović

Mojkovac može biti primjer dobre valorizacije ogromnih potencijala, ocijenio je danas crnogorski predsjednik Filip Vujanović.

“Mojkovac može biti primjer kako se i preduzetništvo kvalitetno promoviše i kako se infrastruktura unapređuje na najbolji način”, kazao je Vujanović novinarima u Mojkovcu, gdje je prisustvovao svečanoj sjednici Skupštine, povodom Dana opštine.

“Želim da iskažem izuzetno poštovanje za ono što je Vlada namjerila i čini za prostor Mojkovca i sjevera Crne Gore i vjerujem da će saradnjom sa Vladom, ali i sa drugim koji se brinu o razvoju lokalne uprave, Mojkovac dalje napredovati obezbjeđujući još bolji kvalitet života i bolju valorizaciju izuzetnih potencijala Mojkovca u interesu svih građana”, rekao je Vujanović.

On je naglasio da je učinjeno i da se planira mnogo i da je vrlo konkretno započeta realizacija projekta valorizacije Bjelasice, što je od posebnog značaja za Mojkovac, i koji bi mogao da podigne kvalitet života u gradu.

Vujanović je rekao da je razgovarano o realizaciji tog projekta i na Savjetu za održivi razvoj i klimatske promjene.

“Preuzeo sam obavezu da sa dijelom savjeta dođem i obiđem Mojkovac i taj dio Bjelasice. Dogovorio se danas sa predsjednikom Opštine da to bude tokom septembra i očekujem da ćemo tada imati informaciju detaljniju za javnost i veoma jasnu o dinamici realizacije projekta”, kazao je Vujanović.

Send this to a friend